Turska kupelj (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
Regoč wrote:Zato su tu tvoje kike.Noor wrote:Regoč wrote:Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.Noor wrote:Regoč wrote:Dobrojtro, partizanko. Imaš li ti kikice?
nemam, al ih časkom ispletem
ni nemoj...ono bi ti bila noćna mora
imaš četr' konja?
Guest- Guest
Ravno iz Begeja!Noor wrote:Regoč wrote:Zato su tu tvoje kike.Noor wrote:Regoč wrote:Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.Noor wrote:
nemam, al ih časkom ispletem
imaš četr' konja?
Regoč wrote:Ravno iz Begeja!Noor wrote:Regoč wrote:Zato su tu tvoje kike.Noor wrote:Regoč wrote:
Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.
imaš četr' konja?
..i uvijek spremni, a?
Guest- Guest
OMG, dovukle ste i regija na chat...carice..
regi, welcome.
regi, welcome.
2014-04-12
maggie13 wrote:OMG, dovukle ste i regija na chat...carice..
regi, welcome.
padaju ko kruške.....jedan po jedan
Guest- Guest
svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pretvorio mi se forumski život u realni..samo se sa vagama družim..prijateljicama..Noor wrote:maggie13 wrote:OMG, dovukle ste i regija na chat...carice..
regi, welcome.
ma, sredit ćete vi sve što hoda..ha ha
2014-04-12
ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
2014-04-12
maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
otvori prozore Megi...Let the sunshine in
Guest- Guest
jesam nešto..čak i sunca ima..da je manja hrpa papira ispreed mene, sjajilo bi i više..Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
2014-04-12
treba nekako preusmjerit energiju u filantropsku, legalnu i legitimnu.Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
leet d sanšajn in
https://www.youtube.com/watch?v=ePGE6-OhLRM
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
maggie13 wrote:jesam nešto..čak i sunca ima..da je manja hrpa papira ispreed mene, sjajilo bi i više..Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
ma, pusti papire...sve zbaci sa stola i okreni ga u jednom potezu naopako......what a feeling
Guest- Guest
nije loša ideja, kad bi svi papiri nestali, ha ha..ovako ću seipak ponašat racionalno..Noor wrote:maggie13 wrote:jesam nešto..čak i sunca ima..da je manja hrpa papira ispreed mene, sjajilo bi i više..Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
ma, pusti papire...sve zbaci sa stola i okreni ga u jednom potezu naopako......what a feeling
2014-04-12
Oš za kas, oš za galop; sve po narudžbi!Noor wrote:Regoč wrote:Ravno iz Begeja!Noor wrote:Regoč wrote:Zato su tu tvoje kike.Noor wrote:
imaš četr' konja?
..i uvijek spremni, a?
Bolje vas našao!maggie13 wrote:OMG, dovukle ste i regija na chat...carice..
regi, welcome.
Klasična ugostiteljska logika: dovedi cure, dečki će sami doći. I još platiti upad!Noor wrote:maggie13 wrote:OMG, dovukle ste i regija na chat...carice..
regi, welcome.
Hm, javljaš se s posla. CCCC! Služba nije družba, past će ti radna djelotvornost.maggie13 wrote:nije loša ideja, kad bi svi papiri nestali, ha ha..ovako ću seipak ponašat racionalno..Noor wrote:maggie13 wrote:jesam nešto..čak i sunca ima..da je manja hrpa papira ispreed mene, sjajilo bi i više..Noor wrote:maggie13 wrote:
ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)
Ako te drži humanost, mogao bih skočiti do Splita koji dan nakon Gospe i uživati u te besplatan smještaj i hranu.frakcija wrote:treba nekako preusmjerit energiju u filantropsku, legalnu i legitimnu.Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
leet d sanšajn in
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Regoč wrote:Ako te drži humanost, mogao bih skočiti do Splita koji dan nakon Gospe i uživati u te besplatan smještaj i hranu.frakcija wrote:treba nekako preusmjerit energiju u filantropsku, legalnu i legitimnu.Noor wrote:maggie13 wrote:ha ha, postat ću ko budjav lebac.. (ovo tebi podilazim)frakcija wrote:svi poNoorili. međi iskontroliraj ove unakrsne erocke aluzije dok se i ti nisi još iskvarila.
leet d sanšajn in
2014-04-12
ne sumnjam..ima mjesta kod frakcije..zauzvrat je moraš vodit kod punice na Hvar..Dread_Pirate_Roberts wrote:a jel starosjedioci na četu imaju kakve beneficije?
2014-04-12
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 27 of 50