Port Royal (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Port Royal (chat)
nema na čemu, kad vidim reagirammaggie13 wrote:ljut je k'o pas zbog sporta,pa grize...:Dtre911 wrote:vama na usluzi u svako doba, ne volim onakve seljačine koji pokušavaju udarati žene ispod pojasa sa idiotskim aluzijama, barem da ima nekog šarma ili malčice humora u tome, onako ocjena -1maggie13 wrote:tre,zastitnice nas ;Ptre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
Hvala ti na brizi ;*
Guest- Guest
sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..Noor wrote:a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljašbogomdani wrote:tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
ono,par vas si izjedate džigeru,a to mene zabavlja..
Guest- Guest
Mačizam svele ne prolazi, ovo su igrice ravnopravnih gdje nekada moraš biti i dolje a nekada gore, ovaj tvoj pristup je katastrofa ako ćeš mi vjerovati isto kao i kod đžanga o kojemu megi i ja govorimo.bogomdani wrote:tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
A ja moram opet uteći na koji satNoor wrote:baš lijepotre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
ja stigla
Guest- Guest
tree,ja se zaebajem..vidis da meni nije bitno tko sto misli o meni,narocito ove očerupane Koke forumske..tre911 wrote:Mačizam svele ne prolazi, ovo su igrice ravnopravnih gdje nekada moraš biti i dolje a nekada gore, ovaj tvoj pristup je katastrofa ako ćeš mi vjerovati isto kao i kod đžanga o kojemu megi i ja govorimo.bogomdani wrote:tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
Tak oje tree,pokazi tko je gazda i tko se mora cekati..tre911 wrote:A ja moram opet uteći na koji satNoor wrote:baš lijepotre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
ja stigla
Guest- Guest
ne, nego nas zabavlja tvoj očaj, jer one stvari nisi vidio bome već dugo, pa ti mašta prešla u zbilju u koju si sam sebe uvjerio...bogomdani wrote:sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..Noor wrote:a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljašbogomdani wrote:tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
Pa pazi,ne do bog da cekam te istrosene stvari od vas ovdje.. ostalo,pa eto..sto reci..zenske tlapnje..Noor wrote:ne, nego nas zabavlja tvoj očaj, jer one stvari nisi vidio bome već dugo, pa ti mašta prešla u zbilju u koju si sam sebe uvjerio...bogomdani wrote:sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..Noor wrote:a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljašbogomdani wrote:tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:
je, svi se samohvale, kao ti
viš Noorka,te spike koje ti vodis su bile aktualne na starom forumu prije ...hmmmm mmmhhhh..ima i 5-6 godina,kao i na chatu...e to je nes bilo..sad ovo tvoje ovdje u ovo vrijeme izgleda otuzno...ono,vremesna Koka,trazi Spas..
Guest- Guest
pa, to ti sve govori...tešeš jedno te isto tolike godinebogomdani wrote:Pa pazi,ne do bog da cekam te istrosene stvari od vas ovdje.. ostalo,pa eto..sto reci..zenske tlapnje..Noor wrote:ne, nego nas zabavlja tvoj očaj, jer one stvari nisi vidio bome već dugo, pa ti mašta prešla u zbilju u koju si sam sebe uvjerio...bogomdani wrote:sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..Noor wrote:a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljašbogomdani wrote:
tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??
viš Noorka,te spike koje ti vodis su bile aktualne na starom forumu prije ...hmmmm mmmhhhh..ima i 5-6 godina,kao i na chatu...e to je nes bilo..sad ovo tvoje ovdje u ovo vrijeme izgleda otuzno...ono,vremesna Koka,trazi Spas..
da spas...držim se za slamku i vatam dah, al radije bih se utopila nego da me ti spasiš
Guest- Guest
jesi...i mi se slazemo ;)))kic wrote:jesam ja to rekao naglas? :^^
2014-04-12
maggie13 wrote:jesi...i mi se slazemo ;)))kic wrote:jesam ja to rekao naglas? :^^
a ona megi! .. ček sad sam ko dijagram :^^
ignoriraj ljubomorne i smiji se..mene je danas jedan takav na vip-u nazvao 'gayem'...dobro sam se nasmijala,makar se nije pristojno smijat jadnicima :DNoor wrote:pa, to ti sve govori...tešeš jedno te isto tolike godinebogomdani wrote:Pa pazi,ne do bog da cekam te istrosene stvari od vas ovdje.. ostalo,pa eto..sto reci..zenske tlapnje..Noor wrote:ne, nego nas zabavlja tvoj očaj, jer one stvari nisi vidio bome već dugo, pa ti mašta prešla u zbilju u koju si sam sebe uvjerio...bogomdani wrote:sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..Noor wrote:
a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljaš
da spas...držim se za slamku i vatam dah, al radije bih se utopila nego da me ti spasiš
2014-04-12
hahaha.kic wrote:maggie13 wrote:jesi...i mi se slazemo ;)))kic wrote:jesam ja to rekao naglas? :^^
a ona megi! .. ček sad sam ko dijagram :^^
Dobar ;P
2014-04-12
nebitno..nisi glupa,znas o cemu govorim..u neku ruku si cak i simpa,ali sva nepovezana..zbunjena,a dobro,sad budem stao,jer cak imam filling da si prilicno povrijedjena osoba,pa ne zelim sipati sol na ranu..eto sorry ako bijah malo ostriji..Noor wrote:pa, to ti sve govori...tešeš jedno te isto tolike godinebogomdani wrote:Pa pazi,ne do bog da cekam te istrosene stvari od vas ovdje.. ostalo,pa eto..sto reci..zenske tlapnje..Noor wrote:ne, nego nas zabavlja tvoj očaj, jer one stvari nisi vidio bome već dugo, pa ti mašta prešla u zbilju u koju si sam sebe uvjerio...bogomdani wrote:sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..Noor wrote:
a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljaš
Guest- Guest
pa zato se ni ja svetcu ne smijem....nije mu lakomaggie13 wrote:ignoriraj ljubomorne i smiji se..mene je danas jedan takav na vip-u nazvao 'gayem'...dobro sam se nasmijala,makar se nije pristojno smijat jadnicima :DNoor wrote:pa, to ti sve govori...tešeš jedno te isto tolike godinebogomdani wrote:Pa pazi,ne do bog da cekam te istrosene stvari od vas ovdje.. ostalo,pa eto..sto reci..zenske tlapnje..Noor wrote:ne, nego nas zabavlja tvoj očaj, jer one stvari nisi vidio bome već dugo, pa ti mašta prešla u zbilju u koju si sam sebe uvjerio...bogomdani wrote:
sto imam,imam zbunjene likove,koje hranim mjesavinom..jos kad bi znali koja je fals strana..
Guest- Guest
Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
zene samo kompliciraju..
Guest- Guest
ok, znači priznaješ da izmišljaš...ma, znali smobogomdani wrote:Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
Guest- Guest
sto priznajem.?'kurca vi ne znate i da vas lupi po celu.. u reali kad nekog impresioniras,nekad malo i uvelicas,ali daj brate,koga ovdje da impresioniram..??tebe?? otaracano..ovu sto govori protiv Srba,ali joj njihove kite nisu nemile??..hajde..Noor wrote:ok, znači priznaješ da izmišljaš...ma, znali smobogomdani wrote:Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
Guest- Guest
pa, i ja se pitam koga????? koga tim pričama želiš impresionirati? nemreš više ni cure od 25...kud forumsku publikubogomdani wrote:sto priznajem.?'kurca vi ne znate i da vas lupi po celu.. u reali kad nekog impresioniras,nekad malo i uvelicas,ali daj brate,koga ovdje da impresioniram..??tebe?? otaracano..ovu sto govori protiv Srba,ali joj njihove kite nisu nemile??..hajde..Noor wrote:ok, znači priznaješ da izmišljaš...ma, znali smobogomdani wrote:Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
ajd ti fino operi jezičinu i opusti se...možeš i zaplesati
Guest- Guest
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 31 of 50