Turska kupelj (chat)
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
frakcija wrote:nooorčiii, itnoo, nazad.
Jel i u tome ti imaš prste, a? a? :D
Guest- Guest
oh,daa..;)frakcija wrote:on fino klizi, razveseli i ne boli glava od njegamaggie13 wrote:u zagrijanu casu,pls ;Pfrakcija wrote:može henesimaggie13 wrote:ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:
ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.
2014-04-12
pa priznala sam da se natječemo da ga dovučemo..sad mi znoj probi čelo..osjećam se nesportskiprckov wrote:stos ti dosotre911 wrote:Dobro večer
da vidim što se vi tu domunđavate!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a hvala, sad da vidim prvo što se tu radi pa ću biti samozatajan dok ne pohvatam koncefrakcija wrote:ovo je bila utka s vremenom..dobrodošao tre.
Guest- Guest
e, taj bude najzahtjevniji..hehefrakcija wrote:ovo je bila utka s vremenom..dobrodošao tre. mi ti ovdje igramo penova ..i svakakve zadatke zadajemo..prcko ima modre oči..eto to je brifing..ostao je zadatak sorin makeover
Guest- Guest
issssss,kad ja kazem;))frakcija wrote:a stvarno ti modre?prckov wrote:nisam nikad reko da su kafene, govorio sam za kosu lopovefrakcija wrote:reka je da su mu kafene.maggie13 wrote:Nas plavooki prci..;)
Frakcija,lipo ti oko ima ;D
2014-04-12
Joooj, ne čitaj sveeeetre911 wrote:a hvala, sad da vidim prvo što se tu radi pa ću biti samozatajan dok ne pohvatam koncefrakcija wrote:ovo je bila utka s vremenom..dobrodošao tre.
Guest- Guest
kažu da je tulum ođe, a ti si prezobrazan i sve bi za sebe zadržo!!!prckov wrote:stos ti dosotre911 wrote:Dobro večer
Guest- Guest
neka si nema veze nego ocu da znam ko je pobjediofrakcija wrote:pa priznala sam da se natječemo da ga dovučemo..sad mi znoj probi čelo..osjećam se nesportskiprckov wrote:stos ti dosotre911 wrote:Dobro večer
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
maggie13 wrote:issssss,kad ja kazem;))frakcija wrote:a stvarno ti modre?prckov wrote:nisam nikad reko da su kafene, govorio sam za kosu lopovefrakcija wrote:reka je da su mu kafene.maggie13 wrote:Nas plavooki prci..;)
Frakcija,lipo ti oko ima ;D
2016-03-09
di si ti vise..norka stalno o tebi prica ;@tre911 wrote:Dobro večer
2014-04-12
ti si mi samo pokriće, noor me dovukla još neki dan samo nisam htio na prvu da ne ispadne da sam laka robafrakcija wrote:pa priznala sam da se natječemo da ga dovučemo..sad mi znoj probi čelo..osjećam se nesportskiprckov wrote:stos ti dosotre911 wrote:Dobro večer
Guest- Guest
stavi ti oba ;Dprckov wrote:vid sta sve zakljuce na isnovu jedne fotke lopovi, sliko sam se lezeci I spavalo mi se a svijetlo od compa mi ide u oci. Stavio sam bio oba oka ali posto je izduzilo sliku da fituje u kvadrat na avu sklonio sam, a kad grizem onda mi se ne spavamaggie13 wrote:ukusi su razliciti,a i vjerojatno imas pretjerano kriticki stav prema svom dupetu...za zbnjozu ti vjerujem,ali kad se razmakne ta magla,sto ostaje?frakcija wrote:pa malo stidno..sjetih se svih ugriza za guzicu po forumu..nekako dok je bio pas bilo nekako prikladnije..maggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
sad kad vizualiziram sve erocke prijetnje iza kojih stoji živi čovjek.. košmar mi se nekako stvara ..
još kad bi stavila realnu sliku svoje stražnjice, bojim se da bi iščezla čarolija
2014-04-12
oba, oba!, bar postaj tu..da mogu zurit i ušlagirat se.maggie13 wrote:stavi ti oba ;Dprckov wrote:vid sta sve zakljuce na isnovu jedne fotke lopovi, sliko sam se lezeci I spavalo mi se a svijetlo od compa mi ide u oci. Stavio sam bio oba oka ali posto je izduzilo sliku da fituje u kvadrat na avu sklonio sam, a kad grizem onda mi se ne spavamaggie13 wrote:ukusi su razliciti,a i vjerojatno imas pretjerano kriticki stav prema svom dupetu...za zbnjozu ti vjerujem,ali kad se razmakne ta magla,sto ostaje?frakcija wrote:pa malo stidno..sjetih se svih ugriza za guzicu po forumu..nekako dok je bio pas bilo nekako prikladnije..maggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
sad kad vizualiziram sve erocke prijetnje iza kojih stoji živi čovjek.. košmar mi se nekako stvara ..
još kad bi stavila realnu sliku svoje stražnjice, bojim se da bi iščezla čarolija
2016-03-09
ja sam hedonist 8-)Noor wrote:ti..nježnica....popijes to?!maggie13 wrote:u zagrijanu casu,pls ;Pfrakcija wrote:može henesimaggie13 wrote:ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:
ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.
2014-04-12
opa mikiii, idem ja od početkaNoor wrote:Joooj, ne čitaj sveeeetre911 wrote:a hvala, sad da vidim prvo što se tu radi pa ću biti samozatajan dok ne pohvatam koncefrakcija wrote:ovo je bila utka s vremenom..dobrodošao tre.
Guest- Guest
sreća da se čet svako malo resetiratre911 wrote:opa mikiii, idem ja od početkaNoor wrote:Joooj, ne čitaj sveeeetre911 wrote:a hvala, sad da vidim prvo što se tu radi pa ću biti samozatajan dok ne pohvatam koncefrakcija wrote:ovo je bila utka s vremenom..dobrodošao tre.
2016-03-09
prasica :Dmaggie13 wrote:di si ti vise..norka stalno o tebi prica ;@tre911 wrote:Dobro večer
Guest- Guest
aha, neka te, bice norki dragotre911 wrote:kažu da je tulum ođe, a ti si prezobrazan i sve bi za sebe zadržo!!!prckov wrote:stos ti dosotre911 wrote:Dobro večer
2014-04-19
sad se sramim ;PNoor wrote:prasica :Dmaggie13 wrote:di si ti vise..norka stalno o tebi prica ;@tre911 wrote:Dobro večer
2014-04-12
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 5 of 50