Turska kupelj (chat)
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
i ja. i ti?Noor wrote:i ti si vaga?frakcija wrote:ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
blazena medju vagamaNoor wrote:i ti si vaga?frakcija wrote:ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2014-04-12
ma, to me oni i naucilifrakcija wrote:štaš ako te djeca skuže? na šta će to ličit?Noor wrote:nasla u apartmanufrakcija wrote:mislila da komentiraš prckovooko..al može naravno..di si nabavila?Noor wrote:frakcija wrote:
oš malo? ;P
ođe kriza.
Guest- Guest
frakcija wrote:i ja. i ti?Noor wrote:i ti si vaga?frakcija wrote:ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:
eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavam
I ja ;)
Guest- Guest
frakcija wrote:mi se još skrivamo jedni od drugih radi normi i konvencija, a i eventualne istrage centra za socijalni rad.Noor wrote:ma, to me oni i naucilifrakcija wrote:štaš ako te djeca skuže? na šta će to ličit?Noor wrote:nasla u apartmanufrakcija wrote:
mislila da komentiraš prckovooko..al može naravno..di si nabavila?
ođe kriza.
ae, moji su punoljetni...boli me briga
Guest- Guest
bolje ti je spalit...ko jafrakcija wrote:sve šta ovde napišem, pocepam i obrišem
Guest- Guest
neemaNoor wrote:bolje ti je spalit...ko jafrakcija wrote:sve šta ovde napišem, pocepam i obrišem
2016-03-09
Jel Njega?frakcija wrote:neemaNoor wrote:bolje ti je spalit...ko jafrakcija wrote:sve šta ovde napišem, pocepam i obrišem
Guest- Guest
ni žiže, ni ganđe, ni njegaNoor wrote:Jel Njega?frakcija wrote:neemaNoor wrote:bolje ti je spalit...ko jafrakcija wrote:sve šta ovde napišem, pocepam i obrišem
2016-03-09
frakcija wrote:ni žiže, ni ganđe, ni njegaNoor wrote:Jel Njega?frakcija wrote:neemaNoor wrote:bolje ti je spalit...ko jafrakcija wrote:sve šta ovde napišem, pocepam i obrišem
Guest- Guest
a jel ti nosiš kapi za oči kad fumaš, da ne bude crvenila očiju..tu sam praksu vidila kod viđenih, društveno eksponiranih ljudiNoor wrote:frakcija wrote:ni žiže, ni ganđe, ni njegaNoor wrote:Jel Njega?frakcija wrote:neemaNoor wrote:
bolje ti je spalit...ko ja
2016-03-09
nosim bocu vode da se zgasimfrakcija wrote:a jel ti nosiš kapi za oči kad fumaš, da ne bude crvenila očiju..tu sam praksu vidila kod viđenih, društveno eksponiranih ljudiNoor wrote:frakcija wrote:ni žiže, ni ganđe, ni njegaNoor wrote:Jel Njega?frakcija wrote:
neema
Guest- Guest
Vi i vase dzanki spike..:)
2014-04-12
pa i ja.Noor wrote:daj..pa ja se zezam...al F je bila u hare krišna...hm
2016-03-09
pa ti si F :Dfrakcija wrote:pa i ja.Noor wrote:daj..pa ja se zezam...al F je bila u hare krišna...hm
Guest- Guest
Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste dobar konjak iskopat..;P
2014-04-12
kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste dobar konjak iskopat..;P
Guest- Guest
ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste dobar konjak iskopat..;P
2016-03-09
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 3 of 50