Port Royal (chat)
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Port Royal (chat)
dijagram wrote:Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
Sad ne samo da te čitam...ja te sad i čujem ;)
Guest- Guest
haha,ja gledala 3...od 4,mislim ;P taman za djecu ;))dijagram wrote:Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
2014-04-12
kako cujes, nisam ti pod prozoromNoor wrote:dijagram wrote:Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
dijagram-
2015-08-09
Crveni ima svoj stil B-)Noor wrote:...i načekat se :Dfrakcija wrote:kad će crveni skupit hrabrosi ko i prcko da voli obezglavljeno po čitavom forumu uzduž i poprijeko?
čekat ćemo.
2014-04-12
dijagram wrote:kako cujes, nisam ti pod prozoromNoor wrote:dijagram wrote:Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
Isla gledat i stvarno nisi....
Guest- Guest
nisam, daleko sam, kod kuceNoor wrote:dijagram wrote:kako cujes, nisam ti pod prozoromNoor wrote:dijagram wrote:Je, mala mi je masu puta to nasla na teve, ne znam koliko ima nastavaka ali rekao bih barem 50:)maggie13 wrote:Sumrak saga...vrlo ozbiljna stvar :D
Isla gledat i stvarno nisi....
dijagram-
2015-08-09
di je frakula, sprema zadatke za inicijalni?
jadna djecica
jadna djecica
dijagram-
2015-08-09
jel kupelj ili krpelj
2014-04-14
ko bira imena chata? jel to bude neko glasanje ili kako?Noor wrote:Preimenovan je....stalno to rade ;)
2014-04-14
admini su režiseri i dodjeljuju imena novim epizodamaWinter is coming wrote:ko bira imena chata? jel to bude neko glasanje ili kako?Noor wrote:Preimenovan je....stalno to rade ;)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
admini? neznam,ono truska kupelj mi lici na megi
2014-04-14
i prethodno i ovo je kic..kladim se.. :DWinter is coming wrote:admini? neznam,ono truska kupelj mi lici na megi
2016-03-09
Zna li netko kako se zove veliki hit iz 1988. Počinjala je pjesma riječima "Bal-balabal" a radilo se o spletu popularnih talijanskih kancona?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ustvari,našo sam je. Ne treba.
https://www.youtube.com/watch?v=uleKwJwOs6g
https://www.youtube.com/watch?v=uleKwJwOs6g
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Zna li netko kako se zove veliki hit iz 1988. Počinjala je pjesma riječima "Bal-balabal" a radilo se o spletu popularnih talijanskih kancona?
2016-03-09
Nikad..odbacujem i samu pomisao :SWinter is coming wrote:admini? neznam,ono truska kupelj mi lici na megi
2014-04-12
turksa kupelj to mi je nekako zenskastofrakcija wrote:i prethodno i ovo je kic..kladim se.. :DWinter is coming wrote:admini? neznam,ono truska kupelj mi lici na megi
2014-04-14
frakcija wrote:i prethodno i ovo je kic..kladim se.. :DWinter is coming wrote:admini? neznam,ono truska kupelj mi lici na megi
fug :D
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 14 of 50