Tko je Marko Perković Thompson?
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Tko je Marko Perković Thompson?
Najozbiljnije sam te upitao.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
Pokušavam saznati čeprkajuć po netu i ne uspijevam u tome. Pa velim, kad si već tu...Ako hoćeš, ne moraš.
Last edited by Eroo on 6/8/2016, 15:17; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
u me bi zena kad vidi tako neke fotke sa rukama goredzango wrote:E to, što više sijalica zašfrafiš, to je provod bio bolji.prckov wrote:jel vakodzango wrote:Turbo folk uvek cilja publiku i dirne ih da padnu u sevdah kao šljiva u govno. Ono, dignu obe ruke iznad glave i šrafe sijalice na lusteru.Neve wrote:inače, najbolji su mi oni koji se žale da MPT piše i pjeva za ciljanu publiku
pa ye, puno je naprednije i bolje pisati i pjevati za bzvz, za ništa i nikoga
ili kao Josipović, za 3-4 profesora kompozicije, koji se ful pale na kvazimodernističke 'harmonijske distorzije'
vid sto ljudi zive a oni zavrcu sijalice
2014-04-19
Evo, šta sam reko, udružili se četnici i šumski razbojnici...jastreb wrote:Čovjek njegovih godina radi samnom na baušteli i baca žbuku kao mašina.dzango wrote:Lako je tebi da kažeš. U njegovim godinama to i nije tako lako.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
2016-07-22
Ma nemoj, otkud ti to da je on prvi i jedini prvo napravio karijeru, a tek onda zube. A kaj je onda s Kićom iz tandema Mićo i Kićo?mutava baštarda wrote:MPT je svjetski kuriozitet. Napravio je prvo karijeru pa tek onda zube....v_vlado wrote:Mladić koji je popravio zube..
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
ma tu ti je to negdje, sjedili mi ispred faksa I pili A stab drugo, ja jozo senad I nermin naide tifa ej di ste sa ima...evo cuga...sjedne ion nermin svira a on se kreveljifrakcija wrote:jel ti imaš naglasak ko tifa?prckov wrote:
sa tifom sam se jednom napio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa ako imaš para za podmitit' Boga kad se želiš rastavit od žene na koju ti se više ne diže, onda je sve 5.Eroo wrote:Temelj Thompsonove pažnje su, kako on kaže: Bog, Domovina i Obitelj. Šta ovome fali?dzango wrote:Napuni i Ceca sve stadione i kafane pa se od nje ne pravi sociološki fenomen i ponos otadžbine. Mora da se zna šta je estrada i opijum za narodne mase a šta vrednosti na kojima treba da počiva kultura jednog naroda.Eroo wrote:Možda si i u pravu, šta znam...Ne slušam tu vrstu glazbe.dzango wrote:Nešto između što nije ni jedno ni drugo je pastirski rok, inače patent Gorana Bregovića, preteče i idejnog tvorca turbo folka.Eroo wrote:
Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.
U svakom slučaju napuni svaki stadion. Neki vole njegovu pjesmu,
a neki vole čak i srpske cajke...Različiti smo po tom pitanju.
2016-07-24
dzango wrote:Čoveku ispričaš vic a on te vređa. Jebote.pizzon wrote:dzango wrote:- Sine, oćeš pasulja?pizzon wrote:
strašno, kakvu lepotu palite !
- Neću, kevo, ješću na poslu.
- Ti se zaposlio? Joj blago majci, ima boga... A gde to?
- Jesam, rokam pluseve i minuse na komentare na netu, a posle osam sati kliktanja dođe gospodin Nebojša Stefanović i donese nam sendviče sa PEČENICOM mljac mljac.
- Ilija gromovnik nek te spuca u muda da se nikad ne razmnožavaš, mršiskuće.
ti si stvarno otiso u aut.
primitvna konjina, obican primitvac plus kreten !
ti si jedan obican dzubil !
Guest- Guest
samo za vucka !
nema ga, jos negde slavi ustasluke ):)
Last edited by pizzon on 6/8/2016, 15:28; edited 2 times in total
Guest- Guest
Alen je derivat, nije on do koljena Tifi, a kamoli Bebeku. Ali kao što se dobro zna, svi se oni klanjaju našem Adolfu ;Pdarla wrote:frakcija wrote:
ma kopira vašeg tifu totalka.
Tifa jedino sto dobro izvede, je Lazes zlato, lazes duso, lazes vjestice ... u ostalom ga Alen i Bebek deru apsolutno u svakoj pjesmi.
2016-07-24
Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav,ali je ne znam zašto bio kraćem,te se i na sl.dokumentima i prilikom pozdravljanja službenika i vojnika,uglavnom koristilo "Za dom premni!" ili pak samo "Spremni!"Eroo wrote:Najozbiljnije sam te upitao.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
Pokušavam saznati čeprkajuć po netu i ne uspijevam u tome. Pa velim, kad si već tu...Ako hoćeš, ne moraš.
I to je ustaljeno kao ustaški pozdrav.
Nije ni "Pomoz Bog,junaci!" izvorni pozdrav četnjaka Dragoljuba Mihailovića,već stari hajdučki pozdrav! Ali danas se percepira kao četnički.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Najškrtiji iz te branše bio je Bregović. Taj ni prijateljima nije plaćao kavu.prckov wrote:ma tu ti je to negdje, sjedili mi ispred faksa I pili A stab drugo, ja jozo senad I nermin naide tifa ej di ste sa ima...evo cuga...sjedne ion nermin svira a on se kreveljifrakcija wrote:jel ti imaš naglasak ko tifa?prckov wrote:
Dočim je Čola bio pravi.
2014-04-22
Jesi li ti svoje sredio, ili imaš prored? Za lijepe zube treba danas imati lovu.mutava baštarda wrote:MPT je svjetski kuriozitet. Napravio je prvo karijeru pa tek onda zube.v_vlado wrote:Mladić koji je popravio zube..
2016-07-22
Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
2014-04-12
A jebat ga, kad se vi četnici na krv i tlo niste sjetili zakleti, već ste zapeli za ideologiju kisele vode i peska. Ono prvo cevčite, a ovo drugo srčete.dzango wrote:Ceo repertoar mu je zasnovan na ideologiji krvi tla...Eroo wrote:Stvar ukusa, rekoh.dzango wrote:Ono jest. Ume da protera kada zapne u WC-u. Ima taj jedinstveni glas stenjanja na šolji u toaletu.frakcija wrote:ima dosta tekstova koji me ganu..moj dida i ja..kletva kralja zvonimira..piše li on to sam?
Nego, po čemu to on pjeva ustaške pjesme? Znaš ti neku?
Ja ne znam niti jednu, a bezbeli, jako sam se potrudio to istražit.
2016-07-24
Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
2014-04-22
MPT je neka vrsta BMK. Iako je BMK puno puno plodniji.
2014-04-22
maggie13 wrote:s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Pravim Hrvatima i dan danas kad čuju "spremaj majko kreveta", dođe da se ljube.
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav,ali je ne znam zašto bio kraćem,te se i na sl.dokumentima i prilikom pozdravljanja službenika i vojnika,uglavnom koristilo "Za dom premni!" ili pak samo "Spremni!"Eroo wrote:Najozbiljnije sam te upitao.jastreb wrote:Ero,aj prošeći malo.Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav.
I to je ustaljeno kao ustaški pozdrav.
Nije ni "Pomoz Bog,junaci!" izvorni pozdrav četnjaka Dragoljuba Mihailovića,već stari hajdučki pozdrav! Ali danas se percepira kao četnički.
Koga hebe šta šumski razbojnici percipiraju.
Pitao sam te izravno, jeli "Za dom-spremni" bio ustaški pozdrav ili ne?
Ako da-daj link s dokazom. Ako ne - s kojim razlogom i ciljem je bio proglašen ustaškim?
Sasvim jednostavno je odgovoriti jednostavno, ako znaš.
2016-07-22
bmk= boli me curac?jastreb wrote:MPT je neka vrsta BMK. Iako je BMK puno puno plodniji.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Eroo wrote:
Koga hebe šta šumski razbojnici percipiraju.
Pitao sam te izravno, jeli "Za dom-spremni" bio ustaški pozdrav ili ne?
Ako da-daj link s dokazom. Ako ne - s kojim razlogom i ciljem je bio proglašen ustaškim?
Sasvim jednostavno je odgovoriti jednostavno, ako znaš.
2014-04-22
Pitali su kralja namještaljki Velibora Džarovskog jel' ima netko koga nije uspio prevariti. Pa je ispričao kako je preveo Arsena žednog preko vode i odveo ga u Niš, a ovaj mislio da svira u Bitoli (1min40sec)jastreb wrote:Najškrtiji iz te branše bio je Bregović. Taj ni prijateljima nije plaćao kavu.prckov wrote:ma tu ti je to negdje, sjedili mi ispred faksa I pili A stab drugo, ja jozo senad I nermin naide tifa ej di ste sa ima...evo cuga...sjedne ion nermin svira a on se kreveljifrakcija wrote:jel ti imaš naglasak ko tifa?prckov wrote:
Dočim je Čola bio pravi.
A kad su ga pitali jel' ima netko koga nije uspio prevariti: - Pa jedino Brega. Tog se nije dalo prevariti.
Nije Bregino pravo prezime bez veze Berger ;)
2016-07-24
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» München - Perkovic i Mustac nemaju sanse
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson
» Slučaj Perković upropastio mi je karijeru
» ante perkovic rip
» Sandri Perković ZLATO!
» Donald Perković Trumpson