Ispričavamo se....
Page 21 of 24
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Re: Ispričavamo se....
michaellcmacha wrote:za bolje sutra u okviru svoje, a ne tvoje države... i za to smo se izborili....naravno ima tu još posla da se sitne finese izniveliraju za što treba vremena.... a inače hrvatska je jedina država od bivših jugoslavenskih republika sa kakvim takvim međunarodnim statusom, sve ostalo je pičkin dim.... ili da budem precizniji mi smo tkđ pičkin dim ali se koluti tog dima bar naziru.... od ovih ostalih ni to...pogledaj samo ove prekodrinske dođoše što tuda sline jer očito nemaju doma niti gdje niti o čemo diskutirati.... a lako moguće ni s kim.... ;)Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:to je ok, ni ja ne bih imao ništa protiv da su roknuli divojarca i budu lončara... što se tiče nebuloze u nizu po pitanju građanskog rata i jna kao faktora stabilnosti.... ne barataš sa konkretno preciznim informacijama u to vrijeme JNA je u stvari bila JA, a tako formulirana je jedino razmišljala kako da pomogne srbima u njihovim velikosrpskim nastojanjima i sprovodila unutarnju agresiju do 15.01.1992. a nakon tog datuma i otvorenu i neskrivenu međudržavnu agresiju....Usne Stjepana Gnječa wrote:dijagram wrote:
Mogla je, da smo se odazvali mobilizacijskom pozivu JNA , a ne formirali ZNG.
To je zakljucio i Kadijevic opravdavajuci svoj neuspjeh.
Veleumno, ne bi imao s kim da se bori:)
JNA je bila faktor stabilnosti i opstojnosti SFRJ. Moje mišljenje je da je JNA trebala napraviti vojni puč u SFRJ i biti neutralni medijator da se republike u sastavu SFRJ mirno i bez prolijevanja krvi i građanskog rata raziđu. Na žalost to se nije desilo i imamo što imamo muda labudova.
Kako god bilo, rata nije smjelo biti ni pod razno. Ljudi SU poginuli, razseljeno, izmasakrirano, uništene su generacije ljudi, enormno puno ljudi je u tom ratu zauvjek uništeno samo za to da bi se šaka fukara, ratnih profitera i korumpiranih političara obogatilo. Zato pitam za što ste se borili?
Ero i njegova Dežela na aparatima...
Sitne finese nivelirate 25 godina?????? Koje su to finese da se trebaju toliko dugo iznivelirati?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jebo te ero on je slovenački državljanin, pitaj mene ja ću ti reći šta je i da li je hrvatska... ;)... javno i s punom dozom odgovornosti.... ;))))Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Eto je danas.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:
To je kamen vama oko vrata. Nosi ga , ako ti tako paše, nikom to ne smeta.
Meni nije sigurno jer Istra nikada nije bila dio NDH.
Neće dugo.
P.S.
Znači ti Ero javno priznaješ da je RH ustvari NDH?
Pa napiši, reci već jednom ili čekaš još drugih 45 godina da se sitne finese izniveliraju?
Guest- Guest
Nije ni trebala postojati u suštini. Greška je napravljena 1918. Tada je trebalo uraditi ono što je predlagao Pašić i zaokružiti srpski životni prostor, to jest one teritorije gde su Srbi bili većina a ostalo ostaviti drugima da se šire.Eroo wrote:Samo još da mi netko objasni zašto je Juga uopće trebala postojati?dzango wrote:U stvari, to je i predlagno Kadijeviću. Da pohapsji sva politička rukovodstva i izvrši vojni puč. Pa da se tek onda razgovoara šta dalje. Ali ovaj se na to nije usudio.Usne Stjepana Gnječa wrote:dijagram wrote:Mogla je, da smo se odazvali mobilizacijskom pozivu JNA , a ne formirali ZNG.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Govorio sam o SFRJ a ne o velikosrpskoj agresiji jer ako ćemo biti pošteni nisu ni velikohrvati bili cvećke. Jedan novčić nikad sam ne zvoni...it takes two to tango...
I možeš se okladiti u šta hoćeš ja ti kažem da je JNA htjela mogla vas je satrati odmah prvog dana. Ne bi od vas hrvata ostalo ni jedno krvno zrnce.
JNA je bila faktor stabilnosti i opstojnosti SFRJ. Moje mišljenje je da je JNA trebala napraviti vojni puč u SFRJ i biti neutralni medijator da se republike u sastavu SFRJ mirno i bez prolijevanja krvi i građanskog rata raziđu. Na žalost to se nije desilo i imamo što imamo muda labudova.
Nitko nikome nije zabranio sudjelovati u bilo čemu, zašto toga nema danas?
Gdje ima volje ima i sporazuma, a očigledno se nema volje.
Srbija se mora odreć imperijalne politike, pa će sve krenuti u poželjnom smjeru
suradnje, kako i priliči dobrim susjedima.
Eroo wrote:Tako je ti i tvoji indetificirate, šta ja imam tu za reći?Usne Stjepana Gnječa wrote:
P.S.
Ako VI kažete da je, nek vam bude...Pošteno?
Ti si rekao da je Istra DANAS u NDH. Ili sam nešto krivo pročitao?
Last edited by Usne Stjepana Gnječa on Mon 1 Aug - 17:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Onda očito NIJE bila faktor stabilnosti.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Brain32-
2014-04-15
najjača stvar je što ovi ljevičari i gnječ i slična ekipa misli "JNA je trebala, dok je još bila neutralna" itd.
JNA je prestala biti neutralna još prije Titove smrti. Dakle još prije Titove smrti, JNA se počela puniti srpskim kadrovima(hrvati su preuzeli tajne službe, UDBU itd).. nakon Titove smrt, tamo sredinom 80tih, već je 70-80% svih oficira bili Srbi i CrnoGorci(iako su činili 45% stanovništva)
JNA napustila koncept teritorijalne obrane, i napravila neke vojne oblasti, čij su se granice poklapale sa granicama Velike Srbije. To je reforma iz 1986godine. Budem kasnije stavio sliku.
I to se sve događalo GODINAMA prije Miloševića ili Tuđmana. GODINAMA prije.
Najgore od svega, i Hrvatski časnici u JNA su skužili šta se dešava da se priprema rat
JNA je prestala biti neutralna još prije Titove smrti. Dakle još prije Titove smrti, JNA se počela puniti srpskim kadrovima(hrvati su preuzeli tajne službe, UDBU itd).. nakon Titove smrt, tamo sredinom 80tih, već je 70-80% svih oficira bili Srbi i CrnoGorci(iako su činili 45% stanovništva)
JNA napustila koncept teritorijalne obrane, i napravila neke vojne oblasti, čij su se granice poklapale sa granicama Velike Srbije. To je reforma iz 1986godine. Budem kasnije stavio sliku.
Najgore od svega, i Hrvatski časnici u JNA su skužili šta se dešava da se priprema rat
Guest- Guest
Shhhhh nemoj istinu pričat to nitko ne voli.dva brata wrote:najjača stvar je što ovi ljevičari i gnječ i slična ekipa misli "JNA je trebala, dok je još bila neutralna" itd.
Brain32-
2014-04-15
Vidiš, odreko bi se ti i Vojvodine dok rečeš Pašić.dzango wrote:Nije ni trebala postojati u suštini. Greška je napravljena 1918. Tada je trebalo uraditi ono što je predlagao Pašić i zaokružiti srpski životni prostor, to jest one teritorije gde su Srbi bili većina a ostalo ostaviti drugima da se šire.Eroo wrote:Samo još da mi netko objasni zašto je Juga uopće trebala postojati?dzango wrote:U stvari, to je i predlagno Kadijeviću. Da pohapsji sva politička rukovodstva i izvrši vojni puč. Pa da se tek onda razgovoara šta dalje. Ali ovaj se na to nije usudio.Usne Stjepana Gnječa wrote:dijagram wrote:
Mogla je, da smo se odazvali mobilizacijskom pozivu JNA , a ne formirali ZNG.
Nitko nikome nije zabranio sudjelovati u bilo čemu, zašto toga nema danas?
Gdje ima volje ima i sporazuma, a očigledno se nema volje.
Srbija se mora odreć imperijalne politike, pa će sve krenuti u poželjnom smjeru
suradnje, kako i priliči dobrim susjedima.
Da se Ante, kao što nije, prebaciJo u partiazne 1944., kao vi, danas bi vi kockice u Zemunu gledali s Karaburme.
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministarstvo-porucilo-hrvatska-vise-nece-primati-neprimjerene-prosvjedne-note-iz-srbije-1103449Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Tako je ti i tvoji indetificirate, šta ja imam tu za reći?Usne Stjepana Gnječa wrote:
P.S.
Dobro si pročitao, ali krivo tumačiš, baš kao i tvoji saveznici.
Ne smeta, samo vi nastavite. Što ne ubija, znači da koristi.
2016-07-22
Eroo wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministarstvo-porucilo-hrvatska-vise-nece-primati-neprimjerene-prosvjedne-note-iz-srbije-1103449Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Tako je ti i tvoji indetificirate, šta ja imam tu za reći?Usne Stjepana Gnječa wrote:
P.S.
Moji saveznici? O čemu trkeljaš? Tu si stavio link koji veze nema s temom nego mic po mic ti i tvoji kolege po ideologiji vješto temu gurate u krivi smjer.
Pitanje na koje još nisam dobio odgovor glasi: Za što su se borili? Ne zašto nego za što.
Guest- Guest
Noor wrote:Yoda, daj ne zaboravi tu sliku...
da ne bude yoda priča pizdarije..
Granice tkz Velike Srbije
REORGANIZACIJA "neutralne JNA" :D , 3godine prije pojave Tuđmana i koju godinu prije pojave Miloševića
Guest- Guest
"da neutralna JNA" je "trebala uhitit Miloševića i Tuđmana" i onda bi bilo bratstvo i jedinstvo.
U stvarnosti JNA je spremala rat godinama prije Miloševića i u njemu našla figuru koji će provesti rat.
Dok Hrvati u UDBI i ono malo u JNA, su znali da ovi spremaju rat, i tražili su figuru koja će biti leader za RH , i našli Tuđmana
U stvarnosti JNA je spremala rat godinama prije Miloševića i u njemu našla figuru koji će provesti rat.
Dok Hrvati u UDBI i ono malo u JNA, su znali da ovi spremaju rat, i tražili su figuru koja će biti leader za RH , i našli Tuđmana
Guest- Guest
Ne, zanimalo medva brata wrote:Noor wrote:Yoda, daj ne zaboravi tu sliku...
da ne bude yoda priča pizdarije
Guest- Guest
Pitaš gluposti, kao i tvoji saveznici.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministarstvo-porucilo-hrvatska-vise-nece-primati-neprimjerene-prosvjedne-note-iz-srbije-1103449Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Tako je ti i tvoji indetificirate, šta ja imam tu za reći?Usne Stjepana Gnječa wrote:
P.S.
Moji saveznici? O čemu trkeljaš? Tu si stavio link koji veze nema s temom nego mic po mic ti i tvoji kolege po ideologiji vješto temu gurate u krivi smjer.
Pitanje na koje još nisam dobio odgovor glasi: Za što su se borili? Ne zašto nego za što.
Narod se uvijek bori za svoje interesa, pa bilo to na krivi ili pogrešan (neuspješan) način.
I Srbi su se u zadnjem ratu borili za svoje interese, ne valjda za hrvatske...
Džango (ili Pizzon) kaže da su se krivo odlučili 1918.-e, a ja im kažem da su se pogrešno odlučili
i u zadnjem ratu. Pogrešno su nastavili i u današnje vrijeme. Nisu valjda svi njihovi susjedi budale?
Odbacili su Miloševića, jer on nije uspio ispuniti njihova očekivanja, a sad misle da bi to mogli
ostvariti Miloševićevi šegrti....Majko mila....
2016-07-22
Zgnječeni, kad te napadne netko i želi ti oteti teritorij , tjera ti stanovnistvo, raketira gradove, nemaš se vremena baviti ovakvih pizdarijama i veleumnim pitalicama , za sto ?! Za to da ti imas sto pitati..Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministarstvo-porucilo-hrvatska-vise-nece-primati-neprimjerene-prosvjedne-note-iz-srbije-1103449Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:Tako je ti i tvoji indetificirate, šta ja imam tu za reći?Usne Stjepana Gnječa wrote:
P.S.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prozivanje na temu NDH je uvijek, pa i danas, imao samo jedan cilj: Podređivanje HR.
SDP-ovo (Stazić, Pusići, Pupovac etc) stalno pozivanje na ww2 je u sličnoj funkciji- podrediti većinu interesima Partije.
Poklapa se (slučajno ili ne) sa današnjom harangom iz BG, ali to njima ne smeta. Sve za vlast, pa i vlastitu mater.
SDP-ovo (Stazić, Pusići, Pupovac etc) stalno pozivanje na ww2 je u sličnoj funkciji- podrediti većinu interesima Partije.
Poklapa se (slučajno ili ne) sa današnjom harangom iz BG, ali to njima ne smeta. Sve za vlast, pa i vlastitu mater.
2016-07-22
kaja_333 wrote:Zgnječeni, kad te napadne netko i želi ti oteti teritorij , tjera ti stanovnistvo, raketira gradove, nemaš se vremena baviti ovakvih pizdarijama i veleumnim pitalicama , za sto ?! Za to da ti imas sto pitati..Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/ministarstvo-porucilo-hrvatska-vise-nece-primati-neprimjerene-prosvjedne-note-iz-srbije-1103449Usne Stjepana Gnječa wrote:Eroo wrote:
Tako je ti i tvoji indetificirate, šta ja imam tu za reći?
Pa pitam djevojčice draga zato jer su se istovremeno dok se mnogi nisu imali vremena baviti ovakvim veleumnim pitalicama, njihovi sunarodnjaci su si poklanjali i dijelili poduzeća, "kupovali" tvornice, turistička zemljišta i hotele i što sve ne zbrinuli si svoje obitelji i potomke za sva vremena a sve na račun onih koji se nisu imali vremena baviti tim pitalicama. Jel sam dovoljno jasno odgovorio u kom grmu leži zec ili ti treba crtat djevojče drago...
Guest- Guest
Page 21 of 24 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24
Page 21 of 24