ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko je Marko Perković Thompson?

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Go down

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 8 Empty Re: Tko je Marko Perković Thompson?

Post by Eroo 6/8/2016, 15:16

jastreb wrote:
Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav. jocolor
Ero,aj prošeći malo.
Najozbiljnije sam te upitao.
Pokušavam saznati čeprkajuć po netu i ne uspijevam u tome. Pa velim, kad si već tu...Ako hoćeš, ne moraš.

Last edited by Eroo on 6/8/2016, 15:17; edited 1 time in total

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 8 Empty Re: Tko je Marko Perković Thompson?

Post by prckov 6/8/2016, 15:16

dzango wrote:
prckov wrote:
dzango wrote:
Neve wrote:inače, najbolji su mi oni koji se žale da MPT piše i pjeva za ciljanu publiku
pa ye, puno je naprednije i bolje pisati i pjevati za bzvz, za ništa i nikoga :D

ili kao Josipović, za 3-4 profesora kompozicije, koji se ful pale na kvazimodernističke 'harmonijske distorzije'
Turbo folk uvek cilja publiku i dirne ih da padnu u sevdah kao šljiva u govno. Ono, dignu obe ruke iznad glave i šrafe sijalice na lusteru.
jel vako cheers
E to, što više sijalica zašfrafiš, to je provod bio bolji.
u me bi zena kad vidi tako neke fotke sa rukama gore cheers

vid sto ljudi zive :D  a oni zavrcu sijalice

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Eroo 6/8/2016, 15:18

jastreb wrote:
dzango wrote:
jastreb wrote:
Eroo wrote:Evo, sad će vam Jastreb objasniti zašto je "Za dom-spremni" ustaški pozdrav. jocolor
Ero,aj prošeći malo.
Lako je tebi da kažeš. U njegovim godinama to i nije tako lako.
Čovjek njegovih godina radi samnom na baušteli i baca žbuku kao mašina.
Evo, šta sam reko, udružili se četnici i šumski razbojnici... jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Of.Fender 6/8/2016, 15:19

mutava baštarda wrote:
v_vlado wrote:Mladić koji je popravio zube..
MPT je svjetski kuriozitet. Napravio je prvo karijeru pa tek onda zube....
Ma nemoj, otkud ti to da je on prvi i jedini prvo napravio karijeru, a tek onda zube. A kaj je onda s Kićom iz tandema Mićo i Kićo?

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 8 Article-0-193DF8F1000005DC-464_306x423
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by prckov 6/8/2016, 15:21

frakcija wrote:
prckov wrote:
sa tifom sam se jednom napio cheers
jel ti imaš naglasak ko tifa? :D
ma tu ti je to negdje, sjedili mi ispred faksa I pili A stab drugo, ja jozo senad I nermin naide tifa ej di ste sa ima...evo cuga...sjedne ion nermin svira a on se krevelji
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Of.Fender 6/8/2016, 15:22

Eroo wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
Eroo wrote:
Nešto između folka i roka. , bih ja rekao.
Nešto između što nije ni jedno ni drugo je pastirski rok, inače patent Gorana Bregovića, preteče i idejnog tvorca turbo folka.
Možda si i u pravu, šta znam...Ne slušam tu vrstu glazbe.
U svakom slučaju napuni svaki stadion. Neki vole njegovu pjesmu,
a neki vole čak i srpske cajke...Različiti smo po tom pitanju.
Napuni i Ceca sve stadione i kafane pa se od nje ne pravi sociološki fenomen i ponos otadžbine. Mora da se zna šta je estrada i opijum za narodne mase a šta vrednosti na kojima treba da počiva kultura jednog naroda.
Temelj Thompsonove pažnje su, kako on kaže: Bog, Domovina i Obitelj. Šta ovome fali? 
Pa ako imaš para za podmitit' Boga kad se želiš rastavit od žene na koju ti se više ne diže, onda je sve 5.
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 15:24

dzango wrote:
pizzon wrote:
dzango wrote:
pizzon wrote:Tko je Marko Perković Thompson? - Page 8 4887563257a5a1c61cbca420930887_w640

strašno, kakvu lepotu palite !
- Sine, oćeš pasulja?
- Neću, kevo, ješću na poslu.
- Ti se zaposlio? Joj blago majci, ima boga... A gde to?
- Jesam, rokam pluseve i minuse na komentare na netu, a posle osam sati kliktanja dođe gospodin Nebojša Stefanović i donese nam sendviče sa PEČENICOM mljac mljac.
- Ilija gromovnik nek te spuca u muda da se nikad ne razmnožavaš, mršiskuće.

ti si stvarno otiso u aut.
primitvna konjina, obican primitvac plus  kreten      !
Čoveku ispričaš vic a on te vređa. Jebote.

ti si jedan obican dzubil !
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/8/2016, 15:25

Tko je Marko Perković Thompson? - Page 8 Images?q=tbn:ANd9GcRCrZO4oPufv2Wn0xOlzQ7TSGnT4cWrxSlg6eDdczlrA3tj0fYu
samo za vucka !
nema ga, jos negde slavi ustasluke :)):)

Last edited by pizzon on 6/8/2016, 15:28; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Of.Fender 6/8/2016, 15:25

darla wrote:
frakcija wrote:
ma kopira vašeg tifu totalka.

Tifa jedino sto dobro izvede, je Lazes zlato, lazes duso, lazes vjestice ... u ostalom ga Alen i Bebek deru apsolutno u svakoj pjesmi.

Alen je derivat, nije on do koljena Tifi, a kamoli Bebeku. Ali kao što se dobro zna, svi se oni klanjaju našem Adolfu ;P
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 15:26

Eroo wrote:
jastreb wrote:
Ero,aj prošeći malo.
Pokušavam saznati čeprkajuć po netu i ne uspijevam u tome. Pa velim, kad si već tu...Ako hoćeš, ne moraš.
Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav,ali je ne znam zašto bio kraćem,te se i na sl.dokumentima i prilikom pozdravljanja službenika i vojnika,uglavnom koristilo "Za dom premni!" ili pak samo "Spremni!"

I to je ustaljeno kao ustaški pozdrav. 

Nije ni "Pomoz Bog,junaci!" izvorni pozdrav četnjaka Dragoljuba Mihailovića,već stari hajdučki pozdrav! Ali danas se percepira kao četnički.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 15:27

prckov wrote:
frakcija wrote:
prckov wrote:
ma tu ti je to negdje, sjedili mi ispred faksa I pili A stab drugo, ja jozo senad I nermin naide tifa ej di ste sa ima...evo cuga...sjedne ion nermin svira a on se krevelji
Najškrtiji iz te branše bio je Bregović. Taj ni prijateljima nije plaćao kavu.

Dočim je Čola bio pravi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo 6/8/2016, 15:29

mutava baštarda wrote:
v_vlado wrote:Mladić koji je popravio zube..
MPT je svjetski kuriozitet. Napravio je prvo karijeru pa tek onda zube.
Jesi li ti svoje sredio, ili imaš prored? Za lijepe zube treba danas imati lovu. :)
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by L'âme 6/8/2016, 15:30

Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Of.Fender 6/8/2016, 15:31

dzango wrote:
Eroo wrote:
dzango wrote:
frakcija wrote:ima dosta tekstova koji me ganu..moj dida i ja..kletva kralja zvonimira..piše li on to sam?
Ono jest. Ume da protera kada zapne u WC-u. Ima taj jedinstveni glas stenjanja na šolji u toaletu.
Stvar ukusa, rekoh.
Nego, po čemu to on pjeva ustaške pjesme? Znaš ti neku?
Ja ne znam niti jednu, a bezbeli, jako sam se potrudio to istražit.
Ceo repertoar mu je zasnovan na ideologiji krvi tla...
A jebat ga, kad se vi četnici na krv i tlo niste sjetili zakleti, već ste zapeli za ideologiju kisele vode i peska. Ono prvo cevčite, a ovo drugo srčete.
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 15:32

maggie13 wrote:Covjek seljak,na pocetku karijere s nekim estetskim nedostatcima,uzrokovanih vjerojatno i dijelom siromastvom.
Njegov najveci krimen uzrocno-posljedicno je vezan uz velikosrpsku agresiju na njegovo selo i odlaskom u progonstvo.
Eh,da,nisam razjasnila koji mu je glavni i neoprostivi krimen.
Skladao,ukrao,posudio,whatever,covjek je usred obrambenog rata narodu dao prvu i jedinu ratnu pjesmu,koracnicu,koja ima povijesni znacaj za Domovinski rat,u usporedbi s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.
Glupost. U ratu je snimio jednu pjesmu i sigurno bi pao u zaborav da se 2000-te nije angažirao u borbama protiv "komunista" Ivice Račana i Stipe Mesića.

Tek tada ,a ne u ratu,počinje njegov vrtoglavi uspon.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 15:33

MPT je neka vrsta BMK. Iako je BMK puno puno plodniji.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 6/8/2016, 15:34

maggie13 wrote:s nizom srcedrapajucih pjesmuljaka,uz koje sedobro ljuBi,ali ne i ratuje.

Pravim Hrvatima i dan danas kad čuju "spremaj majko kreveta", dođe da se ljube.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo 6/8/2016, 15:35

jastreb wrote:
Eroo wrote:
jastreb wrote:
Ero,aj prošeći malo.
Za Poglavnika i dom spremni je originalni ustaški pozdrav,ali je ne znam zašto bio kraćem,te se i na sl.dokumentima i prilikom pozdravljanja službenika i vojnika,uglavnom koristilo "Za dom premni!" ili pak samo "Spremni!"

I to je ustaljeno kao ustaški pozdrav. 

Nije ni "Pomoz Bog,junaci!" izvorni pozdrav četnjaka Dragoljuba Mihailovića,već stari hajdučki pozdrav! Ali danas se percepira kao četnički.

Koga hebe šta šumski razbojnici percipiraju.
Pitao sam te izravno, jeli "Za dom-spremni" bio ustaški pozdrav ili ne?
Ako da-daj link s dokazom. Ako ne - s kojim razlogom i ciljem je bio proglašen  ustaškim?
Sasvim jednostavno je odgovoriti jednostavno, ako znaš.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by prckov 6/8/2016, 15:36

jastreb wrote:MPT je neka vrsta BMK. Iako je BMK puno puno plodniji.
bmk= boli me curac?
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by jastreb 6/8/2016, 15:38

Eroo wrote: 
Koga hebe šta šumski razbojnici percipiraju.
Pitao sam te izravno, jeli "Za dom-spremni" bio ustaški pozdrav ili ne?
Ako da-daj link s dokazom. Ako ne - s kojim razlogom i ciljem je bio proglašen  ustaškim?
Sasvim jednostavno je odgovoriti jednostavno, ako znaš.
Tko je Marko Perković Thompson? - Page 8 Ustase_jasenovac_za_dom_spremni
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Of.Fender 6/8/2016, 15:38

jastreb wrote:
prckov wrote:
frakcija wrote:
prckov wrote:
Najškrtiji iz te branše bio je Bregović. Taj ni prijateljima nije plaćao kavu.

Dočim je Čola bio pravi.
Pitali su kralja namještaljki Velibora Džarovskog jel' ima netko koga nije uspio prevariti. Pa je ispričao kako je preveo Arsena žednog preko vode i odveo ga u Niš, a ovaj mislio da svira u Bitoli (1min40sec)  :^0

A kad su ga pitali jel' ima netko koga nije uspio prevariti: - Pa jedino Brega. Tog se nije dalo prevariti. 
Nije Bregino pravo prezime bez veze Berger ;)
Of.Fender
Of.Fender

2016-07-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 14 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics