ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke

Go down

HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke Empty HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke

Post by vuksadinare 19/5/2017, 07:22

http://www.direktno.hr/domovina/hsp-ispricavamo-se-zbog-plakata-krivac-ce-biti-izopcen-iz-stranke-86060/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke Empty Re: HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke

Post by vuksadinare 19/5/2017, 07:23

posteno
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke Empty Re: HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke

Post by vili40 19/5/2017, 07:46

http://direktno.hr/domovina/hsp-ispricavamo-se-zbog-plakata-krivac-ce-biti-izopcen-iz-stranke-86060/
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 08:56

Šteta , ...a ja se vec ponadao da ce biti nešto od njih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 08:59

Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 09:03

RayMabus wrote:Šteta , ...a ja se vec ponadao da ce biti nešto od njih.

Od pravaša? Prvo se moraju ujediniti da bi od njih moglo nešto biti, ali mislim da je s obzirom na nevjerojatnu količinu samodopadnosti u kombinaciji sa mesijanskim sindromom koja vlada u pravaškim strankama tako nešto jednostavno nemoguće. Za sad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/5/2017, 09:04

slidingdoorsoperator wrote:Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.
jer su shvatili  los potez ili potezi clana koji bi im mogao nasteti na izborima i ekspresno ga iskljucili..bez zasto,ovo ili ono...i jer su za raliku od hdz-a shvatili da koketiranje sa nacizmom nije dobro...inace u hsp-u su zabranili isticanje ustaskih simbola...i svaki clan stranke ce koji ro bude radio na vidljivom mjestu biti iskljucen....dok se jrdan milinovic bez problema grli i slika sa clanom koji ima debelo u na majici
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 09:04

slidingdoorsoperator wrote:Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.

A takvog zaključka nema niti u tekstu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/5/2017, 09:08

Uglavnom ništa od HSPa , previše su neinteligentni da skuže da je ono u osnovi plakat protiv trpačine.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 19/5/2017, 09:11

RayMabus wrote:Uglavnom ništa od HSPa , previše su neinteligentni da skuže da je ono u osnovi plakat protiv trpačine.
..mogao je ako je to razlog ovaj napraviti i drugacije....sofisticiranije..prilagođeno danasnjem dobu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 19/5/2017, 09:11

vuksadinare wrote:
jer su shvatili  los potez ili potezi clana koji bi im mogao nasteti na izborima i ekspresno ga iskljucili..

Pa nešto slično je učinio i HDZ sa Ževrnjom, tako da ti ni ovo nije neki argument. Doduše, nije ista vrsta prekršaja i nisu ga baš izbacili iz stranke, ali svak se češe gdje ga svrbi. HDZ oko optužbi za pogodovanje i kriminal, a HSP u vezi isticanja simbolike i širenja duha jedne totalitarne ideologije.
Ja ovo oko HSP-a shvaćam malo drugačije.
Naime, tamo vlada atmosfera opsade, "svi nam rade o glavi" sindrom, teza kako ih udbaške strukture neprestano žele uništiti (toliko su važni!) pa se ovdje htjelo ići niz dlaku takvom raspoloženju u stranci. Kao, izbacili smo udbaše koji su krivi za aferu pred same lokalne izbore pa smo sad čisti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics