Port Royal (chat)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Port Royal (chat)
pa, i ja se pitam koga????? koga tim pričama želiš impresionirati? nemreš više ni cure od 25...kud forumsku publikubogomdani wrote:sto priznajem.?'kurca vi ne znate i da vas lupi po celu.. u reali kad nekog impresioniras,nekad malo i uvelicas,ali daj brate,koga ovdje da impresioniram..??tebe?? otaracano..ovu sto govori protiv Srba,ali joj njihove kite nisu nemile??..hajde..Noor wrote:ok, znači priznaješ da izmišljaš...ma, znali smobogomdani wrote:Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
ajd ti fino operi jezičinu i opusti se...možeš i zaplesati
Guest- Guest
niš ..cekaj Noorka jedno 3-4 sata dok Ljudi bitne stvari su svom zivotu ne srede...lagana zaebancija se zna na kojem je mjestu..
Guest- Guest
pa, i ja se pitam koga????? koga tim pričama želiš impresionirati? nemreš više ni cure od 25...kud forumsku publikubogomdani wrote:sto priznajem.?'kurca vi ne znate i da vas lupi po celu.. u reali kad nekog impresioniras,nekad malo i uvelicas,ali daj brate,koga ovdje da impresioniram..??tebe?? otaracano..ovu sto govori protiv Srba,ali joj njihove kite nisu nemile??..hajde..Noor wrote:ok, znači priznaješ da izmišljaš...ma, znali smobogomdani wrote:Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
Guest- Guest
Kic,rijesi neki zatvoreni klub-chat..samo za pozvane ;D
2014-04-12
Pa zasto bih ikoga zelio impresionirati JTB?? zajebajem se u svim pravcima na svaciji i svoj racun,no to je izvan tvog dohvata shvatanja,ovoga ili onoga..Noor wrote:
pa, i ja se pitam koga????? koga tim pričama želiš impresionirati? nemreš više ni cure od 25...kud forumsku publiku
Ovi sto pricaju na vIP-u,jel i oni zele nekog impresionirati??Ma boli ih kiki i za tebe,kao i da ne postojis..to sto ja izvodim cirkus na svoj racun,to tebe ne treba brinuti,jel? Uostalom da zelim pichqe od neke,to bi sredjivao preko pp-a,a ne ovdje "pokusavao impresionirati" tuke koje se odmah nadju prepoznate u nekim opisima,i imaju potrebu da se opravdaju,a sto je bolje kao odbrana,nego napad na drugog..
Dakle,ne pokusavam impresionirati nikog,serem na svoj racun,to tebe nije briga,a ako ti smetaju moji upisi,ima gumbić IGNORE,pa me smjesti tamo..a ako se upetljas u neku raspravu,na kojoj standardno nisi,e pa zenska glavo,budi spremna i na neke ostrije komentare...
Ti imas svoje stavove,ja svoje i svtko drugi svoje..
Kako vec rekoh,boli te pipica za ono sto ja pisem i sve bude 6 ,,samo me ignoriraj..jedna je tvrdila da moze,pa se opet i iznova kacila dok stvarno nije preraslo u brutalu,i ispah ja ovakav i onakav,jer sam je temeljito rasclaniio i definirao,ali je sada barem mir..ne dira me vise,niti ja imam onda potrebu se braniti..
nismo tim,nismo ekipa da mozemo raspravljati i onda ne valja to niti forcati,jel..sve ovo napisah u interesu mira i sklada..etoc..
Guest- Guest
di je moja sestrica liepa i draga i,...pametna
dijagram-
2015-08-09
Presvetli, nemoj se dat ovako isprovocirat, nastavi ti slobodno sa uhodanim hvalospjevima po temama, da se imamo čemu smijati. Grehota je tebe stavit na ignor, ovakav opus prosera rijetko se može vidjetibogomdani wrote:Pa zasto bih ikoga zelio impresionirati JTB?? zajebajem se u svim pravcima na svaciji i svoj racun,no to je izvan tvog dohvata shvatanja,ovoga ili onoga..Noor wrote:
pa, i ja se pitam koga????? koga tim pričama želiš impresionirati? nemreš više ni cure od 25...kud forumsku publiku
Ovi sto pricaju na vIP-u,jel i oni zele nekog impresionirati??Ma boli ih kiki i za tebe,kao i da ne postojis..to sto ja izvodim cirkus na svoj racun,to tebe ne treba brinuti,jel? Uostalom da zelim pichqe od neke,to bi sredjivao preko pp-a,a ne ovdje "pokusavao impresionirati" tuke koje se odmah nadju prepoznate u nekim opisima,i imaju potrebu da se opravdaju,a sto je bolje kao odbrana,nego napad na drugog..
Dakle,ne pokusavam impresionirati nikog,serem na svoj racun,to tebe nije briga,a ako ti smetaju moji upisi,ima gumbić IGNORE,pa me smjesti tamo..a ako se upetljas u neku raspravu,na kojoj standardno nisi,e pa zenska glavo,budi spremna i na neke ostrije komentare...
Ti imas svoje stavove,ja svoje i svtko drugi svoje..
Kako vec rekoh,boli te pipica za ono sto ja pisem i sve bude 6 ,,samo me ignoriraj..jedna je tvrdila da moze,pa se opet i iznova kacila dok stvarno nije preraslo u brutalu,i ispah ja ovakav i onakav,jer sam je temeljito rasclaniio i definirao,ali je sada barem mir..ne dira me vise,niti ja imam onda potrebu se braniti..
nismo tim,nismo ekipa da mozemo raspravljati i onda ne valja to niti forcati,jel..sve ovo napisah u interesu mira i sklada..etoc..
Guest- Guest
nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
Ajmo...buđenje, po danu spavajte :)
dijagram-
2015-08-09
tu sam,braco dragi ;)di si ti?dijagram wrote:di je moja sestrica liepa i draga i,...pametna
2014-04-12
sad sam dobromaggie13 wrote:tu sam,braco dragi ;)di si ti?dijagram wrote:di je moja sestrica liepa i draga i,...pametna
dijagram-
2015-08-09
Ti si ono baš gadno sjeban, ne možeš otrpiti ni malo fajta sa njima i odmah pokušavaš ispod pojasa udarati što je tužno za bilo koga. Radije se ne upuštaj u konverziju sa njima nego da ovakav papak ispadašbogomdani wrote:sto priznajem.?'kurca vi ne znate i da vas lupi po celu.. u reali kad nekog impresioniras,nekad malo i uvelicas,ali daj brate,koga ovdje da impresioniram..??tebe?? otaracano..ovu sto govori protiv Srba,ali joj njihove kite nisu nemile??..hajde..Noor wrote:ok, znači priznaješ da izmišljaš...ma, znali smobogomdani wrote:Meni je super Noorka..da je bar svima tako...Lovica sluzi,zdravlje sluzi,sve sluzi...sto covjek treba jos u zivotu...
zene samo kompliciraju..
Guest- Guest
to mi je drago cut..;))dijagram wrote:sad sam dobromaggie13 wrote:tu sam,braco dragi ;)di si ti?dijagram wrote:di je moja sestrica liepa i draga i,...pametna
2014-04-12
Je, al brze bolje se pojavila i sekica...da joj bracu ne otmem :)dijagram wrote:nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
Guest- Guest
pazis li na moj integritet dok me nema?maggie13 wrote:to mi je drago cut..;))dijagram wrote:sad sam dobromaggie13 wrote:tu sam,braco dragi ;)di si ti?dijagram wrote:di je moja sestrica liepa i draga i,...pametna
dijagram-
2015-08-09
hahahaNoor wrote:Je, al brze bolje se pojavila i sekica...da joj bracu ne otmem :)dijagram wrote:nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
dijagram-
2015-08-09
cudni su ti obiteljski odnosi..8-)Noor wrote:Je, al brze bolje se pojavila i sekica...da joj bracu ne otmem :)dijagram wrote:nema moje sekice, sad si mi samo ti ostalaNoor wrote:Jeste pozaspali ili šta je sad?!
2014-04-12
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 32 of 50