Port Royal (chat)
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Regoč-
2015-08-21
Re: Port Royal (chat)
između redova piše da se boji da nema što ponuditi pa te pokušava ubit u pojam kako bi ti se dodatno snizili kriteriji.maggie13 wrote:Hmm,rezime: ja sam mlada i lijepa,trebala bih pristat na tvoju prosidbu(jer bih mogla zavrsit s gorim), a ti si vjerojatno kreten.....;O ;D pa gdje je tu romantika B-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
za ulazak u brak je potrebna potpuna iracionalnost uzrokovana hormonalnim disbalansom. to je romantično.Regoč wrote:Megi, neovisnost je liepa, ali je još ljepši život u dvoje.
ne moš i romantično i pragmatično za iste pare.
2016-03-09
Već jesam, drugarice lipa.Noor wrote:Regoč wrote:Bit ću štogod poželiš.
..i partizan?
Regoč wrote:Već jesam, drugarice lipa.Noor wrote:Regoč wrote:Bit ću štogod poželiš.
..i partizan?
Guest- Guest
megi je bila, al nije htjela ništa komentirat..ostavlja nas da se krčkamo.
2016-03-09
sta znaci picavatfrakcija wrote:bome počeja je prci picavat čet. :confjuz:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aha, to sam pretpostavioDread_Pirate_Roberts wrote:bježat' s nastave...markirati...
pa I ti picavas
2014-04-19
ssssss tisssssseDread_Pirate_Roberts wrote:schhhhhhhhh
2014-04-19
kace Ona
2014-04-19
Razmišljam o Evinim sisama. Jesu li dojke stvorene na njoj prije izgona iz edena, prije nego joj je sudbina postala rađanje u mukama i dojenje? Ako jesu..onda je sve izrežirano i na njoj nije krivnja. Jesu li imali pupke?
2016-03-09
ja ti mogu samo na to odgovorit sta bi ja da sam bio umjesto adama...ocu rec ako nije bilo sisa ja ne bi prstom makafrakcija wrote:Razmišljam o Evinim sisama. Jesu li dojke stvorene na njoj prije izgona iz edena, prije nego joj je sudbina postala rađanje u mukama i dojenje? Ako jesu..onda je sve izrežirano i na njoj nije krivnja. Jesu li imali pupke?
2014-04-19
bilo je I sve je izrezirano, pocetak determinizmaprckov wrote:ja ti mogu samo na to odgovorit sta bi ja da sam bio umjesto adama...ocu rec ako nije bilo sisa ja ne bi prstom makafrakcija wrote:Razmišljam o Evinim sisama. Jesu li dojke stvorene na njoj prije izgona iz edena, prije nego joj je sudbina postala rađanje u mukama i dojenje? Ako jesu..onda je sve izrežirano i na njoj nije krivnja. Jesu li imali pupke?
2014-04-19
ona malo dode malo nestane...ko Zagor iz dalmatinske zagoreDread_Pirate_Roberts wrote:sa'će...
2014-04-19
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 18 of 50