Port Royal (chat)
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Port Royal (chat)
frakcija wrote:jesu to oni koji pjevaju "dirty deeds done with sheep"?crvenkasti wrote:Ima neka grupa iz Australije što se zvala ej ti di si?
Jel'da Prcko?
Ne znam, to sam ja kad sam bio mali, bio je jedan što se dere, i jedan u kratkim hlačicama.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Port Royal (chat)
Nosio sam kratke pantalonecrvenkasti wrote:frakcija wrote:jesu to oni koji pjevaju "dirty deeds done with sheep"?crvenkasti wrote:Ima neka grupa iz Australije što se zvala ej ti di si?
Jel'da Prcko?
Ne znam, to sam ja kad sam bio mali, bio je jedan što se dere, i jedan u kratkim hlačicama.
mnogo lepo stajale mi one
nisam im'o bore, bio dlakav
naivan i dobar, skroz sam takav
https://www.youtube.com/watch?v=EErVX9X4CJ8
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
neznam, nisam cuocrvenkasti wrote:Ima neka grupa iz Australije što se zvala ej ti di si?
Jel'da Prcko?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
E, al bilo je drugačije, ja sam u 23,30 morala bit doma....koje drame su to bile, ajooooojfrakcija wrote:ja svoju nisam mogla dobit na mob..ko broj blokiran..odma košmar scenarija u glavi..kako je bilo našima dok nije bilo mobitela?Noor wrote:Probudio me mobitel, vidim sin zove i premrem...al me izgleda nazvao iz džepa , nema pojma
Guest- Guest
Inače...moji se raštrkali posvuda, nema kuhanja...nema brige, samo nirvana
Guest- Guest
ja planirala otić par dana na more, spremila i zamrzla im obroke, a nu pms..Noor wrote:Inače...moji se raštrkali posvuda, nema kuhanja...nema brige, samo nirvana
2016-03-09
Ja sam mogla danas sa sestrom do rodbine u Podravinu, al kao neću...puno falim od kuce...pa ajd, budem doma....i eto mi sad, jedan u vž tulumari od jučer, druga dvojica osla u Viroviticu na zajebanciju...a ti Noor čami doma :D
Guest- Guest
moj svu noć radio na podizanju stejđa za privatni parti nekog ruskog miljardera.Noor wrote:Ja sam mogla danas sa sestrom do rodbine u Podravinu, al kao neću...puno falim od kuce...pa ajd, budem doma....i eto mi sad, jedan u vž tulumari od jučer, druga dvojica osla u Viroviticu na zakebanciju...a ti Noor čami doma :D
2016-03-09
Šuti ...bar je od koristi :Dfrakcija wrote:moj svu noć radio na podizanju stejđa za privatni parti nekog ruskog miljardera.Noor wrote:Ja sam mogla danas sa sestrom do rodbine u Podravinu, al kao neću...puno falim od kuce...pa ajd, budem doma....i eto mi sad, jedan u vž tulumari od jučer, druga dvojica osla u Viroviticu na zakebanciju...a ti Noor čami doma :D
Guest- Guest
I jos mi vešmašina otkazala poslušnost....sad vozam simo tamo do mame
Guest- Guest
usput ostaneš na klopi.Noor wrote:I jos mi vešmašina otkazala poslušnost....sad vozam simo tamo do mame
2016-03-09
...bez daljnjeg ;)frakcija wrote:usput ostaneš na klopi.Noor wrote:I jos mi vešmašina otkazala poslušnost....sad vozam simo tamo do mame
Guest- Guest
eto nema nikog ni na chatu, ni megi ni frakcije ni darle ni vebera ...ko jos faliNoor wrote:Inače...moji se raštrkali posvuda, nema kuhanja...nema brige, samo nirvana
2014-04-19
koji, dijadram I crvenkasti I to je toNoor wrote:Vise njih....takvi dani
2014-04-19
Sta pitas kad znaš :Dprckov wrote:ohoho, koji je on, tre?Noor wrote:meni On
Dašta da tre...
Guest- Guest
haha, nema ga danas, nema ni frakcije ni megi..Noor wrote:Sta pitas kad znaš :Dprckov wrote:ohoho, koji je on, tre?Noor wrote:meni On
Dašta da tre...
2014-04-19
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 1 of 50