Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Bome dobra definicija, samo me hebe to što i HDZ postade antifašistički a ja se do sad uz njih šlepo, ono oni fašisti i ja isto...a sad ostade ja i nas par na čistini ono skroz, goli ko crkveni miševiprckov wrote:svi su fašisti osim antifašista i komuniistaprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:
I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.
jebem ja mater svim antifašistima od slobe i šešelja do čaušeskua i tite... skupa s vulinom, dražom, vučićem, tomom grobarom, dačićem i tako dalje. Sve sam ubojica i zločinac. Neka mi netko pokaže jednog antifašista koji nije bio bilo diktator, bilo ratni zločinac. I molim ne proglašavati antifašistima ljude koji to nisu bili.
za raničku frontu su fašisti svi koji su kapitalisti ili za takav sistem...vidiš kako ih je lako nać
Guest- Guest
tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:
I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.
jebem ja mater svim antifašistima od slobe i šešelja do čaušeskua i tite... skupa s vulinom, dražom, vučićem, tomom grobarom, dačićem i tako dalje. Sve sam ubojica i zločinac. Neka mi netko pokaže jednog antifašista koji nije bio bilo diktator, bilo ratni zločinac. I molim ne proglašavati antifašistima ljude koji to nisu bili.
za raničku frontu su fašisti svi koji su kapitalisti ili za takav sistem...vidiš kako ih je lako nać
Dokle si god svinja kpja bi ubijala Hrvate
Dotle
Tooo baba, samo udri pa taman i bundeva na glavi puklaSora wrote:E ovsk budaletine :
Jel to vama netko mora crtati sto je fasizam i antifasizam
Jel vam treba trahtur zsbiti u glavu i sipati u nju
Zar ste zaista spsli na to da prodajete svoju guzicu za par nacionalistickog smeca
Zar nemate pameti da ne shvacate te POLITICARE i modu koja se mjenja iz dana u dan s varijacijama ?
Opametite se.
Bjedniji ste od klonova ovce Doly ..
Guest- Guest
Samo je problem što su oni ipak izbirljivi luda babo, neće oni tebe ma koliko žudila za njimaSora wrote:tre911 wrote:Đes baba, oš opet u proboj bježeći od ustaša iz bosne prema zagrebu a? Da te nema trebalo bi te izmisliti [/quoteSora wrote:Tebe ostavilo za sjemetre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Zla
Je em ti tvoje ustase .
Guest- Guest
Ih tvoji bi te se odrekli dok si reko ekser čim bi spomenula svinju a tek da znaju da je konzumiraš ko voduSora wrote:tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:
Dotle
Guest- Guest
Ides sotonokofein wrote:mutava baštarda wrote:Ispunjeni su uvjeti da se HDZ i SDP prisajedine u jednu stranku...kaja_333 wrote:Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
Plenki onda ide u prijevremenu invalidsku.
Ne bi on ubijao Hrvate nego antifašiste a oni nisu HrvatiSora wrote:tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:
Dotle
:)
A sto niste pobjegli od četnika u Beograd u pm. Da ne slušamo ove gluposti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
idi sore u taj šaš...
2014-04-19
tre911 wrote:Ih tvoji bi te se odrekli dok si reko ekser čim bi spomenula svinju a tek da znaju da je konzumiraš ko voduSora wrote:tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:
Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!
Dotle
Mars i tri pocke materine
Ne zavredujes ni slova pristojnog odgovora
Pa neki ih mujo vodio u proboj a taj bi najpametniji u selu ali nekako su u zagrebu završili iako su krenuli prema slobodarskom beogradu, jebiga sranja se događajukaja_333 wrote:Ne bi on ubijao Hrvate nego antifašiste a oni nisu HrvatiSora wrote:tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:
Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!
Dotle
Guest- Guest
Ne pravi se pametan dubre jednotre911 wrote:Pa neki ih mujo vodio u proboj a taj bi najpametniji u selu ali nekako su u zagrebu završili iako su krenuli prema slobodarskom beogradu, jebiga sranja se događajukaja_333 wrote:Ne bi on ubijao Hrvate nego antifašiste a oni nisu HrvatiSora wrote:tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:
pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko os
Dotle
Ajde baba nemoj da si na kraj srca, ne vjerujem da neki mujo čita ovaj forum pa da će ti život biti ugrožen a ako bude samo javi a ja ću reći da sam se zajebavoSora wrote:tre911 wrote:Ih tvoji bi te se odrekli dok si reko ekser čim bi spomenula svinju a tek da znaju da je konzumiraš ko voduSora wrote:tre911 wrote:Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:
pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko os
Dotle
Guest- Guest
:<heart:Sora wrote:Ne pravi se pametan dubre jednotre911 wrote:Pa neki ih mujo vodio u proboj a taj bi najpametniji u selu ali nekako su u zagrebu završili iako su krenuli prema slobodarskom beogradu, jebiga sranja se događajukaja_333 wrote:Ne bi on ubijao Hrvate nego antifašiste a oni nisu HrvatiSora wrote:tre911 wrote:
Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemu
Dotle
Guest- Guest
Seri ti drugima
Mrni neces , nije nitko pa neces ni ti
A naljutio si ju :)tre911 wrote:Ajde baba nemoj da si na kraj srca, ne vjerujem da neki mujo čita ovaj forum pa da će ti život biti ugrožen a ako bude samo javi a ja ću reći da sam se zajebavoSora wrote:tre911 wrote:Ih tvoji bi te se odrekli dok si reko ekser čim bi spomenula svinju a tek da znaju da je konzumiraš ko voduSora wrote:tre911 wrote:
Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemu
Dotle
Sora nemoj se sekirat, svakom poštenom Hrvatu se antifašisti gade , ne mora te to uzrujavati .
2015-08-15
Kretencuge ustaske koje bi vukle zemlju u nasilje
Nije vas sram
Nikg nr postujete osim svoje nagone zaunistavanje
Ima adresa gdje se mozete lijeciti
VRAPCE
Nije vas sram
VRAPCE
Nije nas sram. Za dom- spremni!Sora wrote:Kretencuge ustaske koje bi vukle zemlju u nasilje
Nije vas sram
VRAPCE
2015-08-15
Kako nije?? a ustaše zbog kojih si utekla u zagreb 1943 a a a? Tako matora a stalno lažeš, nije te drug tito ničemu naučio ček sad sam se sjetio pa on te je svemu tome i naučioSora wrote:Seri ti drugima
Guest- Guest
tako je Sora..samo ti njima po gujici.. ak pozelis,budem ja Treja drzao dok ga ti obljubiš...Sora wrote:Kretencuge ustaske koje bi vukle zemlju u nasilje
Nije vas sram
VRAPCE
Guest- Guest
Ljubav je u zrakuuuu...(singin)...
Guest- Guest
ma sama se naljutila, ja joj srčeke šaljem , samo što je zaprosio nisam ali ona me odbija samo zato što sam ustašakaja_333 wrote:A naljutio si ju :)tre911 wrote:Ajde baba nemoj da si na kraj srca, ne vjerujem da neki mujo čita ovaj forum pa da će ti život biti ugrožen a ako bude samo javi a ja ću reći da sam se zajebavoSora wrote:tre911 wrote:Ih tvoji bi te se odrekli dok si reko ekser čim bi spomenula svinju a tek da znaju da je konzumiraš ko voduSora wrote:
Dotle
Sora nemoj se sekirat, svakom poštenom Hrvatu se antifašisti gade , ne mora te to uzrujavati .
Guest- Guest
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 4 of 20