Ispričavamo se....
Page 12 of 24
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Ispričavamo se....
Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
To je ono što ti mažeš na hleb. To jest kruh ili šta već.Starhemberg wrote:Strukturi čega?dzango wrote:Neko nam se prepoznao i odao. Normalno da sam Četnik i da po strukturi ličnosti nikada ne bi mogao da budem admin.Starhemberg wrote:Ovako si samo četnik, pa žuč žvaćeš ko duvan, u prazno :)dzango wrote:Da sam ustaša, bio bi admin.Leviathan2 wrote:
dzango ustasa a :D,
Samo povuče.Dread_Pirate_Roberts wrote:a i ti trošiš dah bzvz...dzango wrote:Džaba vam sve...Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud ti trud...Regoč wrote:Srbija je napala Hrvatsku i za to uporabila i hrvatske Srbe koje nitko nije dirao, niti na ikoji način ugrožavao. Referendum je bio posve zakonit i zasnovan na saveznom ustavu koji je dopuštao odcjepljenje od Jugoslavije.pizzon wrote:
o cemu pises !
napadnuta je yuga i srbi u samoj hrvatskoj,
jednostranim referendumom, prvo, a zatim i fiziciki !
najteže je protiv sebe...dzango wrote:Samo povuče.Dread_Pirate_Roberts wrote:a i ti trošiš dah bzvz...dzango wrote:Džaba vam sve...Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud ti trud...Regoč wrote:
Srbija je napala Hrvatsku i za to uporabila i hrvatske Srbe koje nitko nije dirao, niti na ikoji način ugrožavao. Referendum je bio posve zakonit i zasnovan na saveznom ustavu koji je dopuštao odcjepljenje od Jugoslavije.
Vaistinu. Đavo ne da mira, pa to tije.Dread_Pirate_Roberts wrote:najteže je protiv sebe...dzango wrote:Samo povuče.Dread_Pirate_Roberts wrote:a i ti trošiš dah bzvz...dzango wrote:Džaba vam sve...Dread_Pirate_Roberts wrote:
uzalud ti trud...
Stanojko wrote:Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Našao Afroditu! Siluju ga izbjeglice na Zakintosu! Otišao u Siriju! I vidim svi smo fulali.
Guest- Guest
Jebote, meni je najvaznije da je soba pristojna i cista (dobra dusek) i da je voda cista. To su svi preduslovi koji mi na moru trebaju. Ove godine produzismo jos par dana, toliko je bilo lepo... Kriopigi odlicno lociran, na sredini, na jednoj strani srpsko sveto trojstvo (Polihrono/Hanioti/Pefkohori) a na drugoj Kalitea i faaantasticni Afitos. :)dzango wrote:E što volim tako nešto da čujem. A ne oni što odu u preskupe hotele i samo kukaju. Koji moj si onda išo na more.Stanojko wrote:Brale, mlogo dobro... Cista i topla voda, zujalo se po poluostrvu, sve vreme sunce... Milina. Isplivah se ko nikad! :)dzango wrote:Kako bilo?Stanojko wrote:"dogadjajah"... Buahahaahahaha...Sad ga lomi!Regoč wrote:
Izjava da je velikosrbska agresija manje zlo je sažetak događajah? Uništenje hrvatskoga naroda i hrvatske države je manje zlo od čega? Nemojte srati obojica, govnari govnasti!
Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Našao Afroditu! Siluju ga izbjeglice na Zakintosu! Otišao u Siriju! I vidim svi smo fulali.
Stanojko wrote:Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Onda smo Noor i ja pogodile, u kombinaciji
Guest- Guest
ili točnije Afroamerikanac, ako već ne i Afrorefugee kojeg su Makedonci vratili.Stanojko wrote:Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Ne bi se ti pojavljivao na ovom forumu da imaš ličnost, bez obzira mazao ti sebe na hleb, kruh ili toaletnu dasku. All the same.dzango wrote:To je ono što ti mažeš na hleb. To jest kruh ili šta već.Starhemberg wrote:Strukturi čega?dzango wrote:Neko nam se prepoznao i odao. Normalno da sam Četnik i da po strukturi ličnosti nikada ne bi mogao da budem admin.Starhemberg wrote:Ovako si samo četnik, pa žuč žvaćeš ko duvan, u prazno :)dzango wrote:Da sam ustaša, bio bi admin.Leviathan2 wrote:
dzango ustasa a :D,
Guest- Guest
E to, da je čisto i pristojno. Ostalo je na tebi. Nego ja se jedne godine zajebem i odem u preskupi hotel u Turskoj. Sa sve našim bumbarima kojima je omiljena zanimacija da kukaju na sve i svašta i tako pokažu kako su oni nešto posebno i kako su svuda bili i sve videli. Kada sam ja rekao da mi je sve potaman, svi se začudili.Stanojko wrote:Jebote, meni je najvaznije da je soba pristojna i cista (dobra dusek) i da je voda cista. To su svi preduslovi koji mi na moru trebaju. Ove godine produzismo jos par dana, toliko je bilo lepo... Kriopigi odlicno lociran, na sredini, na jednoj strani srpsko sveto trojstvo (Polihrono/Hanioti/Pefkohori) a na drugoj Kalitea i faaantasticni Afitos. :)dzango wrote:E što volim tako nešto da čujem. A ne oni što odu u preskupe hotele i samo kukaju. Koji moj si onda išo na more.Stanojko wrote:Brale, mlogo dobro... Cista i topla voda, zujalo se po poluostrvu, sve vreme sunce... Milina. Isplivah se ko nikad! :)dzango wrote:Kako bilo?Stanojko wrote:
"dogadjajah"... Buahahaahahaha...Sad ga lomi!
C,c,c,c...koja je od vas dve bila zlocesta?Eva wrote:Stanojko wrote:Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
udba wrote:ili točnije Afroamerikanac, ako već ne i Afrorefugee kojeg su Makedonci vratili.Stanojko wrote:Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:Daj neki scenario! :)Eva wrote:Stanojko se vratio! Spominjali smo te, bilo je raznih scenarija, no izgleda sve krivo smo gađali.
Tvoja mašta uvijek radi po udbaškom manualu. strani element mora biti nutra.
Guest- Guest
Jebi ga...prazilukovici... :)dzango wrote:E to, da je čisto i pristojno. Ostalo je na tebi. Nego ja se jedne godine zajebem i odem u preskupi hotel u Turskoj. Sa sve našim bumbarima kojima je omiljena zanimacija da kukaju na sve i svašta i tako pokažu kako su oni nešto posebno i kako su svuda bili i sve videli. Kada sam ja rekao da mi je sve potaman, svi se začudili.Stanojko wrote:Jebote, meni je najvaznije da je soba pristojna i cista (dobra dusek) i da je voda cista. To su svi preduslovi koji mi na moru trebaju. Ove godine produzismo jos par dana, toliko je bilo lepo... Kriopigi odlicno lociran, na sredini, na jednoj strani srpsko sveto trojstvo (Polihrono/Hanioti/Pefkohori) a na drugoj Kalitea i faaantasticni Afitos. :)dzango wrote:E što volim tako nešto da čujem. A ne oni što odu u preskupe hotele i samo kukaju. Koji moj si onda išo na more.Stanojko wrote:Brale, mlogo dobro... Cista i topla voda, zujalo se po poluostrvu, sve vreme sunce... Milina. Isplivah se ko nikad! :)dzango wrote:
Kako bilo?
Stanojko wrote:C,c,c,c...koja je od vas dve bila zlocesta?Eva wrote:Stanojko wrote:Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:
Daj neki scenario! :)
A kaj pitaš kad znaš
Guest- Guest
Jebote, zasto je ovim `rvatima vazda neka pederastija na pameti?Eva wrote:udba wrote:ili točnije Afroamerikanac, ako već ne i Afrorefugee kojeg su Makedonci vratili.Stanojko wrote:Ne puno... Silovala me Afrodita na Zakintosu! :)Eva wrote:Stanojko wrote:
Daj neki scenario! :)
Tvoja mašta uvijek radi po udbaškom manualu. strani element mora biti nutra.
Jednom će istina i njima sjesti.Dread_Pirate_Roberts wrote:uzalud ti trud...Regoč wrote:Srbija je napala Hrvatsku i za to uporabila i hrvatske Srbe koje nitko nije dirao, niti na ikoji način ugrožavao. Referendum je bio posve zakonit i zasnovan na saveznom ustavu koji je dopuštao odcjepljenje od Jugoslavije.pizzon wrote:Regoč wrote:Gnječu, izdrku četnički, tebi je velikosrbska agresija manje zlo?! Dabogda ti djecu snašlo manje zlo, kretenu odvratni.
o cemu pises !
napadnuta je yuga i srbi u samoj hrvatskoj,
jednostranim referendumom, prvo, a zatim i fiziciki !
Regoč-
2015-08-21
Nisam znao da je forum samo za dupelisce. Ali ajde da ti verujem na reč. Ti to ipak najbolje znaš. Još kad ga začiniš na krajiu na engleskom. Ih...Starhemberg wrote:Ne bi se ti pojavljivao na ovom forumu da imaš ličnost, bez obzira mazao ti sebe na hleb, kruh ili toaletnu dasku. All the same.dzango wrote:To je ono što ti mažeš na hleb. To jest kruh ili šta već.Starhemberg wrote:Strukturi čega?dzango wrote:Neko nam se prepoznao i odao. Normalno da sam Četnik i da po strukturi ličnosti nikada ne bi mogao da budem admin.Starhemberg wrote:
Ovako si samo četnik, pa žuč žvaćeš ko duvan, u prazno :)
Neće se valjda sramotiti srbskim kao Jastreb?dzango wrote:Nisam znao da je forum samo za dupelisce. Ali ajde da ti verujem na reč. Ti to ipak najbolje znaš. Još kad ga začiniš na krajiu na engleskom. Ih...Starhemberg wrote:Ne bi se ti pojavljivao na ovom forumu da imaš ličnost, bez obzira mazao ti sebe na hleb, kruh ili toaletnu dasku. All the same.dzango wrote:To je ono što ti mažeš na hleb. To jest kruh ili šta već.Starhemberg wrote:Strukturi čega?dzango wrote:
Neko nam se prepoznao i odao. Normalno da sam Četnik i da po strukturi ličnosti nikada ne bi mogao da budem admin.
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Page 12 of 24