Port Royal (chat)
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Megi, neovisnost je liepa, ali je još ljepši život u dvoje.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
butra ne butroNoor wrote:šta je butro?Regoč wrote:Dobro jutro,
liepa butro!
dijagram-
2015-08-09
pa dobro...todijagram wrote:butra ne butroNoor wrote:šta je butro?Regoč wrote:Dobro jutro,
liepa butro!
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
cura, slavonci za curu kazu dobra butraNoor wrote:pa dobro...todijagram wrote:butra ne butroNoor wrote:šta je butro?Regoč wrote:Dobro jutro,
liepa butro!
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:cura, slavonci za curu kazu dobra butraNoor wrote:pa dobro...todijagram wrote:butra ne butroNoor wrote:šta je butro?Regoč wrote:Dobro jutro,
liepa butro!
e, sad i to znam
Guest- Guest
sigurno ne znas ni sto je budicaNoor wrote:dijagram wrote:cura, slavonci za curu kazu dobra butraNoor wrote:pa dobro...todijagram wrote:butra ne butroNoor wrote:
šta je butro?
e, sad i to znam
dijagram-
2015-08-09
mali buda...znamdijagram wrote:sigurno ne znas ni sto je budicaNoor wrote:dijagram wrote:cura, slavonci za curu kazu dobra butraNoor wrote:pa dobro...todijagram wrote:
butra ne butro
e, sad i to znam
Guest- Guest
Je li i kod tebe oblacno? : DNoor wrote:jutrooo
2014-04-12
aha, taman posla, eno ti regoc nek ti kaze, ja moram vanNoor wrote:mali buda...znamdijagram wrote:sigurno ne znas ni sto je budicaNoor wrote:dijagram wrote:cura, slavonci za curu kazu dobra butraNoor wrote:
pa dobro...to
e, sad i to znam
dijagram-
2015-08-09
maggie13 wrote:Je li i kod tebe oblacno? : DNoor wrote:jutrooo
poluoblačno...a sunce se probija
tko zna što će još do kraja dana biti...
ujutro je bila dobra magla
Guest- Guest
dijagram wrote:aha, taman posla, eno ti regoc nek ti kaze, ja moram vanNoor wrote:mali buda...znamdijagram wrote:sigurno ne znas ni sto je budicaNoor wrote:dijagram wrote:
cura, slavonci za curu kazu dobra butra
e, sad i to znam
ok...čujemo se
Guest- Guest
Cekam vidjeti sto ce prosac ponuditi...srce na dlanu,bezpogovornu odanost i predanost,'nezapustanje',etc.8-)Regoč wrote:Megi, neovisnost je liepa, ali je još ljepši život u dvoje.
Zasad je na pladnju kucica na osami i sadnja rajcica ;P
2014-04-12
Di ces,braco? ;)))dijagram wrote:aha, taman posla, eno ti regoc nek ti kaze, ja moram vanNoor wrote:mali buda...znamdijagram wrote:sigurno ne znas ni sto je budicaNoor wrote:dijagram wrote:
cura, slavonci za curu kazu dobra butra
e, sad i to znam
2014-04-12
Ocito je danas tako svugdje :]Noor wrote:maggie13 wrote:Je li i kod tebe oblacno? : DNoor wrote:jutrooo
poluoblačno...a sunce se probija
tko zna što će još do kraja dana biti...
ujutro je bila dobra magla
2014-04-12
Takve su te žene. Dok su mlade i lijepe, prave se važne i redom odbijaju najbolje frajere. Osjećaju da tako same sebi još više podižu vrijednost i uživaju u popularnosti i nedostižnosti.
Frajerima to odbijanje dosadi i oni nađu sebi neke bezvezne cure.
I kad prođu godine, i vide, svi su frajeri oženjeni, a one i same i neudane, e tada nastupa panika.
Nema više čekanja, prvi koji pita, dobija ju, pa makar bio najveći kreten.
Uskoro slijedi razvod ili godine mučenja u kojima mu cijelo vrijeme predbacuje da je kreten i da je zaslužila stoput boljega.
Frajerima to odbijanje dosadi i oni nađu sebi neke bezvezne cure.
I kad prođu godine, i vide, svi su frajeri oženjeni, a one i same i neudane, e tada nastupa panika.
Nema više čekanja, prvi koji pita, dobija ju, pa makar bio najveći kreten.
Uskoro slijedi razvod ili godine mučenja u kojima mu cijelo vrijeme predbacuje da je kreten i da je zaslužila stoput boljega.
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Hmm,rezime: ja sam mlada i lijepa,trebala bih pristat na tvoju prosidbu(jer bih mogla zavrsit s gorim), a ti si vjerojatno kreten.....;O ;D pa gdje je tu romantika B-)
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 17 of 50