Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 20 of 20
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Pa najveći antifašista je mesić a taj je i ustaške pjesme pjevao pa mu niko ništa ne kaže, matić i kotromanović također pa bili čak i ministri u milanovićevoj vladi...jebeš ga ništa mi više nije jasno ko je tu fašist a ko antifašist , ko je sad naš a ko njihov i čiji sam sad ja i protiv koga se borim i ko se protiv mene bori..udba wrote:Vako, svi znamo da svaki šef adezea mora reć da je antifašist inače će ga optužit da mu je u programu spaljivanje djece u Jasenovcu. A ja da sam na vašem mjestu pakiro bi Manoliću šurovanje s ustašama pa nek se brani kako zna.tre911 wrote:Ma nek idu u jasenovac, ali kakve ima to veze danas sa antifašizmom? Koji su to fašisti protiv kojih se trebamo boriti kada smo svi antifašisti?udba wrote:Želite dokrajčiti antifašizam? Glasajte za HSP, ne za HDZ. Jer HDZ samo u kampanji osuđuje antifašističke zločine, a čim dođu na vlast trče u Jasenovac radit kolut naprijed pred onim spomenikom. Treba reći popu bob be bop a lula she s my baby
Guest- Guest
HDZ je integralna snaga i jednih i drugih. Tuđman je htio napraviti veliki spomenik u spomen svim žrtvama i lijevim i desnim. To je temelj HDZ-a, ustaško-partizansko zajedništvo. Kome ne odgovara ta platforma ima na jednoj strani HSP, na drugoj SDP.tre911 wrote:Pa najveći antifašista je mesić a taj je i ustaške pjesme pjevao pa mu niko ništa ne kaže, matić i kotromanović također pa bili čak i ministri u milanovićevoj vladi...jebeš ga ništa mi više nije jasno ko je tu fašist a ko antifašist , ko je sad naš a ko njihov i čiji sam sad ja i protiv koga se borim i ko se protiv mene bori..
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Da, čuo sam za to.marcellus wrote:Ships&Chips wrote:Threshold je nizak. Uzjebali su se oko Glavaša pravomoćno osuđuenog za ratne zločine.Ringo10 wrote:
A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.
zato je manolić moralna vertikala antifašizma
rezao ženama sise zarobljenicima uši i noseve i pritom se grohotom smijao
I kažu posebna poslastica su mu bile dinstane hrvatske bebe u sosu.
Koja si tu budaletina to za ne povjerovati. Ove tvoje budalaštine ozbiljno konkuriraju onim bajkama o natjecanjima ustaša u klanju i baladi o starcu Vukašinu.
Hrvati i Srbi, vrlo sličan je to mentalni sklop.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Viš, Marcellus (tribute to Janez od Križa) kanibalizmom do dugovječnosti. Joža u 97-oj ševi i ženi se. Koji car!
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
zna se što riječ "antifa" znači na zapadu, militantnu nasilju i totalitarizmu sklonu te fašistima nalik organizaciju
Dočim u Hrvatskoj ti znači "NE" Hitleru i Musoliniju, svrstavanje uz bok Britancima, Amerikancima, Rusima, Njem... ček.. njemcima ne.. i ostalim pobjednicima ww2 uz realno sagledavanje i negativnih pojava u pokretu otpora. U konačnici treba raditi na pomirenju Dimnjačara, Riđana, Prleta i Tihoga s Luburićem i Šicerom, i što Karamarko reče, okrenuti se budućnosti. To je uvijek bio temelj HDZ-a.marcellus wrote:zna se što riječ "antifa" znači na zapadu, militantnu nasilju i totalitarizmu sklonu te fašistima nalik organizaciju
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Dočim u Hrvatskoj ti znači "NE" Hitleru i Musoliniju, svrstavanje uz bok Britancima, Amerikancima, Rusima, Njem... ček.. njemcima ne.. i ostalim pobjednicima ww2 uz realno sagledavanje i negativnih pojava u pokretu otpora. U konačnici treba raditi na pomirenju Dimnjačara, Riđana, Prleta i Tihoga s Luburićem i Šicerom, i što Karamarko reče, okrenuti se budućnosti. To je uvijek bio temelj HDZ-a.marcellus wrote:zna se što riječ "antifa" znači na zapadu, militantnu nasilju i totalitarizmu sklonu te fašistima nalik organizaciju
temelj HDZ-a je da je HDZ kurac na biciklu, a jedina svrha postojanja te stranke kao i sestrinske joj je zbrinjavanje neukih i glupih po državnim tvrtkama
Ovdje bih se morao usuglasiti s tojim misljenjem.marcellus wrote:udba wrote:Dočim u Hrvatskoj ti znači "NE" Hitleru i Musoliniju, svrstavanje uz bok Britancima, Amerikancima, Rusima, Njem... ček.. njemcima ne.. i ostalim pobjednicima ww2 uz realno sagledavanje i negativnih pojava u pokretu otpora. U konačnici treba raditi na pomirenju Dimnjačara, Riđana, Prleta i Tihoga s Luburićem i Šicerom, i što Karamarko reče, okrenuti se budućnosti. To je uvijek bio temelj HDZ-a.marcellus wrote:zna se što riječ "antifa" znači na zapadu, militantnu nasilju i totalitarizmu sklonu te fašistima nalik organizaciju
temelj HDZ-a je da je HDZ kurac na biciklu, a jedina svrha postojanja te stranke kao i sestrinske joj je zbrinjavanje neukih i glupih po državnim tvrtkama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Eva wrote:So far ja sam prezadovoljna razvojem događaja u HDZ-u. Ni u snovima nisam očekivala da bu tutlek riknul prije ljeta. Odlično, odlično. Godina za poželjet. Ustavne dorade samo su dodatna višnjica na švarcvaldici.
dobro, ti ćeš bit najsretnija kad hrvatska crkne i nestane s karte jer si srpsko četničko đubre...
Ringo10 wrote:Da, čuo sam za to.marcellus wrote:Ships&Chips wrote:Threshold je nizak. Uzjebali su se oko Glavaša pravomoćno osuđuenog za ratne zločine.Ringo10 wrote:
A nacionalni minimum bi bio stav prema ovakvima popout MB.
zato je manolić moralna vertikala antifašizma
rezao ženama sise zarobljenicima uši i noseve i pritom se grohotom smijao
I kažu posebna poslastica su mu bile dinstane hrvatske bebe u sosu.
Koja si tu budaletina to za ne povjerovati. Ove tvoje budalaštine ozbiljno konkuriraju onim bajkama o natjecanjima ustaša u klanju i baladi o starcu Vukašinu.
Hrvati i Srbi, vrlo sličan je to mentalni sklop.
to je navedeno u optužnici, i dobro dokumentirano
druga stvar što udbaško pravosuđe neće svom sudit
boljkovcu se pak trebalo suditi za nešto silovanja i ubojstava, nikad nije
ali dobro nije ni sindičić ubio malu rosemary nije imala ni devet godina, jelda... udba ne postoji
marcellus wrote:Eva wrote:So far ja sam prezadovoljna razvojem događaja u HDZ-u. Ni u snovima nisam očekivala da bu tutlek riknul prije ljeta. Odlično, odlično. Godina za poželjet. Ustavne dorade samo su dodatna višnjica na švarcvaldici.
dobro, ti ćeš bit najsretnija kad hrvatska crkne i nestane s karte jer si srpsko četničko đubre...
Ma ja to zbog Jodice, on čeka bankrot da sve kupi za kunu, dve. A kaj njega veseli, veseli i mene.
Guest- Guest
No, kak to da još nisi prebolel tutleka? Više tuguješ za njim neg za komadima kad su te ostavljale. Si ti latentni?
Guest- Guest
Plekovc je hdz bratio iz pavaskog iscasenja na tudjanovu linijU
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Plenki je pravi čovjek za HDZ. Zgodan, visok, pametan i Hrvat. Ja ne znam koji klinac im ne paše? Neki formaši bi radije malog i rahitičnog Muju, mora da su poturice
Guest- Guest
Page 20 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 20 of 20