ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNL 2016/2017

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

HNL 2016/2017 - Page 46 Empty Re: HNL 2016/2017

Post by Guest Wed 23 Nov - 10:58

niko nije gadljiv na pare, pogotovo ako ih nema...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:02

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Da, Dinamo najavljuje kupovinu ... 
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/sportski-direktor-dinama-za-sn-otkrio-novu-viziju-prvaka-i-najavio-cesljanje-hrvatske-pojacanja-cemo-od-sad-iskljucivo-traziti-u-hnl-u/5251079/
iako mu ne vjerujem.
:) Pa eto, sam kažeš da ne vjeruješ...
Uostalom:
- Primarno ćemo pročešljati HNL! Moramo vidjeti ima li u našoj ligi igrača koji bi mogao zadovoljiti naše uvjete. Ako tu ne nađemo ništa, onda ćemo se tek okrenuti inozemnom tržištu - kaže Vlak.

Spominjali su se več i neki igrači, mislim stranci čak i po pravilima (bez eu putovnici). Pa sad, vidit ćemo... 

A neka pojačanja po HNL-u teško da će Dinamo nači. Rijeka teško da će im rprdati nabolje igrače, neće ni Hajduk, s druge strane u ostalim klubovima je pitanje jeli uopće ima, a ionako je Dinamo u zadnje vrime i kad bi kupio nekog u HNL-u takoreći i gotovo sigurno poslao ili kupio za Lokomotivu...
Slovenca i Švicarca iz Benfike ....
Bija je još jedan članak, mislim da se spominja neki argentinac... Ne da mi se tražiti, nije ni bitno jer se uvik spominje puno imena od kojih večina nije istina i nikakva garancija. Prijelazni rok će ionako doniti svoje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:05

Rad'iša Trajković wrote:niko nije gadljiv na pare, pogotovo ako ih nema...
Stoji, ali glavne igrače s kojima je zadovoljan teško. Reka sam, može nekog tko je iz ovog ili onog razloga upa u drugi plan, ili pak nekog igrača kojem istiće ugovor a ne želi potpisati novi, a nema drugih ponuda - pa je bolje prodati ga u hnl-u nego da za pola godine ode mukti. No kažem, teško...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:05

amper1950 wrote:
Stoji, ali glavne igrače s kojima je zadovoljan teško. Reka sam, može nekog tko je iz ovog ili onog razloga upa u drugi plan, ili pak nekog igrača kojem istiće ugovor a ne želi potpisati novi, a nema drugih ponuda - pa je bolje prodati ga u hnl-u nego da za pola godine ode mukti. No kažem, teško...

svako ima svoju cenu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:07

Rad'iša Trajković wrote:
amper1950 wrote:

svako ima svoju cenu...
Ima, ali misliš da bi Hajduk proda jednog Lovru Kalinića Dinamu(ili Rijeci) ili pak malog Vlašića? Bez obzira na ponudu? U ovom trenutku i ovu zimu nemoguće!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:08

Realno, u Hajduku trenutno nema igrača koji bi odmah bio pojačanje za Dinamo. Talenata ima Dinamo koliko hoćeš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki Wed 23 Nov - 11:09

amper1950 wrote:
nowitzki wrote:A i 4 kola su do kraja to je tehnicki maksimalno +6 za dinamo moguce, i da bude tako san ce se sanjati do proljeca....a vi cete sanjati o trecem mjestu
Na kraju ćemo mi biti 3-i, vi 2-i i svi zadovoljni. Vi ste ipak ispred Hajduka to je najbitnije...  cheers
Mislim da ce biti vece cudo da vi budete treci nego mi prvi
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:10

Tommy Ramone wrote:

Realno, u Hajduku trenutno nema igrača koji bi odmah bio pojačanje za Dinamo. Talenata ima Dinamo koliko hoćeš.
HNL 2016/2017 - Page 46 Lovre-Kalinic

:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:11

nowitzki wrote:
amper1950 wrote:
nowitzki wrote:A i 4 kola su do kraja to je tehnicki maksimalno +6 za dinamo moguce, i da bude tako san ce se sanjati do proljeca....a vi cete sanjati o trecem mjestu
Na kraju ćemo mi biti 3-i, vi 2-i i svi zadovoljni. Vi ste ipak ispred Hajduka to je najbitnije...  cheers
Ne brini ti o nama, mi ćemo uvatiti to 3-e misto...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by nowitzki Wed 23 Nov - 11:15

amper1950 wrote:
nowitzki wrote:
amper1950 wrote:
Ajmo ako si tako siguran bacit okladu, ako hajduk bude ispred osijeka ja cu nosit avatar od hajduka godinu dana, ako osijek bude bio ispred hajduka ti od rijeke nosis godinu dana.....
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 11:17

nowitzki wrote:
amper1950 wrote:
nowitzki wrote:
amper1950 wrote:
Ajmo ako si tako siguran bacit okladu, ako hajduk bude ispred osijeka ja cu nosit avatar od hajduka godinu dana, ako osijek bude bio ispred hajduka ti od rijeke nosis godinu dana.....
Može...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 12:47

fridrih_niche wrote:HNL 2016/2017 - Page 46 Img_2022
A jebiga, nema dobrih sudaca u Dalmaciji, zato na sjeveru imamo sve vrhunske koji sude LP, EL, EP i SP. 

Nisam tija ovo odma komentirati, da vidim oće li itko šta komentirati. No niko ništa, čmrljica...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 12:50

amper1950 wrote:
fridrih_niche wrote:HNL 2016/2017 - Page 46 Img_2022
A jebiga, nema dobrih sudaca u Dalmaciji, zato na sjeveru imamo sve vrhunske koji sude LP, EL, EP i SP. 

Nisam tija ovo odma komentirati, da vidim oće li itko šta komentirati. No niko ništa, čmrljica...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 13:15

Suci se mijenjaju. Ne sude svako kolo isti suci nego odmaraju. Mojem klubu često sude neke jače utakmice u 4. rangu prvoligaški suci ako su slobodni. Zato je ovaj članak baš glup i zlonamjeran. Treba uzet prosjek za cijelo prvenstvo da se vidi tko koliko sudi pa se onda može komentirat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 13:30

:facepalm :facepalm :facepalm Kako se redikul javlja i opet blamira.

Dakle:

http://hns-cff.hr/hns/suci/

U elitnoj skupini sudaca (5 sudaca) nijedan iz Dalmacije (Rijeka, Zagreb, Donji Miholjac, Osijek, Varaždin), a među sucima I skupine (14 sudaca) samo su dvojica iz Dalmacije (Gabrilo i Strukar) svi su redom s sjevera, a prednjače osječani (osječka sudačka mafija).

Jeli i ovo od HNS-a glupo i zlonamjerno, jesu ti suci toliko dobri da nemaš sudaca iz Dalmacije?!? Jeli svojim suđenjem pokazuje da su dobri i jeli pravedna ovakva raspodjela sudaca? Pričam o glavnim sucima, slična raspodjela i kod pomočnika... 

Nema u Dalmaciji sudaca...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 23 Nov - 13:36

nowitzki wrote:
Zeko wrote:
nowitzki wrote:
Zeko wrote:
nowitzki wrote:Andrijasevicu tri utakmice kazne....pocelo je pocelo
Kaj je to počelo ? Počelo je u Koprivnici gdje vam je poklonjen bod.
Jos imas obraza nakon onog penala u maksimiru i ne pokazivanju schifi crveni karton pricat o poklonima?
Ono nije bio penal za Dinamo, ali napisao sam već, da nije sviran taj penal onaj za Istru nebi se ni dogodio.     Basketball  Osim toga, ako nije bio u Koprivnici penal za Belupo nakon igranja rukom igrača Rijeke u svojih 16 uz obrazloženje da ga je lopta pogodila u ruku, onda, po istom kriteriju, nije ni Šifo napravio penal iz istog razloga, jer nije igrao rukom već ga je lopta pogodila u ruku koju je još i izmakivao. A kakav crveni i zašto ? Nit je namjerno igrao rukom, nit je bio sam na gol liniji i obranio gol. Ne trkeljaj bez veze i smisla i ne boj se, sve bude došlo na svoje. Čak i u ovom prvenstvu u kojem Dinamo igra očajno, a Rijeka bar 30 % iznad objektivnih mogućnosti, razlika je samo 6 bodova, a mi smo u Zagrebu izgubili 9 bodova. Usprkos svemu šanse za prvenstvo još su uvijek 70-30 na strani Dinama, jer niti Rijeka može cijelo prvenstvo igrati 30 % iznad mogućnosti, a niti Dinamo može cijelo prvenstvo igrati ovako očajno. Kaj se Andrijaševića tiče, dobro je i prošao. Kakav to idiot moraš biti i napadati suca nakon utakmice u kojoj ti je pomogao da osvojiš bod ? Onak' objektivno, jel' to ima veze s mozgom ?
Objektivno ti si se oprostio odavno sa mozgom a ulazit u neke rasprave s tobom i da cu ti pisat kobasice, necu
Čini ti se. Uostalom, budeš vidio, na kraju se mrtvi broje.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by sat2 Wed 23 Nov - 14:41

amper1950 wrote::facepalm :facepalm :facepalm Kako se redikul javlja i opet blamira.

Dakle:

U elitnoj skupini sudaca (5 sudaca) nijedan iz Dalmacije (Rijeka, Zagreb, Donji Miholjac, Osijek, Varaždin), a među sucima I skupine (14 sudaca) samo su dvojica iz Dalmacije (Gabrilo i Strukar) svi su redom s sjevera, a prednjače osječani (osječka sudačka mafija).

Jeli i ovo od HNS-a glupo i zlonamjerno, jesu ti suci toliko dobri da nemaš sudaca iz Dalmacije?!? Jeli svojim suđenjem pokazuje da su dobri i jeli pravedna ovakva raspodjela sudaca? Pričam o glavnim sucima, slična raspodjela i kod pomočnika... 

Očito ...
Ako su se loši suci probili do prve lige ... kakovi su tek u Dalmaciji ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 14:44

sat2 wrote:
amper1950 wrote::facepalm :facepalm :facepalm Kako se redikul javlja i opet blamira.

Dakle:

Šta ostavilo bez teksta?  :)

Da nadodam, znači samo dvojica sudaca iz Dalmacije, dvojica iz Splita koja mogu suditi Hajduku samo kad igra s RNK Splitom, dok protiv bilo kojeg drugog kluba ne mogu suditi. S druge strane, evo sad protiv Zaprešića na Poljudu Hajduku sude suci iz Zagreba! I onda idemo pričati o glupi člancima?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 14:45

sat2 wrote:

Dakle:

Očito ...
Ako su se loši suci probili do prve lige ... kakovi su tek u Dalmaciji ....
:hail :hail :hail Da tako je, u Dalmaciji su još lošiji suci, to je razlog. Ako ćeš varati sam sebe...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 Wed 23 Nov - 14:49

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Nov - 14:59

sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigle-teske-kazne-za-hajduk-i-rijeku-zbog-baklji-se-prazni-poljud-a-rijecani-pretrpjeli-brutalan-udarac-i-ostali-bez-najboljeg-igraca-za-derbi/5299255/
Očekivano...
A za Franka gustan hahaha...
Karma is a bitch...
:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next