Port Royal (chat)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godinamaggie13 wrote:sora?dijagram wrote:kako samo ona?maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:
eeee? Da nije s veberom ;D
nije
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
Kako si jos u komadu?! 8-)
dijagram- Posts : 18913
2015-08-09
ps nemoj biti...idi i ti, ne grize :)maggie13 wrote:ja bih sigurno bila ;PNoor wrote:maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:
eeee? Da nije s veberom ;D
nije
Nisam se hvalila da ne budete ljubomorne :D
Guest- Guest
to se navukla da se ne vide godine..lukava je ona ;Ddijagram wrote:Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godinamaggie13 wrote:sora?dijagram wrote:kako samo ona?maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:
haha, znao sam da ces nesto takvo
nije
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
2014-04-12
kad je dobar i pitom,k'o i ja..;@Noor wrote:ps nemoj biti...idi i ti, ne grize :)maggie13 wrote:ja bih sigurno bila ;PNoor wrote:maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:
haha, znao sam da ces nesto takvo
nije
2014-04-12
mozda, al nisam bio siguran jel ona il provocatormaggie13 wrote:to se navukla da se ne vide godine..lukava je ona ;Ddijagram wrote:Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godinamaggie13 wrote:sora?dijagram wrote:kako samo ona?maggie13 wrote:
onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;D
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
samo je mrmljalo, tito partija omladina akcija
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:kad je dobar i pitom,k'o i ja..;@Noor wrote:ps nemoj biti...idi i ti, ne grize :)maggie13 wrote:ja bih sigurno bila ;PNoor wrote:maggie13 wrote:
dijagram-
2015-08-09
hahahaha,sad me nasmija ;Ddijagram wrote:mozda, al nisam bio siguran jel ona il provocatormaggie13 wrote:to se navukla da se ne vide godine..lukava je ona ;Ddijagram wrote:Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godinamaggie13 wrote:sora?dijagram wrote:
kako samo ona?
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
2014-04-12
Pa jeste li ili niste braco i seka :)maggie13 wrote:kad je dobar i pitom,k'o i ja..;@Noor wrote:ps nemoj biti...idi i ti, ne grize :)maggie13 wrote:ja bih sigurno bila ;PNoor wrote:maggie13 wrote:
Guest- Guest
tako je..'ko toNoor wrote:Pa jeste li ili niste braco i seka :)maggie13 wrote:kad je dobar i pitom,k'o i ja..;@Noor wrote:ps nemoj biti...idi i ti, ne grize :)maggie13 wrote:ja bih sigurno bila ;PNoor wrote:
moze i zaboravit 8-)
2014-04-12
nije vodilo nikakvo cukenje pa sam iskljucio darlu, noor i liepu kajumaggie13 wrote:hahahaha,sad me nasmija ;Ddijagram wrote:mozda, al nisam bio siguran jel ona il provocatormaggie13 wrote:to se navukla da se ne vide godine..lukava je ona ;Ddijagram wrote:Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godinamaggie13 wrote:
sora?
dijagram-
2015-08-09
hahahaha,a jesi lud..koji je to sistem eliminacije ;Pdijagram wrote:nije vodilo nikakvo cukenje pa sam iskljucio darlu, noor i liepu kajumaggie13 wrote:hahahaha,sad me nasmija ;Ddijagram wrote:mozda, al nisam bio siguran jel ona il provocatormaggie13 wrote:to se navukla da se ne vide godine..lukava je ona ;Ddijagram wrote:
Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godina
2014-04-12
ostala je frakcijamaggie13 wrote:hahahaha,a jesi lud..koji je to sistem eliminacije ;Pdijagram wrote:nije vodilo nikakvo cukenje pa sam iskljucio darlu, noor i liepu kajumaggie13 wrote:hahahaha,sad me nasmija ;Ddijagram wrote:mozda, al nisam bio siguran jel ona il provocatormaggie13 wrote:
to se navukla da se ne vide godine..lukava je ona ;D
zadao sam kratki problemski zadacic
samo je blejalo
znaci, nije frakcija
tako sam znao,sora il provac
dijagram-
2015-08-09
ili 2in1..znas koliko sad ima podgrupa rodova ;)))dijagram wrote:ostala je frakcijamaggie13 wrote:hahahaha,a jesi lud..koji je to sistem eliminacije ;Pdijagram wrote:nije vodilo nikakvo cukenje pa sam iskljucio darlu, noor i liepu kajumaggie13 wrote:hahahaha,sad me nasmija ;Ddijagram wrote:
mozda, al nisam bio siguran jel ona il provocator
samo je blejalo
znaci, nije frakcija
2014-04-12
Di norka nestade?! :@
2014-04-12
navodno jako puno, ogromna brojkamaggie13 wrote:ili 2in1..znas koliko sad ima podgrupa rodova ;)))dijagram wrote:ostala je frakcijamaggie13 wrote:hahahaha,a jesi lud..koji je to sistem eliminacije ;Pdijagram wrote:nije vodilo nikakvo cukenje pa sam iskljucio darlu, noor i liepu kajumaggie13 wrote:
hahahaha,sad me nasmija ;D
samo je blejalo
znaci, nije frakcija
mozda to moze sracunat tek frakcija...
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:Di norka nestade?! :@
Zaokupljena izvođenjem nekih zaključaka ;)
Guest- Guest
umorna, imala je naporan danmaggie13 wrote:Di norka nestade?! :@
dijagram-
2015-08-09
frakcija odmara...ceka da se prci probudi 8-)dijagram wrote:navodno jako puno, ogromna brojkamaggie13 wrote:ili 2in1..znas koliko sad ima podgrupa rodova ;)))dijagram wrote:ostala je frakcijamaggie13 wrote:hahahaha,a jesi lud..koji je to sistem eliminacije ;Pdijagram wrote:
nije vodilo nikakvo cukenje pa sam iskljucio darlu, noor i liepu kaju
samo je blejalo
znaci, nije frakcija
2014-04-12
zlato moje, kako fino pajkimaggie13 wrote:frakcija odmara...ceka da se prci probudi 8-)dijagram wrote:navodno jako puno, ogromna brojkamaggie13 wrote:ili 2in1..znas koliko sad ima podgrupa rodova ;)))dijagram wrote:ostala je frakcijamaggie13 wrote:
hahahaha,a jesi lud..koji je to sistem eliminacije ;P
samo je blejalo
znaci, nije frakcija
briga nje,tebe ostavila drzat crtu na vrgorcu a mene kod zagvozda
dijagram-
2015-08-09
posao upravlja nama B-/Noor wrote:maggie13 wrote:Di norka nestade?! :@
Zaokupljena izvođenjem nekih zaključaka ;)
2014-04-12
Jos je snage u meni ;)dijagram wrote:umorna, imala je naporan danmaggie13 wrote:Di norka nestade?! :@
Teško me smorit..
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 34 of 50