Port Royal (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Port Royal (chat)
prckov wrote:suti prepo sam seNoor wrote:prckov wrote:opet ona...vidis kako kic kaze, nita nitaNoor wrote:prckov wrote:
nisam..a vidi je
no, dobro..bilo je to od dobrog vina
Nita nisam probo vise
ma nisi, nemoj odmah cvikati
pa znaš da se ja samo šalim
Guest- Guest
Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
Guest- Guest
majke mi nema Nje, valjda oce da posjedim, to joj muzevno
2014-04-19
Njemu dosadno pa zbunjuje narod sa promjenom imenaNoor wrote:Kic nas odvede na Jamajku
Guest- Guest
na zbornom mjestutre911 wrote:Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
Guest- Guest
Vidim i ti švrljaš dok me nema , skoro sam se prcku priključio u jadikovki!!Noor wrote:na zbornom mjestutre911 wrote:Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
Evo prcko da nas razveselim smislio sam vic - došla paprika u policiju i kaže; došla sam prijaviti filovanje!
Guest- Guest
evo ja ti cuvo norku I usput joj izljubio ruku sve do ramena, dobro si na vrijeme stigotre911 wrote:Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
2014-04-19
ajoj norka..Noor wrote:potrošila se noću
2014-04-19
tre911 wrote:Vidim i ti švrljaš dok me nema , skoro sam se prcku priključio u jadikovki!!Noor wrote:na zbornom mjestutre911 wrote:Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
Evo prcko da nas razveselim smislio sam vic - došla paprika u policiju i kaže; došla sam prijaviti filovanje!
ja?! ni slučajno...dobra sam ko kruh
Guest- Guest
tre911 wrote: došla paprika u policiju i kaže; došla sam prijaviti filovanje!
:D
nita nita, di si ti citav moj zivotfrakcija wrote:pa dobro, što se tu zbiva?
2014-04-19
ti posto popularan ko ibro dirka naš. de facto umjetnik.prckov wrote:ajoj norka..Noor wrote:potrošila se noću
saš manit frakciju kad ti ženski svijet na izvolte
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Evo frakcije biće rataprckov wrote:evo ja ti cuvo norku I usput joj izljubio ruku sve do ramena, dobro si na vrijeme stigotre911 wrote:Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
Guest- Guest
sad će frakcija naricat, aslavonski veseljak će ju tješit.tre911 wrote:Evo frakcije biće rataprckov wrote:evo ja ti cuvo norku I usput joj izljubio ruku sve do ramena, dobro si na vrijeme stigotre911 wrote:Đe ste bando ustaška, partizanska, adminska, australska, dalmatinska...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ti posto popularan ko ibro dirka naš. de facto umjetnik.prckov wrote:ajoj norka..Noor wrote:potrošila se noću
saš manit frakciju kad ti ženski svijet na izvolte
ma, čovjek se ubi od dosade čekajuć te, morala sam ga zabavljat malo
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 40 of 50