Ispričavamo se....
Page 24 of 24
Page 24 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Ispričavamo se....
aj ne seri sa tim spikama o hrabrosti bez premca... u RL bi ti kurca iznosio stavove kakve iznosiš u društvu bilo kojeg pripadnika tigrova gromova kuna ili pauka ili papalica, alfi, osa roda i sl. i danas, a kamoli prije 15 ili pak 20 godina...sve negativnosti koje navodiš su sastavni dio društvenog, javnog, političkog života svih država, svih društava i naravno svih naroda i nisu nikakav razlog za prosipanje žuči po svojoj domovini i zazivanje njenog nestanka, sasvim sigurno ti ništa ne podmećem nego se ravnam slijedom tvojih upisa kao što se i ti valjda ravnaš slijedom mojih....Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:jako mudo reć u ovoj državi da ju ne priznaješ ili da ju mrziš i nju i njen narod, ili da bi najradije da je nema....Eva wrote:flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Jok, mogao bi samo u Sabor, Vladu ili Pantovčak. Vidi se da je zrel za visoku politiku. Iznad običnih, malih i glupih Hrvata je.
E pa treba imati muda za to reći ne samo na forumima nego i u RL a to već odavno pričam pa čak i hrvatskim policionerima drito u njihove face tako da je moj stav o ovakvoj RH već naširoko poznat u RL. I nemoj podlo stavljati znak jednakosti između ne priznavanja lopovske države prožete kriminalom, korupcijom, nepotizmom, i mržnje prema narodu jer to su savim različite stvari. Naravno da bih volio da OVAKVE RH nema i da nestane ovog trena ne bih suzu pustio nego bih se napio od veselja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
neće jezik nego pravo, ne jednom se ispostavilo.... upravo ti projiciraš neku svoju projekciju koja nikakve veze sa ondašnjim realitetima nije imala navodeći ono što si navodio u vezi JNA tj JA i upravo se kod tebe očituje mentalni otpor visokog intenziteta spram brutalne stvarnosti koja 100% različita od tvoje projekcije....Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Tu se stalno provlači zaključak da su se trebali predati pa bi sve bilo divno i ostala bi Jugoslavija u kojoj bi svi bili jako zadovoljni. To su gluposti; okupirali bi teritorij, pobili i potjerali stanovnistvo a ovi ostali bi pojeli govno. I u bivšem sistemu netko je kraj rata dočekao u tuđoj vili s privilegijama a netko je ostao s jednom nogom i izbacili su ga iz partije ili poslali na goli. Zaključak bi mogao biti zašto su se borili kada ih Amerikanci hrane s paketima mlijeka u prahu i jajima u prahu i krepavaju od gladi.
To je tvoja projekcija koja nema veze sa realnošću. Tu se provlači samo vaš mentalni otpor prema brutalnoj realnosti u kojoj živite.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote: tigrova gromova kuna ili pauka ili papalica, alfi, osa roda i sl.
Meni su najgori stjenice i uši.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
A meni podrepe muhe.
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:crvenkasti wrote:
A meni podrepe muhe.
Jel se tako zvala mihina postrojba?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
Jel se tako zvala mihina postrojba?
Ne, to si ti.
darla- Admin
2015-10-22
tebi su najgori oni Ilijini ;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tebi su najgori oni Ilijini ;)
Kako ti se zvala postrojba? Graktave tuke? Očerupane kokoši?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 24 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Page 24 of 24