Port Royal (chat)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Port Royal (chat)
a nisi vidila sto sijedim cekajuci, to nista a a?frakcija wrote:da se skupi kritičnamasa i pojavim ko diva.wrote:čeka pravi trenutak...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
bacio parangal..prvo samotno spisateljski pozirao..onda ljubakao razgaljene milosnice po forumu čim se ukazala prilikaprckov wrote:a nisi vidila sto sijedim cekajuci, to nista a a?frakcija wrote:da se skupi kritičnamasa i pojavim ko diva.wrote:čeka pravi trenutak...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
hahahaha ojebotetre911 wrote:Ha, sad je fraki kriva!! :DNoor wrote:tre911 wrote:A prcko a a a??(samo reci da si ga prijateljski tješila i sve 5 )Noor wrote:tre911 wrote:
Vidim i ti švrljaš dok me nema , skoro sam se prcku priključio u jadikovki!!
Evo prcko da nas razveselim smislio sam vic - došla paprika u policiju i kaže; došla sam prijaviti filovanje!
ja?! ni slučajno...dobra sam ko kruh
a što drugo ...bio je ucviljen i sam, čeka frakciju, a ona obilazi, virka i nikako da dođe
E to me podsjetilo na ono kad muškarci prave pokriće muškarcima a žene ženama;
Žena dolazi kući malo razbarušena a muž oštro; kod kog i gdje si bila? Paaa kod marine iz srednje! Dobro i naravno uhvati se telefona i zovne marinu koja mu kaže da je nije vidjela mjesecimaa!
Kontra situacija, muž dolazi kući a žena pita isto - paaa bio sam kod pere na kartanju. Naravno žena zovne peru i pita jel je bio kod njega njen dragi a on kaže da je i sada tu kod njega!
2014-04-19
frakcija wrote:da se skupi kritičnamasa i pojavim ko diva.wrote:čeka pravi trenutak...
i ulazi ona...
frakcija wrote:bacio parangal..prvo samotno spisateljski pozirao..onda ljubakao razgaljene milosnice po forumu čim se ukazala prilikaprckov wrote:a nisi vidila sto sijedim cekajuci, to nista a a?frakcija wrote:da se skupi kritičnamasa i pojavim ko diva.wrote:čeka pravi trenutak...
to ti je servirao revanš za tvoj jučerašnji parangal
Guest- Guest
e jebiga ne mogu ja s tobom na krajfrakcija wrote:bacio parangal..prvo samotno spisateljski pozirao..onda ljubakao razgaljene milosnice po forumu čim se ukazala prilikaprckov wrote:a nisi vidila sto sijedim cekajuci, to nista a a?frakcija wrote:da se skupi kritičnamasa i pojavim ko diva.wrote:čeka pravi trenutak...
2014-04-19
Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
Guest- Guest
znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
2016-03-09
a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
2014-04-19
a?
2014-04-19
Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
Guest- Guest
ne nego ih izvrćem da opravdam sebe u eventualnoj budućoj šteti. ljukava lija..prckov wrote:a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
šalim se ja..dđtmn ..ovako ćute i ovako
2016-03-09
sve smo se razumili ko da smo se dogovarali.tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
2016-03-09
znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
Guest- Guest
hahaha sad mi odma lakse al nemoj pliz u stetu umrcufrakcija wrote:ne nego ih izvrćem da opravdam sebe u eventualnoj budućoj šteti. ljukava lija..prckov wrote:a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
2014-04-19
you may kiss me now helga!prckov wrote:hahaha sad mi odma lakse al nemoj pliz u stetu umrcufrakcija wrote:ne nego ih izvrćem da opravdam sebe u eventualnoj budućoj šteti. ljukava lija..prckov wrote:a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:
Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situaciji
2016-03-09
prckov wrote:hahaha sad mi odma lakse al nemoj pliz u stetu umrcufrakcija wrote:ne nego ih izvrćem da opravdam sebe u eventualnoj budućoj šteti. ljukava lija..prckov wrote:a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:
Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situaciji
pa već je, oblijeće trea ko kobac
Guest- Guest
hahahah o jebem ti koji si ti banditfrakcija wrote:sve smo se razumili ko da smo se dogovarali.tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
2014-04-19
kakva Helga.... a kis obavezno mmm...frakcija wrote:you may kiss me now helga!prckov wrote:hahaha sad mi odma lakse al nemoj pliz u stetu umrcufrakcija wrote:ne nego ih izvrćem da opravdam sebe u eventualnoj budućoj šteti. ljukava lija..prckov wrote:a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:
znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.
2014-04-19
ma nije, ne smije predamnomNoor wrote:prckov wrote:hahaha sad mi odma lakse al nemoj pliz u stetu umrcufrakcija wrote:ne nego ih izvrćem da opravdam sebe u eventualnoj budućoj šteti. ljukava lija..prckov wrote:a ti mislis da su tvoje analize tocne a a a?frakcija wrote:
znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.
pa već je, oblijeće trea ko kobac
2014-04-19
Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 42 of 50