Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
Page 26 of 29
Page 26 of 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Re: Žena koja traži jednakost je neposlušna, ne prihvaća da je muškarac prvotan
A o kome onda brines?bogomdani wrote:nebitan sam ja..Noor wrote:bogomdani wrote:ti suti i lizi sjevernu stranu piffske boce..Noor wrote:Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Bas si frajer....ccc
Guest- Guest
???..Treba naukovati ovu metroseksualnu Moškijad,da zene moraju spraviti na pravo mjesto,ne da im sudbinu odlucuju..svakako ne brinem o vama..vi se snadjete u svkoj prilici..Noor wrote:A o kome onda brines?bogomdani wrote:nebitan sam ja..Noor wrote:bogomdani wrote:ti suti i lizi sjevernu stranu piffske boce..Noor wrote:Daj ne budi patetičan....imas sto načina okončat si te straaasne muke.
Bas si frajer....ccc
Guest- Guest
I svaka generacija kuka da je sve gori.Eroo wrote:Život je jednostavan i lijep, kompliciraju si ga ljudi bezveze...
Da je tako, odavno nas ne bi bilo.
Trinity-
2014-04-17
Metroseksualizam je pojava koja je pogubnija čak i od homoseksualizma.
Kao što je socijalizam prelazni korak iz kapitalizma u komunizam,tako je metroseksualizam prelaz iz heteroseksualizma u homoseksualizam.
Metroseksualci poništavaju mušku narav.
Kao što je socijalizam prelazni korak iz kapitalizma u komunizam,tako je metroseksualizam prelaz iz heteroseksualizma u homoseksualizam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koje međuljudske odnose i kad je evidentirana točka polazišta "normalnih" MLJ odnosa...pa to da smo prošlost, to je neporeciva činjenica.... imaš 34 godine... dobro si skopčo da si polovicu prevalio... sad.... taj ostatak većina pokušava usporiti, ali u pravilu kvarcni pijesak neumoljivo curi.... i nema da stane... ;)melkior wrote:Meni se čini da je upravo digitalna revolucija, pored svih ostalih društvenih negativnih tendencija, imala razoran učinak na međuljudske odnose. Ono što nije rasturila globalizacija, uništila je digitalizacija. Sve nas je vrijeme pregazilo, ma koliko god se trudili držati korak s vremenom: mi smo prošlost, iako toga još nismo svjesni. A ja imam 34 godine, znači nisam još toliko ni star, informatički sam pismen, praktički odrastao sam na windowsima 95-ici.melkior wrote:Ja nisam toliko kivan na žene, već na stres na poslu, i činjenicu da radiš sve više a plaća je sve manja. Međuljudski odnosi su sve brutalniji, zakoni sve apsurdniji, ponekad mi dođe da bih najradije otišao u šumu u planinu čuvat ovce i živjet u brvnari ostatak života u sjajnoj samoizolaciji, daleko od svega.melkior wrote:Longi je u pravu u onom smislu u kojem kaže da je suvremena civilizacija neprijatelj muškog roda. Koliko je za takvo stanje kriva emancipacija žena, a koliko tehnološka revolucija, drugo je pitanje. Na velikoj većini fakulteta žene 3-4 puta premašuju udio muške populacije.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
2015-08-08
u čemu je problem, samo doneseš odluku i put pod noge...melkior wrote:Ja nisam toliko kivan na žene, već na stres na poslu, i činjenicu da radiš sve više a plaća je sve manja. Međuljudski odnosi su sve brutalniji, zakoni sve apsurdniji, ponekad mi dođe da bih najradije otišao u šumu u planinu čuvat ovce i živjet u brvnari ostatak života u sjajnoj samoizolaciji, daleko od svega.melkior wrote:Longi je u pravu u onom smislu u kojem kaže da je suvremena civilizacija neprijatelj muškog roda. Koliko je za takvo stanje kriva emancipacija žena, a koliko tehnološka revolucija, drugo je pitanje. Na velikoj većini fakulteta žene 3-4 puta premašuju udio muške populacije.Starhemberg wrote:Nemoj dalje,rušiš Longiju percepciju svijeta :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dok homoseksualci opće sa pripadnicima ne svog spola,već pripadnicima homoseksualizma unutar svoga spola i obično ne diraju ove druge,metroseksualci djeluju perfidnije i njihov štetočinski i podmukli rad obuhvaća sve muškarce nastojeći im pokazati neke stvari kao ispravne.
2014-04-22
upravo ovo je slaba tocka..Mame odgajaju mlade idjote,koji ne znaju zenama odgovoriti,a kamoli ih spraviti tamo gdje im je mjesto..jastreb wrote:Metroseksualizam je pojava koja je pogubnija čak i od homoseksualizma.
Cure i Zene nastavljaju to raditi u vezama i brakovima,pa onda dobijemo pičkolisce,koji se ne znaju niti usprotiviti zenama..pride toga Zakon,za koji su glasale presudno zene,kaznjavaju Moškije,koji ne zele dobrovoljno se povinovati ovom morbidnom cirkusu...
najbolji su slucaj Svabi,koji sute kao pičke pred zenama..
Guest- Guest
upravo tako..uz to,na svaku bedastocu se svrstavaju uz zene..dobro i ja se svrstavam u bezveznim stranama,kad ocekujem davanje pićoke,ali po pitanju bitnih stvari.,.sto bi Longi rekao:ODHEBITE..jastreb wrote:Dok homoseksualci opće sa pripadnicima ne svog spola,već pripadnicima homoseksualizma unutar svoga spola i obično ne diraju ove druge,metroseksualci djeluju perfidnije i njihov štetočinski i podmukli rad obuhvaća sve muškarce nastojeći im pokazati neke stvari kao ispravne.
Guest- Guest
uvijek ostane opcija .... otić u šumu... ;)... čitaj pobjeć glavom bez obzira.... i dobro se pritajiti.... :))))bogomdani wrote:upravo ovo je slaba tocka..Mame odgajaju mlade idjote,koji ne znaju zenama odgovoriti,a kamoli ih spraviti tamo gdje im je mjesto..jastreb wrote:Metroseksualizam je pojava koja je pogubnija čak i od homoseksualizma.
Cure i Zene nastavljaju to raditi u vezama i brakovima,pa onda dobijemo pičkolisce,koji se ne znaju niti usprotiviti zenama..pride toga Zakon,za koji su glasale presudno zene,kaznjavaju Moškije,koji ne zele dobrovoljno se povinovati ovom morbidnom cirkusu...
najbolji su slucaj Svabi,koji sute kao pičke pred zenama..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Možda je to dobro za nas pripadnike generacija koje nije kačio taj idiotizam.bogomdani wrote:upravo tako..uz to,na svaku bedastocu se svrstavaju uz zene..dobro i ja se svrstavam u bezveznim stranama,kad ocekujem davanje pićoke,ali po pitanju bitnih stvari.,.sto bi Longi rekao:ODHEBITE..jastreb wrote:Dok homoseksualci opće sa pripadnicima ne svog spola,već pripadnicima homoseksualizma unutar svoga spola i obično ne diraju ove druge,metroseksualci djeluju perfidnije i njihov štetočinski i podmukli rad obuhvaća sve muškarce nastojeći im pokazati neke stvari kao ispravne.
Eto,sinoć su mi se na stražarkom mjestu upucavale dvije 19-godišnjakinje i zvale me na noćno kupanje,no nisam smio napustiti stražarsko mjesto.
rekle su da će opet navrnuti.
Vjerovatno u svojoj generaciji ne nalaze ono što žele. Ova jedna me čak pitala dal je u redu što hoda sa 36-godišnjakom.
Ako večeras navrate onda je to znak da su došle po nešto.
2014-04-22
teskt u GK je inače žešći proser
nedavno ja malo ispitivao svoje lovacke sposobnosti i cura 22 mi kaze,malo je prevelika razlika..ja je pitam za sto?..pa za nes ozbiljno..kaze ona..Pa curo tko kaze da bih ja ozbiljno,no rekoh,da je super gradjena,pa bacim onaj vulgarni i bahati izraz duz nje..i vidi cuda..!!! cura se pocela meskoljiti,a do kraja druzenja sam je isšlatao,kako vec negdje napisah,nije jos nitko ,otak je mama kupala u kadici kao malu..jastreb wrote:Možda je to dobro za nas pripadnike generacija koje nije kačio taj idiotizam.bogomdani wrote:upravo tako..uz to,na svaku bedastocu se svrstavaju uz zene..dobro i ja se svrstavam u bezveznim stranama,kad ocekujem davanje pićoke,ali po pitanju bitnih stvari.,.sto bi Longi rekao:ODHEBITE..jastreb wrote:Dok homoseksualci opće sa pripadnicima ne svog spola,već pripadnicima homoseksualizma unutar svoga spola i obično ne diraju ove druge,metroseksualci djeluju perfidnije i njihov štetočinski i podmukli rad obuhvaća sve muškarce nastojeći im pokazati neke stvari kao ispravne.
Eto,sinoć su mi se na stražarkom mjestu upucavale dvije 19-godišnjakinje i zvale me na noćno kupanje,no nisam smio napustiti stražarsko mjesto.
Vjerovatno u svojoj generaciji ne nalaze ono što žele. Ova jedna me čak pitala dal je u redu što hoda sa 36-godišnjakom.
Guest- Guest
Istom taktikom krenuo sam i ja i ovu jednu sam malo pipkarao. Ako slijedeći put nalete(a rekle su da hoće) posao je gotov.bogomdani wrote:nedavno ja malo ispitivao svoje lovacke sposobnosti i cura 22 mi kaze,malo je prevelika razlika..ja je pitam za sto?..pa za nes ozbiljno..kaze ona..Pa curo tko kaze da bih ja ozbiljno,no rekoh,da je super gradjena,pa bacim onaj vulgarni i bahati izraz duz nje..i vidi cuda..!!! cura se pocela meskoljiti,a do kraja druzenja sam je isšlatao,kako vec negdje napisah,nije jos nitko ,otak je mama kupala u kadici kao malu..jastreb wrote:Možda je to dobro za nas pripadnike generacija koje nije kačio taj idiotizam.bogomdani wrote:upravo tako..uz to,na svaku bedastocu se svrstavaju uz zene..dobro i ja se svrstavam u bezveznim stranama,kad ocekujem davanje pićoke,ali po pitanju bitnih stvari.,.sto bi Longi rekao:ODHEBITE..jastreb wrote:Dok homoseksualci opće sa pripadnicima ne svog spola,već pripadnicima homoseksualizma unutar svoga spola i obično ne diraju ove druge,metroseksualci djeluju perfidnije i njihov štetočinski i podmukli rad obuhvaća sve muškarce nastojeći im pokazati neke stvari kao ispravne.
Jedna od njih pada. Druge situacije nema-kako bi rekao onaj Serbian hero iz Ličke Jasenice.
2014-04-22
Vidi se da sam pripadnik one generacije koja je držala do svoje muškosti i do svog muževnog izgleda.
A ne ovo danas. Bože sačuvaj. te neki bijeli šeširići,te neke pederske brade,te neke bluzice i majičice,a pokreti neusklađeni...neepski..ništa epsko,junačko u tim mladićima danas nema.
Opijaju se,ali ne kao što se junaci opijaju,već kao neke pičkice koje padnu nakon dva kruškovca.
A ne ovo danas. Bože sačuvaj. te neki bijeli šeširići,te neke pederske brade,te neke bluzice i majičice,a pokreti neusklađeni...neepski..ništa epsko,junačko u tim mladićima danas nema.
Opijaju se,ali ne kao što se junaci opijaju,već kao neke pičkice koje padnu nakon dva kruškovca.
Last edited by jastreb on 14/8/2016, 20:31; edited 1 time in total
2014-04-22
samo brutalno i bez duhovnih preseravanja..malo sarmirati,napaliti i hoš-nes..nema koja nece..
Guest- Guest
Supjetlicejastreb wrote:Vidi se da sam pripadnik one generacije koja je držala do svoje muškosti i do svog muževnog izgleda.
Winter is coming-
2014-04-14
E...nije muškarac ako ne bazdi na gajbu piva.Winter is coming wrote:Supjetlicejastreb wrote:Vidi se da sam pripadnik one generacije koja je držala do svoje muškosti i do svog muževnog izgleda.
Trinity-
2014-04-17
i na bijeli luk
2014-04-14
Trinity-
2014-04-17
fuj,duvan sam bacio ima jedno 15 godina
2014-04-14
Page 26 of 29 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29
Similar topics
» Vrli novi svijet: "Muškarac" koji je bio žena rodio sina "manekenki" koja je bila muškarac
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
» Žena koja bila u čamcu tvrdi: Aylanov otac je krijumčar ljudi
» Bog je žena imenom Petrunija, a barunica Castelli muškarac Domagoj Janković :D
» Muškarac i žena iz Splita djevojci iz BiH uzeli putovnicu, bila je njihov rob
» ''Vojni ordinarij: "Ljudsko je biće oduvijek bilo biseksualno i postoji samo kao muškarac i kao žena"
Page 26 of 29