HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: HNL 2016/2017
marijanu banu na nastup u kafani dođe prosječno više ljudi nego na dinamovu utakmicu
Marijan Ban si je napravio da skoro sam sebi zivot oduzme
nowitzki-
2014-04-27
Rad'iša Trajković wrote:izgleda da dalmosi nisu bas tacni ljudi...
Pa i nisu, znam iz prve ruke . Banu je olakotna okolnost što je alkoholičar pa može pričat gluposti.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Ti nisi ni malo inteligentan za normalnu raspravu, jer da ja nisam inteligentan kako tvrdiš, poklopija bi me činjenicama i argumentima, a ne sprdanjem, omalovažavanjem i sličnim... Time pokrivaš nedostatak inteligencije...Tommy Ramone wrote:
Ozbiljna rasprava može biti samo među normalnim ljudima, a ja sam dovoljno inteligentan da mi bude jasno kako ti baš i nisi normalan.
Naravno da sam puno inteligentniji od tebe jer se ne dam uvući u tvoje glupe rasprave. Da nisam inteligentan ne bih radio posao koji radim dok je tebi maksimum provođenje vremena na forumu i kopanje po internetu kako bi mogao argumentirati besmislene rasprave. I to na Ex-iskon forumu. Urnebesno.
Guest- Guest
bafalo wrote:marijanu banu na nastup u kafani dođe prosječno više ljudi nego na dinamovu utakmicu
Tebi svejedno, ne posjećuješ ni jedno ni drugo. Samo ti, soba i Lana...na zidu.
Guest- Guest
u kakvoj smo formi trebalo bi kazniti bar 15 igrača rijeke i jedno 7 osijeka. ajde jedino hajduk možemo dobitinowitzki wrote:Da igramo protiv dinama za 6 kola dobio bi 6 utakmica suspenzije, kako se boje a nije mogao bit na dinamovoj klupi
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Moje rasprave su sigurno manje glupe od onih koje ti tu vodiš. A tebi je vrhunac života napisati neki post da bi mene upecao, kako si rekao. Urnebesno...Tommy Ramone wrote:
Naravno da sam puno inteligentniji od tebe jer se ne dam uvući u tvoje glupe rasprave. Da nisam inteligentan ne bih radio posao koji radim dok je tebi maksimum provođenje vremena na forumu i kopanje po internetu kako bi mogao argumentirati besmislene rasprave. I to na Ex-iskon forumu. Urnebesno.
Guest- Guest
Oce uzet osjecki heroji koji bod?kuracodigraca wrote:u kakvoj smo formi trebalo bi kazniti bar 15 igrača rijeke i jedno 7 osijeka. ajde jedino hajduk možemo dobitinowitzki wrote:Da igramo protiv dinama za 6 kola dobio bi 6 utakmica suspenzije, kako se boje a nije mogao bit na dinamovoj klupi
nowitzki-
2014-04-27
Sve je otvoreno. Dobra je stvar što Dinamo dolazi u Osijek po 3 boda, a to će ostaviti prostora Osijeku da nešto pokuša za razliku od svih drugih protivnika koji su samo čekali kontre dok Bijelo-Plavi pokušavaju nekako uhvatiti zonu od 30 metara za centaršut.nowitzki wrote:Oce uzet osjecki heroji koji bod?kuracodigraca wrote:u kakvoj smo formi trebalo bi kazniti bar 15 igrača rijeke i jedno 7 osijeka. ajde jedino hajduk možemo dobitinowitzki wrote:Da igramo protiv dinama za 6 kola dobio bi 6 utakmica suspenzije, kako se boje a nije mogao bit na dinamovoj klupi
Slabo ta Rijeka drži pole position. Nije vama izgleda do naslova prvaka, a Dinamo to nudi.
Guest- Guest
ako dinamo pobjedi osijek pustio,ako izgubi namjestili za kladionice,ako bude x mamić nije platio suceFénix wrote:Sve je otvoreno. Dobra je stvar što Dinamo dolazi u Osijek po 3 boda, a to će ostaviti prostora Osijeku da nešto pokuša za razliku od svih drugih protivnika koji su samo čekali kontre dok Bijelo-Plavi pokušavaju nekako uhvatiti zonu od 30 metara za centaršut.nowitzki wrote:Oce uzet osjecki heroji koji bod?kuracodigraca wrote:u kakvoj smo formi trebalo bi kazniti bar 15 igrača rijeke i jedno 7 osijeka. ajde jedino hajduk možemo dobitinowitzki wrote:Da igramo protiv dinama za 6 kola dobio bi 6 utakmica suspenzije, kako se boje a nije mogao bit na dinamovoj klupi
Slabo ta Rijeka drži pole position. Nije vama izgleda do naslova prvaka, a Dinamo to nudi.
Lijepo ste se proveli prosli put kad ste cekali kontru, cetiri laka i posjed lopte oko 33 postoFénix wrote:Sve je otvoreno. Dobra je stvar što Dinamo dolazi u Osijek po 3 boda, a to će ostaviti prostora Osijeku da nešto pokuša za razliku od svih drugih protivnika koji su samo čekali kontre dok Bijelo-Plavi pokušavaju nekako uhvatiti zonu od 30 metara za centaršut.nowitzki wrote:Oce uzet osjecki heroji koji bod?kuracodigraca wrote:u kakvoj smo formi trebalo bi kazniti bar 15 igrača rijeke i jedno 7 osijeka. ajde jedino hajduk možemo dobitinowitzki wrote:Da igramo protiv dinama za 6 kola dobio bi 6 utakmica suspenzije, kako se boje a nije mogao bit na dinamovoj klupi
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=14299
nowitzki-
2014-04-27
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50