Turska kupelj (chat)
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste dobar konjak iskopat..;P
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ova je bila od marelice...jedva sam progutala, al moraš..morašfrakcija wrote:ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste dobar konjak iskopat..;P
Guest- Guest
dobar :@Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste dobar konjak iskopat..;P
2014-04-12
ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste d obar konjak iskopat..;P
2014-04-12
može henesimaggie13 wrote:ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste d obar konjak iskopat..;P
2016-03-09
al ga sad prvi put vidiš?frakcija wrote:idem malo gledat oko na 50-toj strani.
Guest- Guest
pa da. imaš ti koju fotku njegovu?Noor wrote:al ga sad prvi put vidiš?frakcija wrote:idem malo gledat oko na 50-toj strani.
2016-03-09
u zagrijanu casu,pls ;Pfrakcija wrote:može henesimaggie13 wrote:ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrrmaggie13 wrote:Taman sam se uzivila u spiku o prckovom oku..mogle ste d obar konjak iskopat..;P
2014-04-12
on fino klizi, razveseli i ne boli glava od njegamaggie13 wrote:u zagrijanu casu,pls ;Pfrakcija wrote:može henesimaggie13 wrote:ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:
kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrr
2016-03-09
nisam nikad reko da su kafene, govorio sam za kosu lopovefrakcija wrote:reka je da su mu kafene.maggie13 wrote:Nas plavooki prci..;)
Frakcija,lipo ti oko ima ;D
2014-04-19
a stvarno ti modre?prckov wrote:nisam nikad reko da su kafene, govorio sam za kosu lopovefrakcija wrote:reka je da su mu kafene.maggie13 wrote:Nas plavooki prci..;)
2016-03-09
vid sta sve zakljuce na isnovu jedne fotke lopovi, sliko sam se lezeci I spavalo mi se a svijetlo od compa mi ide u oci. Stavio sam bio oba oka ali posto je izduzilo sliku da fituje u kvadrat na avu sklonio sam, a kad grizem onda mi se ne spavamaggie13 wrote:ukusi su razliciti,a i vjerojatno imas pretjerano kriticki stav prema svom dupetu...za zbnjozu ti vjerujem,ali kad se razmakne ta magla,sto ostaje?frakcija wrote:pa malo stidno..sjetih se svih ugriza za guzicu po forumu..nekako dok je bio pas bilo nekako prikladnije..maggie13 wrote:Malo je mutna,nema dovoljno piksela..nego,kakav ti je bio prvi osjecaj kad si se zagledala u oko? ;)
sad kad vizualiziram sve erocke prijetnje iza kojih stoji živi čovjek.. košmar mi se nekako stvara ..
još kad bi stavila realnu sliku svoje stražnjice, bojim se da bi iščezla čarolija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa dafrakcija wrote:a stvarno ti modre?prckov wrote:nisam nikad reko da su kafene, govorio sam za kosu lopovefrakcija wrote:reka je da su mu kafene.maggie13 wrote:Nas plavooki prci..;)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
od prcija?!frakcija wrote:pa da. imaš ti koju fotku njegovu?Noor wrote:al ga sad prvi put vidiš?frakcija wrote:idem malo gledat oko na 50-toj strani.
Jok.
Guest- Guest
ovo je bila utka s vremenom..dobrodošao tre. mi ti ovdje igramo penova ..i svakakve zadatke zadajemo..prcko ima modre oči..eto to je brifing..ostao je zadatak sorin makeover
Last edited by frakcija on 11/8/2016, 00:12; edited 1 time in total
2016-03-09
ti..nježnica....popijes to?!maggie13 wrote:u zagrijanu casu,pls ;Pfrakcija wrote:može henesimaggie13 wrote:ja pijem vodu,a mogla bih jedan cognac ...francuske recepture..;Pfrakcija wrote:ja pijem neki jeftini talijanski šeri na kojem piše da je napravljen po dalmatinskoj tradicionalnoj recepturi.Noor wrote:
kakav konjak...ja sam sad maznula neku rakiju.....brrrr
Guest- Guest
stos ti dosotre911 wrote:Dobro večer
da vidim što se vi tu domunđavate!
2014-04-19
frakcija wrote:nooorčiii, itnoo, nazad.
Jel i u tome ti imaš prste, a? a? :D
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 4 of 50