HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: HNL 2016/2017
ti si već pojeo govno kad si naveo da je na derbiju hajduk imao 3 strancaamper1950 wrote:Tu negdje?muckodjubre wrote:ne,ti si to stavio da insinuiraš kako se pogoduje dinamu a kad ono i hajduk ima tu negdje stranaca kao i dinamo...tako da se može reći da pogoduju i njima
Dakle, da završimo priču prije prolića:
Do sad je po propozicijama bilo dozvoljeno 6 stranaca (što se smatra strancem navedeno već više puta). Dinamo trenutno u kadru ima 6 stranaca, Hajduk 4. HNS u sred sezone (prije 20-ak dana stupilo na snagu)mijenja pravilo u 8 stranaca! Čiste činjenice. Već se jasno da naslutiti, proliće daje odgovor...
Eto, za Dinamove strance nisam siguran, ali za Hajduk sam reka šta sam reka. Neko će poisti govno, ja ili ti, kad završi ljetni prijelazni rok viditi ćemo, jeli tako?
kad ono bile tiće moraš tražiti povećalom...
a bitno je imati putovnicu eu
Ti si zbilja glup ko kurac.muckodjubre wrote:ti si već pojeo govno kad si naveo da je na derbiju hajduk imao 3 strancaamper1950 wrote:Tu negdje?muckodjubre wrote:ne,ti si to stavio da insinuiraš kako se pogoduje dinamu a kad ono i hajduk ima tu negdje stranaca kao i dinamo...tako da se može reći da pogoduju i njima
Dakle, da završimo priču prije prolića:
Do sad je po propozicijama bilo dozvoljeno 6 stranaca (što se smatra strancem navedeno već više puta). Dinamo trenutno u kadru ima 6 stranaca, Hajduk 4. HNS u sred sezone (prije 20-ak dana stupilo na snagu)mijenja pravilo u 8 stranaca! Čiste činjenice. Već se jasno da naslutiti, proliće daje odgovor...
Eto, za Dinamove strance nisam siguran, ali za Hajduk sam reka šta sam reka. Neko će poisti govno, ja ili ti, kad završi ljetni prijelazni rok viditi ćemo, jeli tako?
Pa ja ti cijelo vrijeme navodim da ne pričamo o tome što je za mene ili tebe stranac, nego što se u pravilima navodi kao stranac. I da, Hajduk je na derbiju imao 3 stranca (Ismajli, Jeff, zolja)po pravilima.
Prouči ovo boldano više puta...
Guest- Guest
a memola?
Memolla je talijanski državljanin, članica EU...muckodjubre wrote:a memola?
Guest- Guest
kad hajduk po pravilima ima pun kurac stranaca onda hajduk samo iskorištava mogućnost koju mu pravila dozvljavaju,ali kad dinamo ima onda su pravila radi dinama
nije albanac?amper1950 wrote:Memolla je talijanski državljanin, članica EU...muckodjubre wrote:a memola?
Moj prvi post na ovu temu:muckodjubre wrote:nije albanac?amper1950 wrote:Memolla je talijanski državljanin, članica EU...muckodjubre wrote:a memola?
"Dakle, HNS u sred sezone mijenja propozicije natjecanja, pri kojem se sad klubovima dozvoljava nastup čak 8 stranaca, umisto 6 koliko je bilo dosad. Nikako dobro za razvoj naših mladih igrača, posebno kad se uzme u obzir da se strancem ne smatra igrač koji dolazi iz država EU pa niti igrač koji ima dvojno hrvatsko ili državljanstvo neke zemlje članice EU."
Dakle, Memolla ima talijansko državljanstvo
Guest- Guest
Ti si zbilja ... Eto neću napisati...muckodjubre wrote:kad hajduk po pravilima ima pun kurac stranaca onda hajduk samo iskorištava mogućnost koju mu pravila dozvljavaju,ali kad dinamo ima onda su pravila radi dinama
Ja sam cijelu priču počeja da s tim da je HNS u sred sezone mijenja propozicije, propozicije natjecanja, i da broj stranaca s 6 povečava na 8. Postavija sam pitanje zašto jer nisu dali odgovor, a ti si skrenija na Hajduk jer nemaš pojma što po propisima znači stranac.
I Hajduk ne iskorištava nikakve propise, niti iskorištava Dinamo. Imamo pravila ka i druge zemlje, kako državljanin hrvatske nije stranac u italiji, tako vrijedi i obratno (pričamo o nogometašima). I tako vrijedi u čitavoj EU, ustvari gotovo čitavoj jer npr. u Britaniji vrijede druga pravila jer Britanija još uvijek ima ograničenja za Hrvatsku i hrvate i ne možeš tek tako doći raditi u Britaniju, pa i biti nogometaš (pitaj Kalinića, Lovru).
Mi ne pričamo što je meni stranac, što tebi. Meni je to i Memolla i Savvas,i ja ne podržavam ovoliko broj stranac niti novu Upravu u tome,s druge strane zasad sam zadovoljan s potezima u Omladinskoj školi. Previše stranaca i to nije dobro...
No mi pričamo o HNS-om potezu, i strance možemo nazivati onako kako je propisano u gotovo cijeloj Europi koja je dio EU. Tako da trenutno Dinamo ima 6, Hajduk 4 stranca. Ponavljam, HNS je prije cca 20 dana promjenio propozicije od koji se sad dozvoljava 8 stranca (po propisima). Zašto je to napravio, nismo dobili odgovor. Ti si se brže bolje uhvatio Hajduka, pa proliće donosi odgovor je će Hajduk, ja tvrdim, i na proliće imati broj stranaca koji dozvoljava broj stranaca po starim propizicijama (6 ne više). Za neke druge, bumo vidili...
Guest- Guest
radi toga si ti to stavio...muckodjubre wrote:ne,ti si to stavio da insinuiraš kako se pogoduje dinamu a kad ono i hajduk ima tu negdje stranaca kao i dinamo...tako da se može reći da pogoduju i njima
a pravila su pravila...
zanimljivo je kako je sad prestala priča o dinamu legiji stranaca,maksimirskom zoo,plaćenicima...??
Pa ja sam postavija pitanje, jesam li u prvom postu spomenija Dinamo? Za razliku od tebe koji si odma počeja Hajduk...muckodjubre wrote:radi toga si ti to stavio...muckodjubre wrote:ne,ti si to stavio da insinuiraš kako se pogoduje dinamu a kad ono i hajduk ima tu negdje stranaca kao i dinamo...tako da se može reći da pogoduju i njima
a pravila su pravila...
Pa najbliže tome je da pogoduju upravo Dinamo koji sad ima 6 stranaca - najviše, a najavluju veliku kupovinu na zimu. Živi bili pa vidili, a ja kažem da to nije dobro pa sve da sad i Hajduk dovede još stranaca... Nije dobro za naš nogomet...
Guest- Guest
baš me zanima na koga si mislio...možda hajduk pošto se hajduk okrenuo politici crna dica,tuđi čovik neće znatiamper1950 wrote:
Dakle, HNS u sred sezone mijenja propozicije natjecanja, pri kojem se sad klubovima dozvoljava nastup čak 8 stranaca, umisto 6 koliko je bilo dosad. Nikako dobro za razvoj naših mladih igrača, posebno kad se uzme u obzir da se strancem ne smatra igrač koji dolazi iz država EU pa niti igrač koji ima dvojno hrvatsko ili državljanstvo neke zemlje članice EU.
Da imaš normalan savez, normalnog predsjednika očekiva bi da obrazlože ovu promjenu u sred sezone.Ili se netko već sprema za zimski prijelazni rok?
Rad'iša Trajković wrote:samo sto dinamu vecito pomazu sudije...
To je tako. Velike klubove uvijek će prije pogurnuti malo suci na štetu malih. Pogledaj lige petice i svuda je to tako, bez iznimki. U svakoj utakmici velikog i malog kluba suci svjesno ili nesvjesno više su skloni većim klubovima. Tako su i Rijeci sad protiv Slavena malo pomlgli.
Guest- Guest
Ja sam postavija pitanje, ti si zaključio da je to zbog Hajduka. Pa sad, živi bili pa vidili... Proliće i nije tako daleko...muckodjubre wrote:
baš me zanima na koga si mislio...možda hajduk pošto se hajduk okrenuo politici crna dica,tuđi čovik neće znati
Guest- Guest
promijenili pravila baš sad kada se hajduk okrenuo politici crnih tića,tuđa dicaamper1950 wrote:Ja sam postavija pitanje, ti si zaključio da je to zbog Hajduka. Pa sad, živi bili pa vidili... Proliće i nije tako daleko...muckodjubre wrote:
baš me zanima na koga si mislio...možda hajduk pošto se hajduk okrenuo politici crna dica,tuđi čovik neće znati
Ne tribaš se truditi više pisati pizdarije da bi HNS nešto zbog Hajduka radija... Čekamo proliće... Kad poideš govno onda će krenuti standardni spin...muckodjubre wrote:promijenili pravila baš sad kada se hajduk okrenuo politici crnih tića,tuđa dicaamper1950 wrote:Ja sam postavija pitanje, ti si zaključio da je to zbog Hajduka. Pa sad, živi bili pa vidili... Proliće i nije tako daleko...muckodjubre wrote:
Guest- Guest
nema se ja šta truditi kad se jasno vidi politika kluba...kako ste se ono rugali dinamu zoo,plaćenici,legija stranacaamper1950 wrote:Ne tribaš se truditi više pisati pizdarije da bi HNS nešto zbog Hajduka radija... Čekamo proliće... Kad poideš govno onda će krenuti standardni spin...muckodjubre wrote:promijenili pravila baš sad kada se hajduk okrenuo politici crnih tića,tuđa dicaamper1950 wrote:Ja sam postavija pitanje, ti si zaključio da je to zbog Hajduka. Pa sad, živi bili pa vidili... Proliće i nije tako daleko...muckodjubre wrote:
Ja tu uopće nisam pisa o politici kluba, a o dovođenju igrača ove sezone u Hajduk sam rekao sve. S druge strane, ti podravljaš još više stranaca u Dinamu, to si rekao...muckodjubre wrote:
nema se ja šta truditi kad se jasno vidi politika kluba...kako ste se ono rugali dinamu zoo,plaćenici,legija stranaca
Kako okrećeš i zakrećeš temu, pričali smo o HNS-im promjenama propozicija i postavili pitanje zbog čega je to HNS napravio. Svoje si rekao, pa sad. Vidit ćemo... :;):Možeš se još ispraviti, ne i na proliće...
Guest- Guest
činejnica je da su pravilo promijenili u trenutku kada je hajduk promijenio politiku...
a jasno je ko dan na koga si ti insinuirao kada si stavio članak (nema potrebe da opet citiram od čega je sve krenulo)
a jasno je ko dan na koga si ti insinuirao kada si stavio članak (nema potrebe da opet citiram od čega je sve krenulo)
muckodjubre wrote:baš me zanima na koga si mislio...možda hajduk pošto se hajduk okrenuo politici crna dica,tuđi čovik neće znatiamper1950 wrote:
Dakle, HNS u sred sezone mijenja propozicije natjecanja, pri kojem se sad klubovima dozvoljava nastup čak 8 stranaca, umisto 6 koliko je bilo dosad. Nikako dobro za razvoj naših mladih igrača, posebno kad se uzme u obzir da se strancem ne smatra igrač koji dolazi iz država EU pa niti igrač koji ima dvojno hrvatsko ili državljanstvo neke zemlje članice EU.
Da imaš normalan savez, normalnog predsjednika očekiva bi da obrazlože ovu promjenu u sred sezone.Ili se netko već sprema za zimski prijelazni rok?
Hahaha...muckodjubre wrote:činejnica je da su pravilo promijenili u trenutku kada je hajduk promijenio politiku...
Pravilo se prominilo prije 20-ak dana. Sportski direktor je najavi na na zimu ne dovođenje velikog broja igrača, možda 2, rekao je. Hajduk ima 4 stranca (opet naglašavam, po propisima koje vrijede za igrače državljanstva EU), Dinamo 6 stranaca, najavljuju iz kluba veliku kupovinu na zimu. Vrijeme će pokazati...
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50