Port Royal (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Port Royal (chat)
samo tise da zenske ne saznajutre911 wrote:To brate, završimo mekani ko meso u marinadiprckov wrote:pa poljupcima, cuj kako, na to svi grubijani polako zavrse mekanifrakcija wrote:a kako ću te raznijet ako si grub? nisi krhak.prckov wrote:
lakse sa tim poljupcima raznjezit ces me, danas sam grub
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:samo tise da zenske ne saznajutre911 wrote:To brate, završimo mekani ko meso u marinadiprckov wrote:pa poljupcima, cuj kako, na to svi grubijani polako zavrse mekanifrakcija wrote:a kako ću te raznijet ako si grub? nisi krhak.prckov wrote:
lakse sa tim poljupcima raznjezit ces me, danas sam grub
Guest- Guest
srecom su utekle pa nas nisu cule
2014-04-19
Vrebaju one iz busije, njihovom oku ništa ne promičeprckov wrote:srecom su utekle pa nas nisu cule
Guest- Guest
da jebote, ja kad sam iso setat sa zenom ona svakog prva primjeti a ja ...di je...ko...ne vidimtre911 wrote:Vrebaju one iz busije, njihovom oku ništa ne promičeprckov wrote:srecom su utekle pa nas nisu cule
2014-04-19
vrati se frakci vrati
nedaj da srce pati
nedaj da srce pati
2014-04-19
Da da, još mi poslje kaže da sam ćoro i da ništa ne kužim i da joj nisam od nikakve pomoći u takvim trenutcima!!prckov wrote:da jebote, ja kad sam iso setat sa zenom ona svakog prva primjeti a ja ...di je...ko...ne vidimtre911 wrote:Vrebaju one iz busije, njihovom oku ništa ne promičeprckov wrote:srecom su utekle pa nas nisu cule
Guest- Guest
nevjerojatno je kako joj nista ne promakne, zadnji put u makarskoj medu onom guzvom primjeti jedan par odavde iz australije a ja di je...ona eno tamo lijevo...ja pogledam opet ne vidim, pa di je ne vidim...pa eno tamo...ma sve dzaba ja opet ne vidim. Kad nesto sopujemo pa trazimo na policama ona uvjek vidi ja ne vidim, meni mora prstom pokazattre911 wrote:Da da, još mi poslje kaže da sam ćoro i da ništa ne kužim i da joj nisam od nikakve pomoći u takvim trenutcima!!prckov wrote:da jebote, ja kad sam iso setat sa zenom ona svakog prva primjeti a ja ...di je...ko...ne vidimtre911 wrote:Vrebaju one iz busije, njihovom oku ništa ne promičeprckov wrote:srecom su utekle pa nas nisu cule
2014-04-19
tre911 wrote:Hm, di je Noor??
Sad ću je navabiti
Ratujem s lisicom...mamicu joj
Stoji i pilji u mene, a ja se ne usudim trepnut...
A Bome si me navabio
Guest- Guest
A dobri su a znam da voliš i ples i dobar ritam pa ono rekoh ovo mi je zicerNoor wrote:tre911 wrote:Hm, di je Noor??
Sad ću je navabiti
A Bome si me navabio
Guest- Guest
Odlicni, ne samo dobri ;)tre911 wrote:A dobri su a znam da voliš i ples i dobar ritam pa ono rekoh ovo mi je zicerNoor wrote:tre911 wrote:Hm, di je Noor??
Sad ću je navabiti
A Bome si me navabio
Da, na dobar ritam nema šanse da reagiram....vezanih ruku i nogu bi valjda ;)
Guest- Guest
tre911 wrote:prckov wrote:samo tise da zenske ne saznajutre911 wrote:To brate, završimo mekani ko meso u marinadiprckov wrote:pa poljupcima, cuj kako, na to svi grubijani polako zavrse mekanifrakcija wrote:
a kako ću te raznijet ako si grub? nisi krhak.
Vidimo i čujemo....skrivaj se samo ;)
Guest- Guest
jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
I ovi su se skrivali pa su ipak napravili pravu stvar punu ritmaNoor wrote:tre911 wrote:prckov wrote:samo tise da zenske ne saznajutre911 wrote:To brate, završimo mekani ko meso u marinadiprckov wrote:
pa poljupcima, cuj kako, na to svi grubijani polako zavrse mekani
Vidimo i čujemo....skrivaj se samo ;)
Guest- Guest
eno sad, ne smijem ni otvoreno pricat odma analizafrakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
nije bona cudim se malo
2014-04-19
frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
Nes ti krivnje od pisane rijeci
Guest- Guest
a kad ja ne mogu podijelit slično iskustvo..kakvo šetanje skupa sa silon nečiston?..tri koraka..prckov wrote:eno sad, ne smijem ni otvoreno pricat odma analizafrakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
nije bona cudim se malo
2016-03-09
a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
2016-03-09
e taj tvoj je pravo mufko, nema taki punofrakcija wrote:a kad ja ne mogu podijelit slično iskustvo..kakvo šetanje skupa sa silon nečiston?..tri koraka..prckov wrote:eno sad, ne smijem ni otvoreno pricat odma analizafrakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
nije bona cudim se malo
2014-04-19
frakcija wrote:a sagriješili mišlju, počinili preljuba u srcu. ima i ta stavka..nema labavo. prci nema pojma i grijesi mu se ne ubrajaju, al tre zna..zato mu i veća kušnja duše grešne.Noor wrote:frakcija wrote:jel da nor da mi manje spominjemo supružnike nego oni? oni osjećaju više krivnje oko ovih naših kolektivnih nestašluka.
da..i meni se cini
Frakci, ne drmaj košnicu ;)
Last edited by Noor on Wed 17 Aug - 1:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 25 of 50