Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 24 of 29
Page 24 of 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
I žena i muškarac su stvoreni s jednakim omjerom zla i dobrote u sebi.
Imam bolje životno iskustvo sa ženama nego s muškarcima...Znaju bit bolji i iskreniji prijatelji.
Imam bolje životno iskustvo sa ženama nego s muškarcima...Znaju bit bolji i iskreniji prijatelji.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Isusa na kalvariji jedino žene nisu napustile.Eroo wrote:I žena i muškarac su stvoreni s jednakim omjerom zla i dobrote u sebi.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Muškarci u kritičnim situacijama znaju često biti ljige, za razliku od žena.frakcija wrote:Isusa na kalvariji jedino žene nisu napustile.Eroo wrote:I žena i muškarac su stvoreni s jednakim omjerom zla i dobrote u sebi.
Žene me nikad nisu pustile " na cjedilu".
2016-07-22
Imaju majčinski instikt kvočke kad treba zaštititi. Muška agresija se češće odnosi na dominaciju.Eroo wrote:Muškarci u kritičnim situacijama znaju često biti ljige, za razliku od žena.frakcija wrote:Isusa na kalvariji jedino žene nisu napustile.Eroo wrote:I žena i muškarac su stvoreni s jednakim omjerom zla i dobrote u sebi.
2016-03-09
Jos ste na ženama..hehe
Guest- Guest
zene treba tuc
2014-04-19
Onda ne smiš uzet bedeviju veću od sebe ako ti je do takvih razbibrižnih aktivnosti.prckov wrote:zene treba tuc
2016-03-09
U obitelji,da, a ja sam mislio općenito. Dok su muškarci često slabići, posebno u odnosu sa ženama.frakcija wrote:Imaju majčinski instikt kvočke kad treba zaštititi. Muška agresija se češće odnosi na dominaciju.Eroo wrote:Muškarci u kritičnim situacijama znaju često biti ljige, za razliku od žena.frakcija wrote:Isusa na kalvariji jedino žene nisu napustile.Eroo wrote:I žena i muškarac su stvoreni s jednakim omjerom zla i dobrote u sebi.
Njihova agresija proističe uptavo iz tih razloga. Dominantni muškarci nikad nisu agresivni - ne ide to jedno s drugim.
2016-07-22
znao sam da ces komentiratfrakcija wrote:Onda ne smiš uzet bedeviju veću od sebe ako ti je do takvih razbibrižnih aktivnosti.prckov wrote:zene treba tuc
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a ne stvarno..kad prevrtim film..obično agresivci uzimaju sitne krhke žene..ambiziozni uzimaju bedevije za radnu marvu..prckov wrote:znao sam da ces komentiratfrakcija wrote:Onda ne smiš uzet bedeviju veću od sebe ako ti je do takvih razbibrižnih aktivnosti.prckov wrote:zene treba tuc
2016-03-09
ja samo znam zasto bi tebe uzeo a ostalo me ne zanimafrakcija wrote:a ne stvarno..kad prevrtim film..obično agresivci uzimaju sitne krhke žene..ambiziozni uzimaju bedevije za radnu marvu..prckov wrote:znao sam da ces komentiratfrakcija wrote:Onda ne smiš uzet bedeviju veću od sebe ako ti je do takvih razbibrižnih aktivnosti.prckov wrote:zene treba tuc
2014-04-19
U mojoj kući sam ja zadužen za ubit komarca, ili, nedo Bog, pauka...I za zamjenu pregorjele sijalice, jer žena kaže da 'letrika može ubit...U takvim situacijama se osjećam dominantnim.
jer sam zabranjeno voće?prckov wrote:ja samo znam zasto bi tebe uzeo a ostalo me ne zanimafrakcija wrote:a ne stvarno..kad prevrtim film..obično agresivci uzimaju sitne krhke žene..ambiziozni uzimaju bedevije za radnu marvu..prckov wrote:znao sam da ces komentiratfrakcija wrote:Onda ne smiš uzet bedeviju veću od sebe ako ti je do takvih razbibrižnih aktivnosti.prckov wrote:zene treba tuc
2016-03-09
I ja, ubit bube pauke otjerat zmiju I slicno. Dobro I majstorisem ko fol oko svega I sve znamEroo wrote:U mojoj kući sam ja zadužen za ubit komarca, ili, nedo Bog, pauka...I za zamjenu pregorjele sijalice, jer žena kaže da 'letrika može ubit...U takvim situacijama se osjećam dominantnim.
2014-04-19
žene su blago zla bića, sa njima treba znat manipulirati
Guest- Guest
znas kako kazu...najdraze....nastavi tifrakcija wrote:jer sam zabranjeno voće?prckov wrote:ja samo znam zasto bi tebe uzeo a ostalo me ne zanimafrakcija wrote:a ne stvarno..kad prevrtim film..obično agresivci uzimaju sitne krhke žene..ambiziozni uzimaju bedevije za radnu marvu..prckov wrote:znao sam da ces komentiratfrakcija wrote:
Onda ne smiš uzet bedeviju veću od sebe ako ti je do takvih razbibrižnih aktivnosti.
2014-04-19
I ja, i ja...meni su čak kupili i majicu s natpisom "A JE TO?", s onim likom iz crtića.prckov wrote:I ja, ubit bube pauke otjerat zmiju I slicno. Dobro I majstorisem ko fol oko svega I sve znamEroo wrote:U mojoj kući sam ja zadužen za ubit komarca, ili, nedo Bog, pauka...I za zamjenu pregorjele sijalice, jer žena kaže da 'letrika može ubit...U takvim situacijama se osjećam dominantnim.
2016-07-22
ma svaka se sa nama mora usrecitEroo wrote:I ja, i ja...meni su čak kupili i majicu s natpisom "A JE TO?", s onim likom iz crtića.prckov wrote:I ja, ubit bube pauke otjerat zmiju I slicno. Dobro I majstorisem ko fol oko svega I sve znamEroo wrote:U mojoj kući sam ja zadužen za ubit komarca, ili, nedo Bog, pauka...I za zamjenu pregorjele sijalice, jer žena kaže da 'letrika može ubit...U takvim situacijama se osjećam dominantnim.
2014-04-19
Šteta i jedan elektron energije za to...Kad se puzzle poklopi nema potrebe za tim.dva brata wrote:žene su blago zla bića, sa njima treba znat manipulirati
Ako se ne poklope, onda ti badave manipulacija. S manipulacijom samo još pokvariš stvarno stanje.
2016-07-22
Žene iz moje najbliže okoline su vrijedne, marljive radišne. Ne znam niti jednu da vidi na Facebooku, otkida selfije ili lijepi na Instagramu. Moja šefica u firmi ima završen pravni fakultet, pložen pravosudni ispit, položen javnobilježnički, ima dvoje male djece, za 2/3 veću plaću od svog muža (inače profesora matematike) i prilično je sposobna. Trči ženski maraton. Ide po djecu u vrtić. U braku je već 8 godina.
Kolegica s posla, ekonomistica, ima muža koji radi u Njemačkoj i dvoje male djece o kojima uglavnom sama brine. Muž povremeno navrati svakih par mjeseci iz Njemačke, još nije iskoristila godišnji, čeka da joj muž dođe krajem kolovoza.
Druga kolegica s posla je emancipirana. Uvrijedila se ko smrt kad sam joj rekao da je lijepa, zaboravio sam joj reći da je pametna. Inače inženjerka geodezije, najbolja u svojoj generaciji na faksu, firma koj je plaćala studentsku stipendiju. Ima stalnog dečka više od 7 godina. Zbog nje je upisao faks koji je uspješno završio.
Moja sestra završila pravni faks, položila pravosudni, bila jedno vrijeme sudska savjetnica, onda je otišla iz pravosuđa razočarana. Radi u jednoj banci na dosta visokoj poziciji. Ima muža inženjera strojarstva, i 9 mjeseci starog bebača. Ima duplo veću plaću od muža, koji radi u jednoj informatičkoj firmi. Do braka nije znala kuhati, sad uči u braku kuhati, i prilično joj dobro ide. Između usisavanja kuće i peglanja.
Kolegica s posla, ekonomistica, ima muža koji radi u Njemačkoj i dvoje male djece o kojima uglavnom sama brine. Muž povremeno navrati svakih par mjeseci iz Njemačke, još nije iskoristila godišnji, čeka da joj muž dođe krajem kolovoza.
Druga kolegica s posla je emancipirana. Uvrijedila se ko smrt kad sam joj rekao da je lijepa, zaboravio sam joj reći da je pametna. Inače inženjerka geodezije, najbolja u svojoj generaciji na faksu, firma koj je plaćala studentsku stipendiju. Ima stalnog dečka više od 7 godina. Zbog nje je upisao faks koji je uspješno završio.
Moja sestra završila pravni faks, položila pravosudni, bila jedno vrijeme sudska savjetnica, onda je otišla iz pravosuđa razočarana. Radi u jednoj banci na dosta visokoj poziciji. Ima muža inženjera strojarstva, i 9 mjeseci starog bebača. Ima duplo veću plaću od muža, koji radi u jednoj informatičkoj firmi. Do braka nije znala kuhati, sad uči u braku kuhati, i prilično joj dobro ide. Između usisavanja kuće i peglanja.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Sve su ovo emancipirane žene, ali nisu razmažene, već teške radoholičake i fajterice. I zaslužuju da budu sretne u životu.melkior wrote:Žene iz moje najbliže okoline su vrijedne, marljive radišne. Ne znam niti jednu da vidi na Facebooku, otkida selfije ili lijepi na Instagramu. Moja šefica u firmi ima završen pravni fakultet, pložen pravosudni ispit, položen javnobilježnički, ima dvoje male djece, za 2/3 veću plaću od svog muža (inače profesora matematike) i prilično je sposobna. Trči ženski maraton. Ide po djecu u vrtić. U braku je već 8 godina.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 24 of 29 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 24 of 29