Port Royal (chat)
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Jos je snage u meni ;)dijagram wrote:umorna, imala je naporan danmaggie13 wrote:Di norka nestade?! :@
Teško me smorit..
Guest- Guest
a ujutro ce bitiNoor wrote:Jos je snage u meni ;)dijagram wrote:umorna, imala je naporan danmaggie13 wrote:Di norka nestade?! :@
Teško me smorit..
dijagram-
2015-08-09
briga je,mirna je ;Ddijagram wrote:zlato moje, kako fino pajkimaggie13 wrote:frakcija odmara...ceka da se prci probudi 8-)dijagram wrote:navodno jako puno, ogromna brojkamaggie13 wrote:ili 2in1..znas koliko sad ima podgrupa rodova ;)))dijagram wrote:
ostala je frakcija
zadao sam kratki problemski zadacic
samo je blejalo
znaci, nije frakcija
tako sam znao,sora il provac
mozda to moze sracunat tek frakcija...
briga nje,tebe ostavila drzat crtu na vrgorcu a mene kod zagvozda
2014-04-12
kako i ne bi bila, kad smo mi na strazimaggie13 wrote:briga je,mirna je ;Ddijagram wrote:zlato moje, kako fino pajkimaggie13 wrote:frakcija odmara...ceka da se prci probudi 8-)dijagram wrote:navodno jako puno, ogromna brojkamaggie13 wrote:
ili 2in1..znas koliko sad ima podgrupa rodova ;)))
dijagram-
2015-08-09
sjetih se refrena...nesto kao 'tko te ljubi dok sam ja na strazi'..;Ddijagram wrote:kako i ne bi bila, kad smo mi na strazimaggie13 wrote:briga je,mirna je ;Ddijagram wrote:zlato moje, kako fino pajkimaggie13 wrote:frakcija odmara...ceka da se prci probudi 8-)dijagram wrote:
navodno jako puno, ogromna brojka
2014-04-12
megi dje nestade onaki dobar avatar?
2014-04-14
vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: DWinter is coming wrote:megi dje nestade onaki dobar avatar?
2014-04-12
a ja mislio da je onaj avatar bio za romantiku
2014-04-14
eno jeeeeeeee 8-)frakcija wrote:evojee
2014-04-12
nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?maggie13 wrote:vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: DWinter is coming wrote:megi dje nestade onaki dobar avatar?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
haha...frakcija wrote:nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?maggie13 wrote:vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: DWinter is coming wrote:megi dje nestade onaki dobar avatar?
Ma ne drzi me dugo obicno...nisam bas romanticni tip B-)
2014-04-12
bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?maggie13 wrote:vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: DWinter is coming wrote:megi dje nestade onaki dobar avatar?
2016-03-09
vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?maggie13 wrote:vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: DWinter is coming wrote:megi dje nestade onaki dobar avatar?
2014-04-12
svatovi već na rubu od nervoze, kako je tek mladoj?maggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?maggie13 wrote:
vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: D
2016-03-09
evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?maggie13 wrote:
vratit cu ga kad izadjem iz romanticnog mooda..: D
2014-04-19
nemoš se sam nudit. velia je častako te odaberu za svjedoka ozvaničenja ljubavi.prckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:
nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?
2016-03-09
a ok, onda cu sa strane vakofrakcija wrote:nemoš se sam nudit. velia je častako te odaberu za svjedoka ozvaničenja ljubavi.prckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:
haha...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
viš kako sam te čekala..čitav forum zna da čekam..počet će po nama navijat sat.
2016-03-09
tek sam zarucnica,a i to mi previse:Dfrakcija wrote:svatovi već na rubu od nervoze, kako je tek mladoj?maggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:
nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?
Dobro da sam previse busy,pa ne stignem razmisljat..bit ce on trazi kucicu koju je spominjao 8-)
2014-04-12
vi niste ni konfete ni muziku još odabrali..maggie13 wrote:tek sam zarucnica,a i to mi previse:Dfrakcija wrote:svatovi već na rubu od nervoze, kako je tek mladoj?maggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:
haha...
Dobro da sam previse busy,pa ne stignem razmisljat..bit ce on trazi kucicu koju je spominjao 8-)
2016-03-09
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 35 of 50