Ispričavamo se....
Page 23 of 24
Page 23 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: Ispričavamo se....
Ne podržavam naravno. Idealnog društva nema bez nepravde. Kažem oni su branili kuće, gradove, stanovnistvo i ljude . I obranili. I uspjeli su. Na kriminalce u pozadini ne možes utjecati.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Revolucijom, nekom rat nekom brat. Ne mogu branitelji utjecati na kriminalce u pozadini. Ne znaci zato da je njihova borba uzaludna.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ne treba mi crtati ali povezujes stvari koje nisu za povezivanje, kao da netko pita Amerikance zašto su se borili za neovisnost od VB jer eto danas direktori imaju 365 puta veću placu od radnika, beskućnika ima puno i nemaju besplatnu minimalnu zdravstvenu zaštitu. Tako nekako..
Ne povezujem ništa krivo upravo suprotno. Obogatiti se možeš samo na 3 načina: evolucijom, revolucijom i dobitku na lotu. Ovo zadnje je zanemariv postotak. Kako su se obogatili hrvatski razbojnici današnji tajkuni?
Ti znači podržavaš očiglednu pljačku i kriminal?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:pa jel ti podržavaš, i ako ne, što si poduzeo protiv te pljačke i tog kriminala...Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Revolucijom, nekom rat nekom brat. Ne mogu branitelji utjecati na kriminalce u pozadini. Ne znaci zato da je njihova borba uzaludna.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ne treba mi crtati ali povezujes stvari koje nisu za povezivanje, kao da netko pita Amerikance zašto su se borili za neovisnost od VB jer eto danas direktori imaju 365 puta veću placu od radnika, beskućnika ima puno i nemaju besplatnu minimalnu zdravstvenu zaštitu. Tako nekako..
Ne povezujem ništa krivo upravo suprotno. Obogatiti se možeš samo na 3 načina: evolucijom, revolucijom i dobitku na lotu. Ovo zadnje je zanemariv postotak. Kako su se obogatili hrvatski razbojnici današnji tajkuni?
Majstore, nemoj mi na pitanje odgovarati pitanjem !!!
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ne podržavam naravno. Idealnog društva nema bez nepravde. Kažem oni su branili kuće, gradove, stanovnistvo i ljude . I obranili. I uspjeli su. Na kriminalce u pozadini ne možes utjecati.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Revolucijom, nekom rat nekom brat. Ne mogu branitelji utjecati na kriminalce u pozadini. Ne znaci zato da je njihova borba uzaludna.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ne treba mi crtati ali povezujes stvari koje nisu za povezivanje, kao da netko pita Amerikance zašto su se borili za neovisnost od VB jer eto danas direktori imaju 365 puta veću placu od radnika, beskućnika ima puno i nemaju besplatnu minimalnu zdravstvenu zaštitu. Tako nekako..
Mene sigurno nisu branili jer ja im nisam dao dozvolu da me brane. 2/3 Hrvatske je bila ratna zona a oni uz Tuđmana su rasprodavali društvenu imovinu poduzeća, nekretnine i šta sve ne. Znamo da svaka država dok je ratno stanje zamrzava imovinu što RH nije napravila niti je IKADA BILO PROGLAŠENO RATNO STANJE. zNAČI POLITIČARI SU SVJESNO ZAJEBALI NAROD NA VRLO PERFIDAN NAČIN. Uostalom što se čeka sa revizijom pretvorbe??? Što se čeka? Jer ja ti sada kažem da ne priznajem RH sve dok se svi oni koji su opljačkali i razjebali ne budu iza rešetaka do kraja njihovih smrdljivih hrvatskih života. NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Guest- Guest
jebiga...uvijek smo bili milostivi i cuvali guju u njedrimamichaellcmacha wrote:[size=35]‘Isprika mom narodu što nismo posao odradili do kraja, pa sad trpi sra*a’[/size]
Autor: S. VučkovićPetak, 29. Srpanj 2016. u 16:12
"Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos...", piše hrvatski branitelj.
Vrlo zanimljiv status osvanuo je na Facebook profilu zagrebačkog branitelja, bivšeg pripadnika Crnih mambi. Potaknut pomirbenom kampanjom za ispriku zbog Oluje, i on se odlučio uspričati. Evo kome i evo kako:
“Niču nešto nekakvi plakati u mom gradu Zagrebu s napisima kako bi se trebao nekome za nešto ispričati i priznati, pa eto da dadem svoj doprinos:
PRIZNAJEM
da sam zajedno sa svojom braćom uzeo oružje da zaustavimo srpskočetničke horde koje nam napadnuše domovinu, priznajem da bih i opet to ponovio ako zatreba i to s još većim žarom nego prije, priznajem sve…
ISPRIČAVAM SE
svima onima kojima nismo bili u mogućnosti pomoći u obrani od srpskočetničkih hordi i kome nismo uspjeli spasiti živote riskirajući vlastite jer nam okolnosti to nisu dozvoljavale, najviše se ispričavam Tebi moj narode što nismo odradili posao do kraja pa sad moraš trpjeti ovakva sranja i uvrede u vlastitoj zemlji. Da, ispričavam se…”
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Hrvatska politika i RH u čvrstom je zagrljaju s ratnoprofiterskim kapitalom, štiti njegov interes i odavno je prestala biti servis i zaštitnik građana. Kad ne bi bilo tako odavno bi sve ono što nije bilo zakonito i moralno došlo na red, a svi koji su kršili zakone i svi koji su svojom aktivnošću prouzrokovali štetu, bez obzira na kojim se položajima nalazili u državnim institucijama ili u gospodarstvu, bili bi već kažnjeni.
Ako ti priznaješ ovakvu RH onda si ili malouman ili si zločinac i veleizdajnik vlastitog naroda!
Guest- Guest
Ratno stanje se proglašavalo prije 60 ak godina, u kasnijim ratovima skoro nitko nije proglasio ratno stanje. Ti mozda nisi dao dozvolu da te brane ali ni ne trebaš , brani se teritorij i stanovnistvo bez obzira na takve podjedinice. A političari koji su se perfidno obogatili su zaslužili giljotinu i robiju, ali na žalost , mislim da to nećemo dočekati . Kao ni neku veliku pravdu. Ali svugdje ti je to tako ili slično.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Ne podržavam naravno. Idealnog društva nema bez nepravde. Kažem oni su branili kuće, gradove, stanovnistvo i ljude . I obranili. I uspjeli su. Na kriminalce u pozadini ne možes utjecati.Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Revolucijom, nekom rat nekom brat. Ne mogu branitelji utjecati na kriminalce u pozadini. Ne znaci zato da je njihova borba uzaludna.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Mene sigurno nisu branili jer ja im nisam dao dozvolu da me brane. 2/3 Hrvatske je bila ratna zona a oni uz Tuđmana su rasprodavali društvenu imovinu poduzeća, nekretnine i šta sve ne. Znamo da svaka država dok je ratno stanje zamrzava imovinu što RH nije napravila niti je IKADA BILO PROGLAŠENO RATNO STANJE. zNAČI POLITIČARI SU SVJESNO ZAJEBALI NAROD NA VRLO PERFIDAN NAČIN. Uostalom što se čeka sa revizijom pretvorbe??? Što se čeka? Jer ja ti sada kažem da ne priznajem RH sve dok se svi oni koji su opljačkali i razjebali ne budu iza rešetaka do kraja njihovih smrdljivih hrvatskih života. NE PRIZNAJEM RH. ETO.
2015-08-15
flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Jok, mogao bi samo u Sabor, Vladu ili Pantovčak. Vidi se da je zrel za visoku politiku. Iznad običnih, malih i glupih Hrvata je.
Guest- Guest
Tu se stalno provlači zaključak da su se trebali predati pa bi sve bilo divno i ostala bi Jugoslavija u kojoj bi svi bili jako zadovoljni. To su gluposti; okupirali bi teritorij, pobili i potjerali stanovnistvo a ovi ostali bi pojeli govno. I u bivšem sistemu netko je kraj rata dočekao u tuđoj vili s privilegijama a netko je ostao s jednom nogom i izbacili su ga iz partije ili poslali na goli. Zaključak bi mogao biti zašto su se borili kada ih Amerikanci hrane s paketima mlijeka u prahu i jajima u prahu i krepavaju od gladi.
2015-08-15
samo ti odgovori na pitanje odgovorom... sam veliš da ti nikom nisi dao nikakvo odobrenje, pa onda pojasni što si ti poduzeo da dokineš odnosno onemogućiš tu pljačku i kriminal.... ti osobno....ako nisi voljan odgovoriti nemaš beda znam ti ja odgovor... ;)Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:pa jel ti podržavaš, i ako ne, što si poduzeo protiv te pljačke i tog kriminala...Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Revolucijom, nekom rat nekom brat. Ne mogu branitelji utjecati na kriminalce u pozadini. Ne znaci zato da je njihova borba uzaludna.Usne Stjepana Gnječa wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
jako mudo reć u ovoj državi da ju ne priznaješ ili da ju mrziš i nju i njen narod, ili da bi najradije da je nema....Eva wrote:flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Jok, mogao bi samo u Sabor, Vladu ili Pantovčak. Vidi se da je zrel za visoku politiku. Iznad običnih, malih i glupih Hrvata je.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jako mudo reć u ovoj državi da ju ne priznaješ ili da ju mrziš i nju i njen narod, ili da bi najradije da je nema....Eva wrote:flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
Pa je, jer vidim da je Karamarko žario i palio, istina kratko vrijeme, ali je. A on j prvi javno demonstrirato nepoštivanje zakona RH. Nemojmo o moralnom nemoralnom, i tko je sve u prekršaju, pola građana ove države je u sivoj zoni, etc. Dakle, prvi potpredsjednik vlade sere po zakonim države, kaj onda nego slijediti njegov primjer ak hoćeš uspijet u životu.
Guest- Guest
Pa kad nema sta odgovoriti, nije u mogucnosti napraviti ništa kao ni oni koje optužuje da nisu napravili ništa. Tako da.. Bezveze priča..michaellcmacha wrote:samo ti odgovori na pitanje odgovorom... sam veliš da ti nikom nisi dao nikakvo odobrenje, pa onda pojasni što si ti poduzeo da dokineš odnosno onemogućiš tu pljačku i kriminal.... ti osobno....ako nisi voljan odgovoriti nemaš beda znam ti ja odgovor... ;)Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:pa jel ti podržavaš, i ako ne, što si poduzeo protiv te pljačke i tog kriminala...Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:
Revolucijom, nekom rat nekom brat. Ne mogu branitelji utjecati na kriminalce u pozadini. Ne znaci zato da je njihova borba uzaludna.
2015-08-15
A debela nato tajnica, kao novopečena predsjednica izbjegava platiti porez u proračun. Pa svaki onaj koji uplati i lipu je budala.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:jako mudo reć u ovoj državi da ju ne priznaješ ili da ju mrziš i nju i njen narod, ili da bi najradije da je nema....Eva wrote:flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
E pa treba imati muda za to reći ne samo na forumima nego i u RL a to već odavno pričam pa čak i hrvatskim policionerima drito u njihove face tako da je moj stav o ovakvoj RH već naširoko poznat u RL. I nemoj podlo stavljati znak jednakosti između ne priznavanja lopovske države prožete kriminalom, korupcijom, nepotizmom, i mržnje prema narodu jer to su savim različite stvari. Naravno da bih volio da OVAKVE RH nema i da nestane ovog trena ne bih suzu pustio nego bih se napio od veselja.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Pa kad nema sta odgovoriti, nije u mogucnosti napraviti ništa kao ni oni koje optužuje da nisu napravili ništa. Tako da.. Bezveze priča..michaellcmacha wrote:samo ti odgovori na pitanje odgovorom... sam veliš da ti nikom nisi dao nikakvo odobrenje, pa onda pojasni što si ti poduzeo da dokineš odnosno onemogućiš tu pljačku i kriminal.... ti osobno....ako nisi voljan odgovoriti nemaš beda znam ti ja odgovor... ;)Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:pa jel ti podržavaš, i ako ne, što si poduzeo protiv te pljačke i tog kriminala...Usne Stjepana Gnječa wrote:
I am in charge a ne vas dva. Miha si je umislio da je u svojoj bivšoj milicionerskoj uniformi i da samo on može postavljati pitanja. E nemože majstori najprvo neka Miha bivši JUGO milicioner odgovori na moje pitanje.
Guest- Guest
meni ide na zivce jer treba dokumente produziti svakih par godina a meni se to neda,to mi je bacanje para,ima ime prezime,datum rodjenja,adresa i to je to,sta se tu koji kurac ima svaki cas prduzivati,o.k ako hoce nek produzuju...o njihovom trosku,ja nemam para
2014-04-14
kaja_333 wrote:Tu se stalno provlači zaključak da su se trebali predati pa bi sve bilo divno i ostala bi Jugoslavija u kojoj bi svi bili jako zadovoljni. To su gluposti; okupirali bi teritorij, pobili i potjerali stanovnistvo a ovi ostali bi pojeli govno. I u bivšem sistemu netko je kraj rata dočekao u tuđoj vili s privilegijama a netko je ostao s jednom nogom i izbacili su ga iz partije ili poslali na goli. Zaključak bi mogao biti zašto su se borili kada ih Amerikanci hrane s paketima mlijeka u prahu i jajima u prahu i krepavaju od gladi.
To je tvoja projekcija koja nema veze sa realnošću. Tu se provlači samo vaš mentalni otpor prema brutalnoj realnosti u kojoj živite.
Guest- Guest
aj ne seri sa tim spikama o hrabrosti bez premca... u RL bi ti kurca iznosio stavove kakve iznosiš u društvu bilo kojeg pripadnika tigrova gromova kuna ili pauka ili papalica, alfi, osa roda i sl. i danas, a kamoli prije 15 ili pak 20 godina...sve negativnosti koje navodiš su sastavni dio društvenog, javnog, političkog života svih država, svih društava i naravno svih naroda i nisu nikakav razlog za prosipanje žuči po svojoj domovini i zazivanje njenog nestanka, sasvim sigurno ti ništa ne podmećem nego se ravnam slijedom tvojih upisa kao što se i ti valjda ravnaš slijedom mojih....Usne Stjepana Gnječa wrote:michaellcmacha wrote:jako mudo reć u ovoj državi da ju ne priznaješ ili da ju mrziš i nju i njen narod, ili da bi najradije da je nema....Eva wrote:flumen wrote:nadam se da ce udba, kos, kgb ili cia biti u stanju identificirati ovu budalu i oduzeti mu Hrvatsku putovnicu, Hrvatsko drzavljanstvo, Hrvatske kune i sve sto ima veze sa Hrvatskom.Usne Stjepana Gnječa wrote:NE PRIZNAJEM RH. ETO.
E pa treba imati muda za to reći ne samo na forumima nego i u RL a to već odavno pričam pa čak i hrvatskim policionerima drito u njihove face tako da je moj stav o ovakvoj RH već naširoko poznat u RL. I nemoj podlo stavljati znak jednakosti između ne priznavanja lopovske države prožete kriminalom, korupcijom, nepotizmom, i mržnje prema narodu jer to su savim različite stvari. Naravno da bih volio da OVAKVE RH nema i da nestane ovog trena ne bih suzu pustio nego bih se napio od veselja.
2015-08-08
Page 23 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Page 23 of 24