HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Ko o čemu kurva o poštenjuamper1950 wrote:Ka i ti svoj nick u :"uvik licemjeran"...muckodjubre wrote:Onaj transparent uvik žedni mogu promijeniti u uvik pokradeni
muckodjubre wrote:Ko o čemu kurva o poštenjuamper1950 wrote:Ka i ti svoj nick u :"uvik licemjeran"...muckodjubre wrote:Onaj transparent uvik žedni mogu promijeniti u uvik pokradeni
Guest- Guest
I meni, mogu ti reći, mogla je i daleko gore izgledati.
Zeko-
2015-08-26
I ovaj je prigodna za tebe...muckodjubre wrote:Ko o čemu kurva o poštenjuamper1950 wrote:Ka i ti svoj nick u :"uvik licemjeran"...muckodjubre wrote:Onaj transparent uvik žedni mogu promijeniti u uvik pokradeni
Guest- Guest
Najkomičnije je to kako bi neki sad, u 2016-oj krojili povijest koja se dogodila prije 70-ak godina... To tak ne bu išlo, možemo mi tu svi pisati što god oćemo, povijest je povijest. Zapisana u knjigama...fridrih_niche wrote:Isplaci se, Zekane, bit ce ti lakše...
Mos i ti Bracala...
:D
Guest- Guest
amper1950 wrote:Najkomičnije je to kako bi neki sad, u 2016-oj krojili povijest koja se dogodila prije 70-ak godina... To tak ne bu išlo, možemo mi tu svi pisati što god oćemo, povijest je povijest. Zapisana u knjigama...fridrih_niche wrote:Isplaci se, Zekane, bit ce ti lakše...
Mos i ti Bracala...
:D
vidi, svaka budala moze danas da napise knjigu, a postoje i raznorazni zanrovi poput drame, SF-a itd.
Guest- Guest
To je istina, samo knjigu svake budale (primjerice tebe) nebi baš svatko objavio, siguran sam da tvoju nebi nitko. A oni koji su pisali knjige o kojima sam ja pričam ipak su malo, točnije puno ozbiljniji. I navodi ljudi iz tog vremena.Rad'iša Trajković wrote:
vidi, svaka budala moze danas da napise knjigu, a postoje i raznorazni zanrovi poput drame, SF-a itd.
Imaš čak i film, dokumentarni, pa možeš pogledati. Malo se informirati o ulozi Hajduka u tom vremenu, značaja ne samo ko nogometni klub nego i malo šire, vremenu kad je nastupa ko NOVJ, pa ni ne čudi što su izrazili želju da klub postane vojni i preseli u Beograd. No Hajduk ipak, pripada Splitu i Dalmaciji PRVENSTVENO (bez obzira za značaj i ono što je dao tadašnjoj državi u tim vremenima kad si se borio protiv okupatora), zadovoljili su se osnivanjem Partizana... Moraš malo proučiti povijest...
Guest- Guest
amper1950 wrote:To je istina, samo knjigu svake budale (primjerice tebe) nebi baš svatko objavio, siguran sam da tvoju nebi nitko. A oni koji su pisali knjige o kojima sam ja pričam ipak su malo, točnije puno ozbiljniji. I navodi ljudi iz tog vremena.Rad'iša Trajković wrote:
Imaš čak i film, dokumentarni, pa možeš pogledati. Malo se informirati o ulozi Hajduka u tom vremenu, značaja ne samo ko nogometni klub nego i malo šire, vremenu kad je nastupa ko NOVJ, pa ni ne čudi što su izrazili želju da klub postane vojni i preseli u Beograd. No Hajduk ipak, pripada Splitu i Dalmaciji PRVENSTVENO (bez obzira za značaj i ono što je dao tadašnjoj državi u tim vremenima kad si se borio protiv okupatora), zadovoljili su se osnivanjem Partizana... Moraš malo proučiti povijest...
a cigani guraju pricu kako je tudjman osnovao partizan i kako je iz zagreba prebacen u beograd...
a zna se ko su bratski klubovi koji su zajedno plakali za nikada prezaljenim marsalom...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:amper1950 wrote:To je istina, samo knjigu svake budale (primjerice tebe) nebi baš svatko objavio, siguran sam da tvoju nebi nitko. A oni koji su pisali knjige o kojima sam ja pričam ipak su malo, točnije puno ozbiljniji. I navodi ljudi iz tog vremena.Rad'iša Trajković wrote:
a cigani guraju pricu kako je tudjman osnovao partizan i kako je iz zagreba prebacen u beograd...
a zna se ko su bratski klubovi koji su zajedno plakali za nikada prezaljenim marsalom...
Partizan je klub osnovan od strane JNA-a, a tih godina je Tuđman bio na visokom pozicijama u JNA-a. Ne želim ulaziti u njegovu ulogu niti me zanima...
Za Titom su tad plakali mnogi, ipak je s svim manama i vrlinama bio predsjednik tadašnje države i vladar 35 godina. Druga je stvar što je objava njegove smrti bila na utakmici kojoj je bila na Poljudu pa pričaš neka sranja o nekom bratstvu...
Guest- Guest
Dakle, HNS u sred sezone mijenja propozicije natjecanja, pri kojem se sad klubovima dozvoljava nastup čak 8 stranaca, umisto 6 koliko je bilo dosad. Nikako dobro za razvoj naših mladih igrača, posebno kad se uzme u obzir da se strancem ne smatra igrač koji dolazi iz država EU pa niti igrač koji ima dvojno hrvatsko ili državljanstvo neke zemlje članice EU.
Da imaš normalan savez, normalnog predsjednika očekiva bi da obrazlože ovu promjenu u sred sezone.Ili se netko već sprema za zimski prijelazni rok?
Guest- Guest
Odlaskom zolje ne bi se cudio da hajduk dovede nekoga novoga ili nove afrikance
Tako je licemjeru, nemoj se pitati i tražiti odgovore zašto HNS ovo radi, nešto što nije dobro za razvoj nogometa? Radi Hajduka sigurno ne, u to možeš biti siguran.muckodjubre wrote:Odlaskom zolje ne bi se cudio da hajduk dovede nekoga novoga ili nove afrikance
I samo za informaciju,po ovim pravilima koje sam naveja (koji igrači se smatraju strancima), Hajduk ima 4 stranaca (jer primjerice Said nije stranac - ima državljanstvo članice EU), Rijeka samo 2, a Dinamo 6! Zaključke donesi sam, ustvari nemoj ništa...
Guest- Guest
ma da,dinamo je legija stranaca a u hajduku je politika naša dica,bili tiće...tako je licemjeru
amper1950 wrote:
Dakle, HNS u sred sezone mijenja propozicije natjecanja, pri kojem se sad klubovima dozvoljava nastup čak 8 stranaca, umisto 6 koliko je bilo dosad. Nikako dobro za razvoj naših mladih igrača, posebno kad se uzme u obzir da se strancem ne smatra igrač koji dolazi iz država EU pa niti igrač koji ima dvojno hrvatsko ili državljanstvo neke zemlje članice EU.
Da imaš normalan savez, normalnog predsjednika očekiva bi da obrazlože ovu promjenu u sred sezone.Ili se netko već sprema za zimski prijelazni rok? :D:
to je voda na hajdukov mlin.
dečki iz afrike, australije i dečki iz bosne, Albanije, crne gore i srbije su hajdukova baza pa je promjena nužna obzirom koliko je naše dice ostalo...
sitting_bull-
2015-09-28
protiv istre u dinamu 3 stranca,van eu a u hajduku vidi vraga također 3
Da nisi toliko licemjeran koliko jesi, tražija bi odgovor, te komentira to ko nešto loše.muckodjubre wrote:ma da,dinamo je legija stranaca a u hajduku je politika naša dica,bili tiće...tako je licemjeru
Ne pričamo o politici kluba kakva je, to je neka druga tema, pričamo o ODLUCI HNS-a donesena u sred sezone. ZAŠTO???
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50