Tko je Marko Perković Thompson?
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
a kru te jebo, oko cega se vi bakcete, thompson, ahahahahahahahahaha a majko mila, svebitna figura opstojnosti naroda
pa dok god uspijeva isprovocirati dotle je popularan, ahahahahaha majke ti malog jezha
pa dok god uspijeva isprovocirati dotle je popularan, ahahahahaha majke ti malog jezha
Je l' bar ovaj ustao?Noor wrote:dzmrdz wrote:Eroo wrote:Slovenci, Makedonci Crnogorci su mogli bez problema pjevati domoljubne.udba wrote:Robijalo se za Vilu Velebita, Marša na Drinu.. ali danas što se tiče policijskog progona i progona od strane pravosudnog aparata tu vodstvo drži Grdović bez konkurencije.
Zabranjeno je bilo samo Srbima i Hrvatima, a posebno Hrvatima,
a najposebnije Hercegovcima. Za "Vilu Velebita" je išlo i šišanje na nulu.
Bome u mom selu su robijali za neke pesme a koje tacno ne znam, znam da su bile nacionalnog karaktera, srpske...
Ranih 80.tih sam s ekipom pjevala Ustani bane...a u zatvoru nismo završile samo ja i jedna prijateljica, jer smo bile maloljetne, bome ostali su bili 3 mjeseca na hlađenju...
Ustaša i šlus. Jelda?Leviathan2 wrote:a kru te jebo, oko cega se vi bakcete, thompson, ahahahahahahahahaha a majko mila, svebitna figura opstojnosti naroda
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
dzango wrote:
I tekstovi i ikonografija sa onim plastičnim mačem, made in PRC, su deo iste filozofile turbo folka.
Pa nebi rekla da je turbo folk, neki hibrid roka i folka je. A tekstovi kako koji, iako priznajem znam par pjesama, ne znam cijeli repertoar.
darla- Admin
2015-10-22
Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.darla wrote:dzango wrote:
I tekstovi i ikonografija sa onim plastičnim mačem, made in PRC, su deo iste filozofile turbo folka.
Pa nebi rekla da je turbo folk, neki hibrid roka i folka je. A tekstovi kako koji, iako priznajem znam par pjesama, ne znam cijeli repertoar.
šta fali?dzango wrote:Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.darla wrote:dzango wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ništa. Živa katastrofa u svakom pogledu.frakcija wrote:šta fali?dzango wrote:Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.darla wrote:dzango wrote:
Eroo wrote:
Ikonografija nije njegov problem.
Za mene kao tehničku osobu se uvijek postavlja pitanje kolii je broj onih koji sa svojom ikonografijom provociraju.
Po Gaussu ne bi trebalo biti više od 5%. Tih 5% će biti ovakvi ili onakvi, bez obzira ne zabranili vi ili da.
I pitanje je šta koga provocira. Koliki je njihov broj? Jamčim da i njih nema više od 5%.
Važno je tome ne posvećivati pažnju, pa će nestati samo po sebi.
Međutim, ako se rješavanja problema prihvati Stazić, onda ćete umjesto onih 5% imati 50%.
O Thompsonu se prica samo u ovo doba. Prije su ti koncerti za 05.08. bili u Cavoglavama i nitko od toga nije radio neku veliku pricu, sad je u Kininu na sredisnjoj proslavi, pa kao jel to nesto vaznije.
Mene opcenito u toj cijeloj prici vise irtira inzistiranje na nekoj "urbanosti" i teskom zgrazanju na Thompsonom, a onda po doma svako slusa drndavice lokalnoga kraja, ali eto to je etno, a ne folk. A da vidim toga u Hrvata tko Misku Kovaca ili Tajci na tulumu ne pusti u sitne sate, ali Miso i Tajci su koser, tako da su to sve u biti preseravanja u kaljuzi hrvatske zbilje.
darla- Admin
2015-10-22
dzango wrote:
Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.
Jebiga tu cemo se tesko sloziti, Belo puce je Belo puce, always and forever.
darla- Admin
2015-10-22
...i ovome, na primjer.frakcija wrote:šta fali?dzango wrote:Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.darla wrote:dzango wrote:
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Katastrofa.darla wrote:dzango wrote:
Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.
Jebiga tu cemo se tesko sloziti, Belo puce je Belo puce, always and forever.
Od pastirskog roka do turbofolka:Eroo wrote:...i ovome, na primjer.frakcija wrote:šta fali?dzango wrote:Kopija pastirskog roka Gorana Bregovića koji je preteča turbo folka i svega što ne valja u muzici.darla wrote:dzango wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:
Katastrofa.
Znaci kod tebe samo EKV, Partibrejkersi i tako to?
darla- Admin
2015-10-22
Azra, Orgazam, Lačni Franc, Disciplina, Haustor....darla wrote:dzango wrote:
Katastrofa.
Znaci kod tebe samo EKV, Partibrejkersi i tako to?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ajd staviti cemo nesto i Dzangu, valjda mu je Stulic drazi
darla- Admin
2015-10-22
Ih... Jeste.darla wrote:Ajd staviti cemo nesto i Dzangu, valjda mu je Stulic drazi
dzango wrote:
Azra, Orgazam, Lačni Franc, Disciplina, Haustor....
Ajd, onda sam pogodila pjesmu
darla- Admin
2015-10-22
[quote="darla"]
slušam i ja to sve..al nikog od njih ne prati ovako intezivan i strastven vonj ovčjeg sira..nemeš ti to razumit..
dzango wrote:
Azra, Orgazam, Lačni Franc, Disciplina, Haustor....
slušam i ja to sve..al nikog od njih ne prati ovako intezivan i strastven vonj ovčjeg sira..nemeš ti to razumit..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson