HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke
Page 1 of 1
HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke
http://www.direktno.hr/domovina/hsp-ispricavamo-se-zbog-plakata-krivac-ce-biti-izopcen-iz-stranke-86060/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke
posteno
2015-09-08
Re: HSP demokratičniji od HDZ-a:Ispričavamo se zbog plakata krivac će biti izopčen iz stranke
http://direktno.hr/domovina/hsp-ispricavamo-se-zbog-plakata-krivac-ce-biti-izopcen-iz-stranke-86060/
vili40-
2015-08-02
Šteta , ...a ja se vec ponadao da ce biti nešto od njih.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Šteta , ...a ja se vec ponadao da ce biti nešto od njih.
Od pravaša? Prvo se moraju ujediniti da bi od njih moglo nešto biti, ali mislim da je s obzirom na nevjerojatnu količinu samodopadnosti u kombinaciji sa mesijanskim sindromom koja vlada u pravaškim strankama tako nešto jednostavno nemoguće. Za sad.
Guest- Guest
jer su shvatili los potez ili potezi clana koji bi im mogao nasteti na izborima i ekspresno ga iskljucili..bez zasto,ovo ili ono...i jer su za raliku od hdz-a shvatili da koketiranje sa nacizmom nije dobro...inace u hsp-u su zabranili isticanje ustaskih simbola...i svaki clan stranke ce koji ro bude radio na vidljivom mjestu biti iskljucen....dok se jrdan milinovic bez problema grli i slika sa clanom koji ima debelo u na majicislidingdoorsoperator wrote:Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.
2015-09-08
slidingdoorsoperator wrote:Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.
A takvog zaključka nema niti u tekstu.
Guest- Guest
Uglavnom ništa od HSPa , previše su neinteligentni da skuže da je ono u osnovi plakat protiv trpačine.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
..mogao je ako je to razlog ovaj napraviti i drugacije....sofisticiranije..prilagođeno danasnjem dobuRayMabus wrote:Uglavnom ništa od HSPa , previše su neinteligentni da skuže da je ono u osnovi plakat protiv trpačine.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jer su shvatili los potez ili potezi clana koji bi im mogao nasteti na izborima i ekspresno ga iskljucili..slidingdoorsoperator wrote:Moram priznati kako mi nije jasno na koju foru je sad ispalo da je HSP demokratičniji od HDZ-a.
Pa nešto slično je učinio i HDZ sa Ževrnjom, tako da ti ni ovo nije neki argument. Doduše, nije ista vrsta prekršaja i nisu ga baš izbacili iz stranke, ali svak se češe gdje ga svrbi. HDZ oko optužbi za pogodovanje i kriminal, a HSP u vezi isticanja simbolike i širenja duha jedne totalitarne ideologije.
Ja ovo oko HSP-a shvaćam malo drugačije.
Naime, tamo vlada atmosfera opsade, "svi nam rade o glavi" sindrom, teza kako ih udbaške strukture neprestano žele uništiti (toliko su važni!) pa se ovdje htjelo ići niz dlaku takvom raspoloženju u stranci. Kao, izbacili smo udbaše koji su krivi za aferu pred same lokalne izbore pa smo sad čisti.
Guest- Guest
Similar topics
» ''MILANOVIĆ ĆE BITI KANDIDAT SDP-a ZA PREDSJEDNIKA REPUBLIKE! Iz vrha stranke Jutarnjem potvrdili da bi sve trebalo biti formalizirano do kraja mjeseca''
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Španjolska potpredsjednica iz stranke Možemo: Izrael treba biti izbrisan s lica zemlje
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
» '' NARUŠEN UGLED STRANKE EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO PORUKE ZBOG KOJIH SE DIGLA UZBUNA U HDZ-u: Pojavile su se u Viber grupi 'Zna se HDZ', a zbog njih Kenwood Kenon traži sankcije ''
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Španjolska potpredsjednica iz stranke Možemo: Izrael treba biti izbrisan s lica zemlje
» Bošnjačke političke stranke strogo protiv današnjih poruka HNS-a, Jutarnji zabrinut zbog "negiranja UZP-a"
Page 1 of 1