Port Royal (chat)
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Bome, Prče, ako je ovo tvoje autorsko djelo, svaka čast, emotivan tekst prepun sjete s dozom grizodušja.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Norči, uspješan rad! Komu sad namičeš lovu?
hvala Regi
još nisam gotova s Gnječom, u stvari tek sam počela, a on se već buni, nezahvalnik
Guest- Guest
fala megimaggie13 wrote:Proplakah skoro..kako prci pogadja strune..i srce...sve u sridu...cuvat sve ovo..:)
Last edited by prckov on 18/8/2016, 10:34; edited 1 time in total
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
naglasak je na grizodusjuRegoč wrote:Bome, Prče, ako je ovo tvoje autorsko djelo, svaka čast, emotivan tekst prepun sjete s dozom grizodušja.
2014-04-19
sto ne rade emotikoni, poslo sam megi jedan kis u ruku a ne radi, htio sam I nori ali kad ne radi sta cu jadan ja sladak frakciji svojoj (sad ovdje ide emoticon sto se smije)
2014-04-19
prckov wrote:sto ne rade emotikoni, poslo sam megi jedan kis u ruku a ne radi, htio sam I nori ali kad ne radi sta cu jadan ja sladak frakciji svojoj (sad ovdje ide emoticon sto se smije)
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
Guest- Guest
sinoć sam htjela otpjevati vam ovu stvar, al nisam mogla....stegnulo me grlo
saću...
Noor - Forget What I Said
saću...
Noor - Forget What I Said
Guest- Guest
ja ne vidim ni kod tebe sta si stavilaNoor wrote:prckov wrote:sto ne rade emotikoni, poslo sam megi jedan kis u ruku a ne radi, htio sam I nori ali kad ne radi sta cu jadan ja sladak frakciji svojoj (sad ovdje ide emoticon sto se smije)
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
2014-04-19
prckov wrote:ja ne vidim ni kod tebe sta si stavilaNoor wrote:prckov wrote:sto ne rade emotikoni, poslo sam megi jedan kis u ruku a ne radi, htio sam I nori ali kad ne radi sta cu jadan ja sladak frakciji svojoj (sad ovdje ide emoticon sto se smije)
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
kod tebe je neki lagani prolazni problem...riješit će se
Guest- Guest
evo ti onda dok se ne rjesi jedan cmok u rukuNoor wrote:prckov wrote:ja ne vidim ni kod tebe sta si stavilaNoor wrote:prckov wrote:sto ne rade emotikoni, poslo sam megi jedan kis u ruku a ne radi, htio sam I nori ali kad ne radi sta cu jadan ja sladak frakciji svojoj (sad ovdje ide emoticon sto se smije)
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
2014-04-19
prckov wrote:evo ti onda dok se ne rjesi jedan cmok u rukuNoor wrote:prckov wrote:ja ne vidim ni kod tebe sta si stavilaNoor wrote:prckov wrote:sto ne rade emotikoni, poslo sam megi jedan kis u ruku a ne radi, htio sam I nori ali kad ne radi sta cu jadan ja sladak frakciji svojoj (sad ovdje ide emoticon sto se smije)
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
samo da frakcija ne vidi :)
Guest- Guest
fralcija je sigurno ustajala nocu da dokrajci tortu pa je onda mucio stomak I tek uspjela pred zoru zaspat. Zato sad spava
2014-04-19
ona je modernaNoor wrote:prckov wrote:evo ti onda dok se ne rjesi jedan cmok u rukuNoor wrote:prckov wrote:ja ne vidim ni kod tebe sta si stavilaNoor wrote:
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
2014-04-19
neka velika torta kad je već danima krišom jedeprckov wrote:fralcija je sigurno ustajala nocu da dokrajci tortu pa je onda mucio stomak I tek uspjela pred zoru zaspat. Zato sad spava
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
u mene frakcija pravi velike torte jer ima kompleks od malog stanaNoor wrote:neka velika torta kad je već danima krišom jedeprckov wrote:fralcija je sigurno ustajala nocu da dokrajci tortu pa je onda mucio stomak I tek uspjela pred zoru zaspat. Zato sad spava
2014-04-19
ja sam admin...sta ti treba, duvana, bijele tehnike, mobitela...traveRegoč wrote:Zašto admin nema ime?
2014-04-19
Noor wrote:nadrljala si ;Dprckov wrote:evo ti onda dok se ne rjesi jedan cmok u rukuNoor wrote:prckov wrote:ja ne vidim ni kod tebe sta si stavilaNoor wrote:
jel ovaj?
evo, kao da jesi...hvala
2014-04-12
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 38 of 50