Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 25 of 29
Page 25 of 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Sve su ovo emancipirane žene, ali nisu razmažene, već teške radoholičake i fajterice. I zaslužuju da budu sretne u životu.melkior wrote:Žene iz moje najbliže okoline su vrijedne, marljive radišne. Ne znam niti jednu da vidi na Facebooku, otkida selfije ili lijepi na Instagramu. Moja šefica u firmi ima završen pravni fakultet, pložen pravosudni ispit, položen javnobilježnički, ima dvoje male djece, za 2/3 veću plaću od svog muža (inače profesora matematike) i prilično je sposobna. Trči ženski maraton. Ide po djecu u vrtić. U braku je već 8 godina.
Kolegica s posla, ekonomistica, ima muža koji radi u Njemačkoj i dvoje male djece o kojima uglavnom sama brine. Muž povremeno navrati svakih par mjeseci iz Njemačke, još nije iskoristila godišnji, čeka da joj muž dođe krajem kolovoza.
Druga kolegica s posla je emancipirana. Uvrijedila se ko smrt kad sam joj rekao da je lijepa, zaboravio sam joj reći da je pametna. Inače inženjerka geodezije, najbolja u svojoj generaciji na faksu, firma koj je plaćala studentsku stipendiju. Ima stalnog dečka više od 7 godina. Zbog nje je upisao faks koji je uspješno završio.
Moja sestra završila pravni faks, položila pravosudni, bila jedno vrijeme sudska savjetnica, onda je otišla iz pravosuđa razočarana. Radi u jednoj banci na dosta visokoj poziciji. Ima muža inženjera strojarstva, i 9 mjeseci starog bebača. Ima duplo veću plaću od muža, koji radi u jednoj informatičkoj firmi. Do braka nije znala kuhati, sad uči u braku kuhati, i prilično joj dobro ide. Između usisavanja kuće i peglanja.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Misle li one da bi muškarac trebao biti prvotan? Čisto sumnjam. Mislim da im je najvažnija dobrobit njihove djece, a onda vlastita dobra plaća, muž je tek na trećem mjestu. makar, nisam vidio da bi njihovi muževi patili zbog toga. Moja šefica prije par godina kupila auto koji je pripisala na muža. Poslije mi se jadala kako joj je to glup potez Ali imaju sretan brak. Pokazivala mi je fotke koje joj je slao muž iz kafića okružen hrpom profesorica . prca ju. Ja sam joj rekao: nemaš brige, počni brinut kad ode na kavu s jednom a ne s njih 10melkior wrote:Sve su ovo emancipirane žene, ali nisu razmažene, već teške radoholičake i fajterice. I zaslužuju da budu sretne u životu.melkior wrote:Žene iz moje najbliže okoline su vrijedne, marljive radišne. Ne znam niti jednu da vidi na Facebooku, otkida selfije ili lijepi na Instagramu. Moja šefica u firmi ima završen pravni fakultet, pložen pravosudni ispit, položen javnobilježnički, ima dvoje male djece, za 2/3 veću plaću od svog muža (inače profesora matematike) i prilično je sposobna. Trči ženski maraton. Ide po djecu u vrtić. U braku je već 8 godina.
Kolegica s posla, ekonomistica, ima muža koji radi u Njemačkoj i dvoje male djece o kojima uglavnom sama brine. Muž povremeno navrati svakih par mjeseci iz Njemačke, još nije iskoristila godišnji, čeka da joj muž dođe krajem kolovoza.
Druga kolegica s posla je emancipirana. Uvrijedila se ko smrt kad sam joj rekao da je lijepa, zaboravio sam joj reći da je pametna. Inače inženjerka geodezije, najbolja u svojoj generaciji na faksu, firma koj je plaćala studentsku stipendiju. Ima stalnog dečka više od 7 godina. Zbog nje je upisao faks koji je uspješno završio.
Moja sestra završila pravni faks, položila pravosudni, bila jedno vrijeme sudska savjetnica, onda je otišla iz pravosuđa razočarana. Radi u jednoj banci na dosta visokoj poziciji. Ima muža inženjera strojarstva, i 9 mjeseci starog bebača. Ima duplo veću plaću od muža, koji radi u jednoj informatičkoj firmi. Do braka nije znala kuhati, sad uči u braku kuhati, i prilično joj dobro ide. Između usisavanja kuće i peglanja.
2015-08-09
Ne znam kakva je situacija drugdje, ja doduše ne živim u nekom većem gradu, ali sam došao do zaključka da u mojoj sredini baš i nema kvalitetnih, a slobodnih cura.melkior wrote:Misle li one da bi muškarac trebao biti prvotan? Čisto sumnjam. Mislim da im je najvažnija dobrobit njihove djece, a onda vlastita dobra plaća, muž je tek na trećem mjestu. makar, nisam vidio da bi njihovi muževi patili zbog toga. Moja šefica prije par godina kupila auto koji je pripisala na muža. Poslije mi se jadala kako joj je to glup potez Ali imaju sretan brak. Pokazivala mi je fotke koje joj je slao muž iz kafića okružen hrpom profesorica . prca ju. Ja sam joj rekao: nemaš brige, počni brinut kad ode na kavu s jednom a ne s njih 10melkior wrote:Sve su ovo emancipirane žene, ali nisu razmažene, već teške radoholičake i fajterice. I zaslužuju da budu sretne u životu.melkior wrote:Žene iz moje najbliže okoline su vrijedne, marljive radišne. Ne znam niti jednu da vidi na Facebooku, otkida selfije ili lijepi na Instagramu. Moja šefica u firmi ima završen pravni fakultet, pložen pravosudni ispit, položen javnobilježnički, ima dvoje male djece, za 2/3 veću plaću od svog muža (inače profesora matematike) i prilično je sposobna. Trči ženski maraton. Ide po djecu u vrtić. U braku je već 8 godina.
2015-08-09
Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
Guest- Guest
Longi je u pravu u onom smislu u kojem kaže da je suvremena civilizacija neprijatelj muškog roda. Koliko je za takvo stanje kriva emancipacija žena, a koliko tehnološka revolucija, drugo je pitanje. Na velikoj većini fakulteta žene 3-4 puta premašuju udio muške populacije.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-09
Ja nisam toliko kivan na žene, već na stres na poslu, i činjenicu da radiš sve više a plaća je sve manja. Međuljudski odnosi su sve brutalniji, zakoni sve apsurdniji, ponekad mi dođe da bih najradije otišao u šumu u planinu čuvat ovce i živjet u brvnari ostatak života u sjajnoj samoizolaciji, daleko od svega.melkior wrote:Longi je u pravu u onom smislu u kojem kaže da je suvremena civilizacija neprijatelj muškog roda. Koliko je za takvo stanje kriva emancipacija žena, a koliko tehnološka revolucija, drugo je pitanje. Na velikoj većini fakulteta žene 3-4 puta premašuju udio muške populacije.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-09
E...i meni, uzet motiku i okopat vinograd
Guest- Guest
Meni se čini da je upravo digitalna revolucija, pored svih ostalih društvenih negativnih tendencija, imala razoran učinak na međuljudske odnose. Ono što nije rasturila globalizacija, uništila je digitalizacija. Sve nas je vrijeme pregazilo, ma koliko god se trudili držati korak s vremenom: mi smo prošlost, iako toga još nismo svjesni. A ja imam 34 godine, znači nisam još toliko ni star, informatički sam pismen, praktički odrastao sam na windowsima 95-ici.melkior wrote:Ja nisam toliko kivan na žene, već na stres na poslu, i činjenicu da radiš sve više a plaća je sve manja. Međuljudski odnosi su sve brutalniji, zakoni sve apsurdniji, ponekad mi dođe da bih najradije otišao u šumu u planinu čuvat ovce i živjet u brvnari ostatak života u sjajnoj samoizolaciji, daleko od svega.melkior wrote:Longi je u pravu u onom smislu u kojem kaže da je suvremena civilizacija neprijatelj muškog roda. Koliko je za takvo stanje kriva emancipacija žena, a koliko tehnološka revolucija, drugo je pitanje. Na velikoj većini fakulteta žene 3-4 puta premašuju udio muške populacije.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-09
Longi pokušava povratiti koncept obitelji, meni se pak čini da je obitelj propali koncept i da joj nema spasa. Ostali smo sami u vlastitoj samoći, općimo s kompjutorom danas, sutra ćemo s robotom.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-09
Možda je samoubojstvo Zapada i globalna nuklearna kataklizma najbolje što nam se može dogoditi. Možda je vrijeme da započnemo iz početka, iz krapinske pećine - tko preživi.melkior wrote:Longi pokušava povratiti koncept obitelji, meni se pak čini da je obitelj propali koncept i da joj nema spasa. Ostali smo sami u vlastitoj samoći, općimo s kompjutorom danas, sutra ćemo s robotom.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-09
Ako ne preživimo, opet, nije nas šteta. Bolja je i smrt od ovakvog života.melkior wrote:Možda je samoubojstvo Zapada i globalna nuklearna kataklizma najbolje što nam se može dogoditi. Možda je vrijeme da započnemo iz početka, iz krapinske pećine - tko preživi.melkior wrote:Longi pokušava povratiti koncept obitelji, meni se pak čini da je obitelj propali koncept i da joj nema spasa. Ostali smo sami u vlastitoj samoći, općimo s kompjutorom danas, sutra ćemo s robotom.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-09
Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Guest- Guest
ajde ne pretjerujmelkior wrote:Ako ne preživimo, opet, nije nas šteta. Bolja je i smrt od ovakvog života.melkior wrote:Možda je samoubojstvo Zapada i globalna nuklearna kataklizma najbolje što nam se može dogoditi. Možda je vrijeme da započnemo iz početka, iz krapinske pećine - tko preživi.melkior wrote:Longi pokušava povratiti koncept obitelji, meni se pak čini da je obitelj propali koncept i da joj nema spasa. Ostali smo sami u vlastitoj samoći, općimo s kompjutorom danas, sutra ćemo s robotom.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Život je jednostavan i lijep, kompliciraju si ga ljudi bezveze...
qurcem po čelu..mozda dojdu pameti..prckov wrote:zene treba tuc
Guest- Guest
ti suti i lizi sjevernu stranu piffske boce..Noor wrote:Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Guest- Guest
ako ćemo realno ova moja siščanka i dino su bili puno bolji duet...frakcija wrote:ožežžudba wrote:To je stvar opće kulture, ko da ne znaš ko je Lepa Brena. Reklame za nove Ilićeve ploče su išle ispred svake epizode Dinastije. Ono kad roda kaže "nova ploča".marcellus wrote:udba wrote:jastreb wrote:
Molim vas da mu ne odgovarate na ovo ,jer uvijek kad je riječ o nekom pjevaču nar.muzike,postavlja ovakva pitanja.
Obična provokacija, taj umjetnik zadnjeg vala prave narodne pop muzike je bio jedan od glavnih nadahnuća našim nogometašima i njihovim menađerima prije izlaska na bojište za medalje. Čak i ovoj poznijoj dobi rado viđen gost i tražena roba u Hrvatskoj.
ne pratim ni nogomet, kao ni narodnu pop muziku...
https://www.youtube.com/watch?v=RbdTr_wJtGw
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
bogomdani wrote:ti suti i lizi sjevernu stranu piffske boce..Noor wrote:Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Bas si frajer....ccc
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=HS7eJEUYtyUmichaellcmacha wrote:ako ćemo realno ova moja siščanka i dino su bili puno bolji duet...frakcija wrote:ožežžudba wrote:To je stvar opće kulture, ko da ne znaš ko je Lepa Brena. Reklame za nove Ilićeve ploče su išle ispred svake epizode Dinastije. Ono kad roda kaže "nova ploča".marcellus wrote:udba wrote:
Obična provokacija, taj umjetnik zadnjeg vala prave narodne pop muzike je bio jedan od glavnih nadahnuća našim nogometašima i njihovim menađerima prije izlaska na bojište za medalje. Čak i ovoj poznijoj dobi rado viđen gost i tražena roba u Hrvatskoj.
ne pratim ni nogomet, kao ni narodnu pop muziku...
https://www.youtube.com/watch?v=RbdTr_wJtGw
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nebitan sam ja..Noor wrote:bogomdani wrote:ti suti i lizi sjevernu stranu piffske boce..Noor wrote:Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Bas si frajer....ccc
Guest- Guest
A o kome onda brines?bogomdani wrote:nebitan sam ja..Noor wrote:bogomdani wrote:ti suti i lizi sjevernu stranu piffske boce..Noor wrote:Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Bas si frajer....ccc
Guest- Guest
Page 25 of 29 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 25 of 29