Port Royal (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Mogu ja stavit ako ti se da tolko čitat! A more bit da je i ovo dovoljnofrakcija wrote:pjesmu nad pjesmama, da mi se odštopaju erotske čakre.tre911 wrote:Tebi ću ja knjigu sirahovu otvrit paš onda vidjeti svojefrakcija wrote:ti ne znaš ni prvu poslanicu korinćanima..ti si blažen u neznanju.prckov wrote:jelde ja sam cistfrakcija wrote:
a kad je već skrivio, nema što izgubit..
svega sad udrobih. i čakre i nju ejđ..
ZARUČNICA TRAŽI ZARUČNIKA
#3Po ležaju svome, u noćima, tražila sam onoga koga ljubi duša moja, tražila sam ga, ali ga nisam našla. (2) Ustat ću dakle i optrčati grad, po ulicama i trgovima tražit ću onoga koga ljubi duša moja: tražila sam ga, ali ga nisam našla. (3) Sretoše me čuvari koji grad obilaze: "Vidjeste li onoga koga ljubi duša moja?" (4) Tek što pođoh od njih, nađoh onoga koga ljubi duša moja. Uhvatila sam ga i neću ga pustiti, dok ga ne uvedem u kuću majke svoje, u ložnicu roditeljke svoje. (5) Zaklinjem vas, kćeri jeruzalemske, srnama i košutama poljskim, ne budite, ne budite ljubav moju dok sama ne bude htjela!
Guest- Guest
iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
Guest- Guest
i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
Djelomično i ja..svako ljeto na selu kod bake u Podravini.
Koje psine smo radili...ajoj
Guest- Guest
Ja povremeno, ono preko praznika nas starci spiče kod rodbine pa niži duvan, pa okopavaj pa vadi stine iz zemlje pa spavaj na slami..uči se sinko sve će ti to trebat u životu!frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
Guest- Guest
sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranjeNoor wrote:frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
2016-03-09
Nemaš ti đžaba morticiju na avu :Dfrakcija wrote:sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranjeNoor wrote:frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
Guest- Guest
a lik 17..kinky računala sam daće me čekat do 20 ako me voli, ali nije..tre911 wrote:Nemaš ti đžaba morticiju na avu :Dfrakcija wrote:sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranjeNoor wrote:frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:
iliti kako(ili tako) su to radili naši stari
Last edited by frakcija on 17/8/2016, 01:50; edited 1 time in total
2016-03-09
Čudan neki apolonfrakcija wrote:a lik 17..kinkytre911 wrote:Nemaš ti đžaba morticiju na avu :Dfrakcija wrote:sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranjeNoor wrote:frakcija wrote:
i ja sam rasla na selu..
Guest- Guest
da ja stavim masku za ronjenje kad se sretnemo?!frakcija wrote:sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranjeNoor wrote:frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
2014-04-19
a bila samdosta razviena psihofizički..sa 9 me nisu puštali u bus na dječju kartu :(tre911 wrote:Čudan neki apolonfrakcija wrote:a lik 17..kinkytre911 wrote:Nemaš ti đžaba morticiju na avu :Dfrakcija wrote:sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranjeNoor wrote:
2016-03-09
A stanojka puštaju i sad kad mu vide broj obućefrakcija wrote:a bila samdosta razviena psihofizički..sa 9 me nisu puštali u bus na dječju kartu :(tre911 wrote:Čudan neki apolonfrakcija wrote:a lik 17..kinkytre911 wrote:Nemaš ti đžaba morticiju na avu :Dfrakcija wrote:
sigh..koje ružne ogrebotine po licu soskog apolona..nisam sa 12 znala drugačije reagirat na odvažno udvaranje
Guest- Guest
haha :p..zauzela sam treja..ubit će me norči. bla bla..jaa ovo..jaaono..grozno.
2016-03-09
E bome sam ga i ja nizala...i voščenku brala i u tačkama vozili u zadrugu...eh danas kad djeci pričaš smiju se..budale male :Dtre911 wrote:Ja povremeno, ono preko praznika nas starci spiče kod rodbine pa niži duvan, pa okopavaj pa vadi stine iz zemlje pa spavaj na slami..uči se sinko sve će ti to trebat u životu!frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
Guest- Guest
Hehe, kad jednom prilkom bake su pričale da se boje nekih tamo starijih dida a kaže dida ; ma hajde molim vas, ko se još boji prazne puške! na to će baka; nemoj ti meni, i od kundaka se more poginut!!frakcija wrote:haha :p..zauzela sam treja..ubit će me norči. bla bla..jaa ovo..jaaono..grozno.
Guest- Guest
Samo daj...uzece prcko mene, znaš da mu ne treba puno ;)frakcija wrote:haha :p..zauzela sam treja..ubit će me norči. bla bla..jaa ovo..jaaono..grozno.
Guest- Guest
Da, ruke crne ko vrag, samo mi nismo vozili u zadruge nego nizali na špagu pa na pritke pa po dvorištu ispod najelona itd..Noor wrote:E bome sam ga i ja nizala...i voščenku brala i u tačkama vozili u zadrugu...eh danas kad djeci pričaš smiju se..budale male :Dtre911 wrote:Ja povremeno, ono preko praznika nas starci spiče kod rodbine pa niži duvan, pa okopavaj pa vadi stine iz zemlje pa spavaj na slami..uči se sinko sve će ti to trebat u životu!frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:iliti kako(ili tako) su to radili naši starifrakcija wrote:haha, mogli bi promijenit naziv četa u sijelo na gumnu..
Guest- Guest
tre911 wrote:Hehe, kad jednom prilkom bake su pričale da se boje nekih tamo starijih dida a kaže dida ; ma hajde molim vas, ko se još boji prazne puške! na to će baka; nemoj ti meni, i od kundaka se more poginut!!frakcija wrote:haha :p..zauzela sam treja..ubit će me norči. bla bla..jaa ovo..jaaono..grozno.
Istina..;)
Guest- Guest
Ma i mi smo tako duhan....a u zadrugu smo vozili tu travu, ne znam joj službeni nazivtre911 wrote:Da, ruke crne ko vrag, samo mi nismo vozili u zadruge nego nizali na špagu pa na pritke pa po dvorištu ispod najelona itd..Noor wrote:E bome sam ga i ja nizala...i voščenku brala i u tačkama vozili u zadrugu...eh danas kad djeci pričaš smiju se..budale male :Dtre911 wrote:Ja povremeno, ono preko praznika nas starci spiče kod rodbine pa niži duvan, pa okopavaj pa vadi stine iz zemlje pa spavaj na slami..uči se sinko sve će ti to trebat u životu!frakcija wrote:i ja sam rasla na selu..tre911 wrote:
iliti kako(ili tako) su to radili naši stari
Guest- Guest
Tako se isto i kuma bojala kuma kad je vozio na dalji put. Kaže kuma; kume ja se tebe bojim-ma što se imaš bojati? ma bojim se da ćeš me silovati-ma gdje bi ja i kum nekako uvjeri kumu da se ne treba bojati ali poslje desetak minuta opet kuma da se boji i opet je kum uvjeri da se ne treba bojati. I opet poslje desetak minuta kaže kuma; kume ja se tebe bojim i gotovo, aj ti mene opali pa da se ja više ne bojim!!!Noor wrote:tre911 wrote:Hehe, kad jednom prilkom bake su pričale da se boje nekih tamo starijih dida a kaže dida ; ma hajde molim vas, ko se još boji prazne puške! na to će baka; nemoj ti meni, i od kundaka se more poginut!!frakcija wrote:haha :p..zauzela sam treja..ubit će me norči. bla bla..jaa ovo..jaaono..grozno.
Istina..;)
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 27 of 50