Port Royal (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Port Royal (chat)
a sta cu kad sam osjetljiv na humorNoor wrote:Prcko....gori ti pod petama, a tebi smiješnoprckov wrote:Noor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:
koji to?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:
Ko kaže da emančipačija nije dobra
Ja sam klasicarka ;P
Ili je ateist, sve moguce ;P
2014-04-12
di su svimaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:
A sta cu, ne mogu spriječiti :)
Ja sam klasicarka ;P
2014-04-19
nestali..ja u brzini,pa se javim kad mogu ;)))prckov wrote:di su svimaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:
Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veselju
Ja sam klasicarka ;P
2014-04-12
radis?maggie13 wrote:nestali..ja u brzini,pa se javim kad mogu ;)))prckov wrote:di su svimaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:
hm...grupno jastucenje
Ja sam klasicarka ;P
2014-04-19
Ne znamprckov wrote:di su svimaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:
Ja sam klasicarka ;P
Guest- Guest
ma to ja jer su katolici posebno na glasu ko konzervativni, inhibirani, aseksualni, ..etcmaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:
A sta cu, ne mogu spriječiti :)
Ja sam klasicarka ;P
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
svasta ;Dprckov wrote:radis?maggie13 wrote:nestali..ja u brzini,pa se javim kad mogu ;)))prckov wrote:di su svimaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:
to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openminded
Ako me bude crveni trazio,recite mu da me nema jer nam trazim adekvatnu kucicu ;@B-)
2014-04-12
shvatila sam,@li malo zezam..uostalom,ja sam agnostik...;)))frakcija wrote:ma to ja jer su katolici posebno na glasu ko konzervativni, inhibirani, aseksualni, ..etcmaggie13 wrote:i pravoslavci..crveni nam je pridruzeni clan :Dfrakcija wrote:to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:
Ja sam klasicarka ;P
2014-04-12
tre,zastitnice nas ;Ptre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
2014-04-12
vama na usluzi u svako doba, ne volim onakve seljačine koji pokušavaju udarati žene ispod pojasa sa idiotskim aluzijama, barem da ima nekog šarma ili malčice humora u tome, onako ocjena -1maggie13 wrote:tre,zastitnice nas ;Ptre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
Guest- Guest
Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
ljut je k'o pas zbog sporta,pa grize...:Dtre911 wrote:vama na usluzi u svako doba, ne volim onakve seljačine koji pokušavaju udarati žene ispod pojasa sa idiotskim aluzijama, barem da ima nekog šarma ili malčice humora u tome, onako ocjena -1maggie13 wrote:tre,zastitnice nas ;Ptre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
Hvala ti na brizi ;*
2014-04-12
je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
a šta imaš od hvalisanja? ionako pola izmišljašbogomdani wrote:tako je..moramo se svi faliti..nije li to ljepse,nego glumiti jadnike i povrijedjene emotivce...??Noor wrote:je, svi se samohvale, kao tibogomdani wrote:Opet se nudjes??..ccccc ..te stvari vise nitko na forumim ne radi...
Guest- Guest
nema na čemu, kad vidim reagirammaggie13 wrote:ljut je k'o pas zbog sporta,pa grize...:Dtre911 wrote:vama na usluzi u svako doba, ne volim onakve seljačine koji pokušavaju udarati žene ispod pojasa sa idiotskim aluzijama, barem da ima nekog šarma ili malčice humora u tome, onako ocjena -1maggie13 wrote:tre,zastitnice nas ;Ptre911 wrote:I ja istoNoor wrote:Tu saam ;)
Hvala ti na brizi ;*
Guest- Guest
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 30 of 50