Turska kupelj (chat)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
mene je jednom galeb svu okupao, mislim da je čak snio i jaje u letu..tražila sam pomoć u obližnjoj radionici, a oni mi baš nisu odmah priskočili u pomoć jer su se dugo smijali.crvenkasti wrote:Jednom mi se u Oktogonu golub pokakio na glavu.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mislila da komentiraš prckovooko..al može naravno..di si nabavila?Noor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:Statije...
oš malo? ;P
ođe kriza.
2016-03-09
darla je u tome najbolja
mislim, kako bi rekao, to,cigare... da ne ispadne krivo
mislim, kako bi rekao, to,cigare... da ne ispadne krivo
dijagram-
2015-08-09
svi spavaju veceras...B-)
2014-04-12
ja zurim u oko.maggie13 wrote:svi spavaju veceras...B-)
kakvo je ovo vrime? oće li kiša?
2016-03-09
[quote="frakcija"]
Nadam se..za kisu ;))
jesi ga ubacila u neki crtaci program i povecala..??:Dmaggie13 wrote:svi spavaju veceras...B-)[/quotjese]
ja zurim u oko.
Nadam se..za kisu ;))
2014-04-12
a jesam..pokušala pojačat kontrast, napravit rekonstrukcijumaggie13 wrote:frakcija wrote:jesi ga ubacila u neki crtaci program i povecala..??:Dmaggie13 wrote:svi spavaju veceras...B-)[/quotjese]
ja zurim u oko.
Nadam se..za kisu ;))
2016-03-09
Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2014-04-12
To sam i ja osjetila,ali mi smo nebitni u konkretnom slucaju..:)
2014-04-12
eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2016-03-09
ukusi su razliciti,a i vjerojatno imas pretjerano kriticki stav prema svom dupetu...za zbnjozu ti vjerujem,ali kad se razmakne ta magla,sto ostaje?frakcija wrote:pa malo stidno..sjetih se svih ugriza za guzicu po forumu..nekako dok je bio pas bilo nekako prikladnije..maggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
sad kad vizualiziram sve erocke prijetnje iza kojih stoji živi čovjek.. košmar mi se nekako stvara ..
još kad bi stavila realnu sliku svoje stražnjice, bojim se da bi iščezla čarolija
2014-04-12
nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2014-04-12
ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2016-03-09
nasla u apartmanufrakcija wrote:mislila da komentiraš prckovooko..al može naravno..di si nabavila?Noor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:Statije...
oš malo? ;P
ođe kriza.
Guest- Guest
i ti si vaga?frakcija wrote:ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
Guest- Guest
štaš ako te djeca skuže? na šta će to ličit?Noor wrote:nasla u apartmanufrakcija wrote:mislila da komentiraš prckovooko..al može naravno..di si nabavila?Noor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:Statije...
oš malo? ;P
ođe kriza.
2016-03-09
imas skorpionsku nepatvorenost...frakcija wrote:ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2014-04-12
i ja. i ti?Noor wrote:i ti si vaga?frakcija wrote:ne zamjera prci ništa..zadnji sati sam vage, kažu da bacam na škorpiona koji put po jezičinimaggie13 wrote:nema potrebe..to ti je od vage...stalno vazes..frakcija wrote:eto, obrisala sam komentar..sad stalno imam poriv brisat komentare, sve se ustručavammaggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
2016-03-09
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 2 of 50