Port Royal (chat)
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Port Royal (chat)
frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
Nes ti krivnje od pisane rijeci
Frakci, ne drmaj košnicu ;)
Last edited by Noor on Wed 17 Aug - 1:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
eto vidis da sto manje znas to si sretnijifrakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
2014-04-19
frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
Guest- Guest
hahaha, a što više zabrana, veća kušnja.tre911 wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
Guest- Guest
a kad je već skrivio, nema što izgubit..Noor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
2016-03-09
One se uvijek pojavljuju u nekom obliku i imaju svoju svrhu no da sad ovo pretvorimo u religijski čet ostadošmo samo nas dvoje na čistini a svi ostali će se razbježati i upirati prstom u nas i stavljati škaniclu na glavu :Dfrakcija wrote:hahaha, a što više zabrana, veća kušnja.tre911 wrote:
Guest- Guest
A ko jadno muškoNoor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
Guest- Guest
jelde ja sam cistfrakcija wrote:a kad je već skrivio, nema što izgubit..Noor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:
da..i meni se cini
2014-04-19
takav vam je horoskop...;)tre911 wrote:A ko jadno muškoNoor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:
da..i meni se cini
Vagica
Kad si..u rujnu ili listopadu?
Guest- Guest
ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:a kad je već skrivio, nema što izgubit..Noor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:
a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.
2016-03-09
listopadNoor wrote:takav vam je horoskop...;)tre911 wrote:A ko jadno muškoNoor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:frakcija wrote:
a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.
Vagica
Guest- Guest
I moj mlađi..a ja u rujnutre911 wrote:listopadNoor wrote:takav vam je horoskop...;)tre911 wrote:A ko jadno muškoNoor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:
Vagica
Frakcija..ti?
Guest- Guest
22. 10.Noor wrote:I moj mlađi..a ja u rujnutre911 wrote:listopadNoor wrote:takav vam je horoskop...;)tre911 wrote:A ko jadno muškoNoor wrote:
Jel vidiš...kriv si i kad nisi...haha
Vagica
Frakcija..ti?
2016-03-09
Tebi ću ja knjigu sirahovu otvrit paš onda vidjeti svojefrakcija wrote:ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:a kad je već skrivio, nema što izgubit..Noor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:
Guest- Guest
pjesmu nad pjesmama, da mi se odštopaju erotske čakre.tre911 wrote:Tebi ću ja knjigu sirahovu otvrit paš onda vidjeti svojefrakcija wrote:ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:a kad je već skrivio, nema što izgubit..Noor wrote:
Jel vidiš...kriv si i kad nisi...haha
svega sad udrobih. i čakre i nju ejđ..
2016-03-09
28.9.frakcija wrote:22. 10.Noor wrote:I moj mlađi..a ja u rujnutre911 wrote:listopadNoor wrote:takav vam je horoskop...;)tre911 wrote:
A ko jadno muško
Vagica
Frakcija..ti?
Guest- Guest
Te cakre nikad ne dozvolit da se zaštopaju...sta ti jefrakcija wrote:pjesmu nad pjesmama, da mi se odštopaju erotske čakre.tre911 wrote:Tebi ću ja knjigu sirahovu otvrit paš onda vidjeti svojefrakcija wrote:ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:
a kad je već skrivio, nema što izgubit..
Guest- Guest
haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
2016-03-09
frakcija wrote:ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:a kad je već skrivio, nema što izgubit..Noor wrote:Jel vidiš...kriv si i kad nisi...hahatre911 wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Mogu ja stavit ako ti se da tolko čitat! A more bit da je i ovo dovoljnofrakcija wrote:pjesmu nad pjesmama, da mi se odštopaju erotske čakre.tre911 wrote:Tebi ću ja knjigu sirahovu otvrit paš onda vidjeti svojefrakcija wrote:ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:
a kad je već skrivio, nema što izgubit..
ZARUČNICA TRAŽI ZARUČNIKA
#3Po ležaju svome, u noćima, tražila sam onoga koga ljubi duša moja, tražila sam ga, ali ga nisam našla. (2) Ustat ću dakle i optrčati grad, po ulicama i trgovima tražit ću onoga koga ljubi duša moja: tražila sam ga, ali ga nisam našla. (3) Sretoše me čuvari koji grad obilaze: "Vidjeste li onoga koga ljubi duša moja?" (4) Tek što pođoh od njih, nađoh onoga koga ljubi duša moja. Uhvatila sam ga i neću ga pustiti, dok ga ne uvedem u kuću majke svoje, u ložnicu roditeljke svoje. (5) Zaklinjem vas, kćeri jeruzalemske, srnama i košutama poljskim, ne budite, ne budite ljubav moju dok sama ne bude htjela!
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 26 of 50