Port Royal (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Port Royal (chat)
cudni su ti obiteljski odnosi..8-)Noor wrote:Je, al brze bolje se pojavila i sekica...da joj bracu ne otmem :)dijagram wrote:nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
Ajmo...buđenje, po danu spavajte :)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A čuj...dešava semaggie13 wrote:cudni su ti obiteljski odnosi..8-)Noor wrote:Je, al brze bolje se pojavila i sekica...da joj bracu ne otmem :)dijagram wrote:nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
Guest- Guest
pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;Ddijagram wrote:pazis li na moj integritet dok me nema?maggie13 wrote:to mi je drago cut..;))dijagram wrote:sad sam dobromaggie13 wrote:tu sam,braco dragi ;)di si ti?dijagram wrote:di je moja sestrica liepa i draga i,...pametna
2014-04-12
znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;Ddijagram wrote:pazis li na moj integritet dok me nema?maggie13 wrote:to mi je drago cut..;))dijagram wrote:sad sam dobromaggie13 wrote:
tu sam,braco dragi ;)di si ti?
dijagram-
2015-08-09
:D ko bi reko cuda da se deseeeee...;@Noor wrote:A čuj...dešava semaggie13 wrote:cudni su ti obiteljski odnosi..8-)Noor wrote:Je, al brze bolje se pojavila i sekica...da joj bracu ne otmem :)dijagram wrote:nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
2014-04-12
tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;Ddijagram wrote:pazis li na moj integritet dok me nema?maggie13 wrote:to mi je drago cut..;))dijagram wrote:
sad sam dobro
2014-04-12
nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;Ddijagram wrote:pazis li na moj integritet dok me nema?maggie13 wrote:
to mi je drago cut..;))
dijagram-
2015-08-09
Ma daaaj...s kojom? Ajd...malo pikanterija :Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;Ddijagram wrote:
pazis li na moj integritet dok me nema?
Guest- Guest
pogodite sami, ja znam s kojom:)Noor wrote:Ma daaaj...s kojom? Ajd...malo pikanterija :Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:
pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;D
dijagram-
2015-08-09
eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;Ddijagram wrote:
pazis li na moj integritet dok me nema?
2014-04-12
haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:znam sto misle, al vazno je sto govore:)maggie13 wrote:
pazim,itekako...svi samo najboljebo tebi pricaju..sto misle druga je prica ;D
nije
dijagram-
2015-08-09
onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:tako je...isto mislimo..;Pdijagram wrote:
znam sto misle, al vazno je sto govore:)
nije
2014-04-12
Zašto si ti sad crvenkasti?! :Pdijagram wrote:Noor wrote:Ondak s crvenkastim...ha?
Guest- Guest
kako samo ona?maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:
tako je...isto mislimo..;P
nije
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:nego, bio sam na kavi s jednom forumasicommaggie13 wrote:
tako je...isto mislimo..;P
nije
Nisam se hvalila da ne budete ljubomorne :D
Guest- Guest
sora?dijagram wrote:kako samo ona?maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:
nego, bio sam na kavi s jednom forumasicom
nije
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
Kako si jos u komadu?! 8-)
2014-04-12
Jbg...već sam se izdala ;)dijagram wrote:kako samo ona?maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:
nije
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
Guest- Guest
ja bih sigurno bila ;PNoor wrote:maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:eeee? Da nije s veberom ;Ddijagram wrote:
nije
Nisam se hvalila da ne budete ljubomorne :D
2014-04-12
Imam ja iskustva s mudzahedinima od prije 20+ godinamaggie13 wrote:sora?dijagram wrote:kako samo ona?maggie13 wrote:onda samo norka ostaje..a,nije mi se pohvalila ;O ;Ddijagram wrote:haha, znao sam da ces nesto takvomaggie13 wrote:
eeee? Da nije s veberom ;D
nije
evo, pogodi
1.darla
2.frakcija
3.norka
4.megi
5.sora zg
6.kaja bg
Kako si jos u komadu?! 8-)
dijagram-
2015-08-09
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 33 of 50