HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Da nisi toliko licemjeran koliko jesi, tražija bi odgovor, te komentira to ko nešto loše.muckodjubre wrote:ma da,dinamo je legija stranaca a u hajduku je politika naša dica,bili tiće...tako je licemjeru
Ne pričamo o politici kluba kakva je, to je neka druga tema, pričamo o ODLUCI HNS-a donesena u sred sezone. ZAŠTO???
Guest- Guest
da ti nisi licemjeran onda bi vidio,primjetio da su i u dinamu i hajduku prošlo kolo u HNLu bila po 3 stranca...amper1950 wrote:Da nisi toliko licemjeran koliko jesi, tražija bi odgovor, te komentira to ko nešto loše.muckodjubre wrote:ma da,dinamo je legija stranaca a u hajduku je politika naša dica,bili tiće...tako je licemjeru
Ne pričamo o politici kluba kakva je, to je neka druga tema, pričamo o ODLUCI HNS-a donesena u sred sezone. ZAŠTO???
a zašto je donesena? da pomognu hajduku da može dovesti još kojega igrača van EU,bosna,afrika itd
muckodjubre wrote:
da ti nisi licemjeran onda bi vidio,primjetio da su i u dinamu i hajduku prošlo kolo u HNLu bila po 3 stranca...
Dobro, znači bitno je samo prošlo kolo, jeli licemjeru? Nije bitno tko ima koliko stranaca, nije bitan prijelazni rok koji će se dogoditi na zimu? Nije bitno što Rijeka ima samo 2 stranca?
Zašto HNS donosi takav pravilnik štetan za nas?
Guest- Guest
Hahaha... Tipičan licemjer... Ironično, kad ne zna prozvati koga treba ili dati odgovor...muckodjubre wrote:a zašto je donesena? da pomognu hajduku da može dovesti još kojega igrača van EU,bosna,afrika itd
Pa Hajduk neće baš dovoditi igrače ove zime, budi siguran. Ako i bude, biti će sasvim sitno. A viditi ćemo kako će drugi poslovati, pa se onda čujemo...
Guest- Guest
licemjeru,donosi ga da pogoduje hajduku jer za dinamo znamo da je kako ste ono govorili legija stranaca,maksimirski zoo,plaćenici,a sad od kada je hajduk odustao od politike naša dica,bili tići i okrenuo se afričkom,bosanskom tržištu mijenjaju se pravila...
i treba iskoristiti tu promjenu koja je donesena da se pogoduje onima koji su odustali od politike naša dica,bili tići i okrenuli se afričkom, bosanskom itd. tržištuamper1950 wrote:Hahaha... Tipičan licemjer... Ironično, kad ne zna prozvati koga treba ili dati odgovor...muckodjubre wrote:a zašto je donesena? da pomognu hajduku da može dovesti još kojega igrača van EU,bosna,afrika itd
Pa Hajduk neće baš dovoditi igrače ove zime, budi siguran. Ako i bude, biti će sasvim sitno. A viditi ćemo kako će drugi poslovati, pa se onda čujemo...
da nisi toliko licmjeran vidio bi da i dinamo i hajduk imaju u prvih 11 podjednako stranaca nekada netko 1 manje više,ali pošto jesi to ne vidiš
Dakle,činjenice:muckodjubre wrote:licemjeru,donosi ga da pogoduje hajduku jer za dinamo znamo da je kako ste ono govorili legija stranaca,maksimirski zoo,plaćenici,a sad od kada je hajduk odustao od politike naša dica,bili tići i okrenuo se afričkom,bosanskom tržištu mijenjaju se pravila...
Hajduk trenutno 4 stranca po pravilima, Dinamo 6 po pravilima (tko je stranac). Do sad su propozicije dozvoljavale 6 stranaca u momčadi, od nedavno 8 (zanimljivo)
Čujemo se na proliće po ovom pitanju, pa ćemo viditi ko kome pogoduje, licemjeru...
Guest- Guest
kao što rekoh,navijam za to da dinamo iskoristi tu promjenu i dovede kojega kvalitetnoga stranca...hajduk nije baš pogodio sa svojima od kada su odustali od politike naša dica,bili tićiamper1950 wrote:Dakle,činjenice:muckodjubre wrote:licemjeru,donosi ga da pogoduje hajduku jer za dinamo znamo da je kako ste ono govorili legija stranaca,maksimirski zoo,plaćenici,a sad od kada je hajduk odustao od politike naša dica,bili tići i okrenuo se afričkom,bosanskom tržištu mijenjaju se pravila...
Hajduk trenutno 4 stranca po pravilima, Dinamo 6 po pravilima (tko je stranac). Do sad su propozicije dozvoljavale 6 stranaca u momčadi, od nedavno 8 (zanimljivo)
Čujemo se na proliće po ovom pitanju, pa ćemo viditi ko kome pogoduje, licemjeru...
Ti da nisi licemjeran vidija bi da danas Dinamo ima na raspolaganju 6 stranaca (po pravilima tko je zapravo stranac), s druge strane Rijeka 2 i Hajduk 4. Propozicije su do sad dozvoljavale 6 stranaca u momčadi (zanimljivo,koliko ih Dinamo sad ima), a promjenom u SRED sezone dozvoljava se 8! Proliće će vrlo brzo...muckodjubre wrote:
i treba iskoristiti tu promjenu koja je donesena da se pogoduje onima koji su odustali od politike naša dica,bili tići i okrenuli se afričkom, bosanskom itd. tržištu
da nisi toliko licmjeran vidio bi da i dinamo i hajduk imaju u prvih 11 podjednako stranaca nekada netko 1 manje više,ali pošto jesi to ne vidiš
Guest- Guest
Znači ti navijaš za strance? Dakle, nije dosta 6, neka ih bude i 11, to oćeš reći? Jako pametno...muckodjubre wrote:
kao što rekoh,navijam za to da dinamo iskoristi tu promjenu i dovede kojega kvalitetnoga stranca...hajduk nije baš pogodio sa svojima od kada su odustali od politike naša dica,bili tići
Pa eto, ja navijam za to da se smanji broj stranaca na 4, to je dovoljno, pa nek se radije dovedu 4 kvalitetna nego 8 koji su na razini ili nisu bolji od domačih...
btw. Dinamo pogodija s svim strancima, a Hajduk s svima falija? I to oće reći?
Guest- Guest
pogodio je bolje nego hajduk jer je dinamo još uvijek u igri za prvaka i igra najjače natjecanje u europi dok kod hajduka nema baš nekoga pomaka od kada su se prebacili na politiku tuđa dica,crni tićiamper1950 wrote:Znači ti navijaš za strance? Dakle, nije dosta 6, neka ih bude i 11, to oćeš reći? Jako pametno...muckodjubre wrote:
kao što rekoh,navijam za to da dinamo iskoristi tu promjenu i dovede kojega kvalitetnoga stranca...hajduk nije baš pogodio sa svojima od kada su odustali od politike naša dica,bili tići
Pa eto, ja navijam za to da se smanji broj stranaca na 4, to je dovoljno, pa nek se radije dovedu 4 kvalitetna nego 8 koji su na razini ili nisu bolji od domačih...
btw. Dinamo pogodija s svim strancima, a Hajduk s svima falija? I to oće reći?
I da ovo posebno iskomentiram.muckodjubre wrote:
Dinamo je zadnju utakmicu protiv Hajduk u prvoj postavi ima 5 stranaca, jedan više nego što Hajduk uopće ima na raspolaganju. Još je kasnije ušao Henriquez ko 6-i (istina zaminija Hodžića, ali je igra). A tad su svi bili zdravi, 5 su započeli, jedan je ušao.
I nisam ovo priča zbog trenutne situacije, već zbog nastavka na proliće...
Guest- Guest
Odgovaraš na pitanja ko političar umeljan do grla u kriminal kad mu postaviš pitanje di su novci?muckodjubre wrote:
pogodio je bolje nego hajduk jer je dinamo još uvijek u igri za prvaka i igra najjače natjecanje u europi dok kod hajduka nema baš nekoga pomaka od kada su se prebacili na politiku tuđa dica,crni tići
Nauči odgovarati na pitanja, jer na moje nisi odgovorija. Ili nemoj nikako...
Guest- Guest
a hajduk??amper1950 wrote:I da ovo posebno iskomentiram.muckodjubre wrote:
Dinamo je zadnju utakmicu protiv Hajduk u prvoj postavi ima 5 stranaca, jedan više nego što Hajduk uopće ima na raspolaganju. Još je kasnije ušao Henriquez ko 6-i (istina zaminija Hodžića, ali je igra). A tad su svi bili zdravi, 5 su započeli, jedan je ušao.
3. To je otprilike i to, mislim da ni jednu utakmicu Hajduk nije ni zaigra s 4, maksimum koliko ima na raspolaganju. Hajduk će teško ovu zimu dovoditi nešto igrača, teško i strance. Ako i dovede, gotovo da mogu garantirati da u kadru neće ima u kadru više od 6, koliko je do sad bilo dopušteno (pričamo o strancima kako ih naša država i propozicije gledaju). Eto, dozvoli ću sam sebi da kažem da sigurno neće biti. Ako bude posut ću se pepelom. Za Dinamo ćemo vidjeti... Proliće nije daleko...muckodjubre wrote:a hajduk??amper1950 wrote:I da ovo posebno iskomentiram.muckodjubre wrote:
Guest- Guest
Hajduk : Kalinić - Ismajli (od 46. Juranović), Nižić, Ćosić, Memolla - Savvas, Jefferson, Kožulj, Vlašić (od 71. Tudor) - Said, Ohandza (od 46. Hamza).amper1950 wrote:3. To je otprilike i to, mislim da ni jednu utakmicu Hajduk nije ni zaigra s 4, maksimum koliko ima na raspolaganju. Hajduk će teško ovu zimu dovoditi nešto igrača, teško i strance. Ako i dovede, gotovo da mogu garantirati da u kadru neće ima u kadru više od 6, koliko je do sad bilo dopušteno (pričamo o strancima kako ih naša država i propozicije gledaju). Eto, dozvoli ću sam sebi da kažem da sigurno neće biti. Ako bude posut ću se pepelom. Za Dinamo ćemo vidjeti... Proliće nije daleko...muckodjubre wrote:a hajduk??amper1950 wrote:I da ovo posebno iskomentiram.muckodjubre wrote:
bitno je dovesti s eu putvnicom pa onda nema problema,onda je dinamo legija stranaca a u vas vaša dica bili tići
muckodjubre wrote:
Hajduk : Kalinić - Ismajli (od 46. Juranović), Nižić, Ćosić, Memolla - Savvas, Jefferson, Kožulj, Vlašić (od 71. Tudor) - Said, Ohandza (od 46. Hamza).
bitno je dovesti s eu putvnicom pa onda nema problema,onda je dinamo legija stranaca a u vas vaša dica bili tići
E jebiga... Ti ne vidiš ili ne želiš viditi o čem ja pričam. Ja ne pričam o tome što je Hajduk doveja previše igrača, pričam o POGODOVANJU HNS-a. O tome pričamo, ne o "našoj dici" i slično. Postavljam pitanje zašto HNS u sred sezone mijenja propozicije i dozvoljava 8, a ne 6 stranih igrača? Jeli ti to jasno???
Stranac se smatra onaj tko nije državljanin Hrvatske ili zemlje članice EU, i ja tu ne pričam o tome što je za mene ili tebe stranac (jer za mene je i Said stranac da se razumimo) pričamo o tome što HNS izvodi da bi pogodova nekome?!? A kome, to ćemo viditi na proliće. Ti kažeš Hajduku, a ja kažem da nema veze s istinom...
btw. Kožulja si tu bolda, samo za informaciju ne da ima državljastvo članice EU, samo to, nego je i hrvatski državljanin s toga on nije stranac ni u kom pogledu...
Guest- Guest
ne,ti si to stavio da insinuiraš kako se pogoduje dinamu a kad ono i hajduk ima tu negdje stranaca kao i dinamo...tako da se može reći da pogoduju i njima
Tu negdje?muckodjubre wrote:ne,ti si to stavio da insinuiraš kako se pogoduje dinamu a kad ono i hajduk ima tu negdje stranaca kao i dinamo...tako da se može reći da pogoduju i njima
Dakle, da završimo priču prije prolića:
Do sad je po propozicijama bilo dozvoljeno 6 stranaca (što se smatra strancem navedeno već više puta). Dinamo trenutno u kadru ima 6 stranaca, Hajduk 4. HNS u sred sezone (prije 20-ak dana stupilo na snagu)mijenja pravilo u 8 stranaca! Čiste činjenice. Već se jasno da naslutiti, proliće daje odgovor...
Eto, za Dinamove strance nisam siguran, ali za Hajduk sam reka šta sam reka. Neko će poisti govno, ja ili ti, kad završi ljetni prijelazni rok viditi ćemo, jeli tako?
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50