Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 2 of 20
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Franjo Tuđman, jel taj antifašist po tvojoj mjeri?
Guest- Guest
marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Ovako je zborio i Tomislav K. pa ga isti taj antifašizam srušio Andreju je bolje da je istinski vjernik, nisu ovo Briselski hodnici
u kojem je to ustavu inače antifašizam?
A 'ko čita Ustav bogati...
2014-04-15
Mislis u stranim državama? Mislim da u nijednom:)marcellus wrote:n_razbojnik wrote:Ovako je zborio i Tomislav K. pa ga isti taj antifašizam srušio Andreju je bolje da je istinski vjernik, nisu ovo Briselski hodnici
u kojem je to ustavu inače antifašizam?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, čita, Šeks ga dorađuje s Peđom. Tek će plakat fašistički pizduni nakon reizdanja Ustava.
Guest- Guest
Oce... Napisati ce da je RH dobila samostalnost zahvaljujući NOB-u i da je predsjednik rahmetli Tito. A Zlatka i sljedbenike ce poslati u KPD Zenica . A ti ces se probuditi...Eva wrote:Da, čita, Šeks ga dorađuje s Peđom. Tek će plakat fašistički pizduni nakon reizdanja Ustava.
2015-08-15
So far ja sam prezadovoljna razvojem događaja u HDZ-u. Ni u snovima nisam očekivala da bu tutlek riknul prije ljeta. Odlično, odlično. Godina za poželjet. Ustavne dorade samo su dodatna višnjica na švarcvaldici.
Guest- Guest
Ma da, sto nisi čula da Plenković ima mjesta u vladi za Zlatka?Eva wrote:So far ja sam prezadovoljna razvojem događaja u HDZ-u. Ni u snovima nisam očekivala da bu tutlek riknul prije ljeta. Odlično, odlično. Godina za poželjet. Ustavne dorade samo su dodatna višnjica na švarcvaldici.
2015-08-15
Naravno, jesam, radi se o vrtlarskim poslovima kod Vlade Šeksa.
Guest- Guest
Čudi me, kaže da je intelektualac respektabilne znanstvene karijere tako da mislim da nije mislio na mjesto vrtlara.Eva wrote:Naravno, jesam, radi se o vrtlarskim poslovima kod Vlade Šeksa.
2015-08-15
Je, sva djela su mu beskrajna onaniranja na islam, pa je i Šeki poželjel Šeherzadinu baštu. Misli si, valjda mujo zna ak zna kuran napamet i grm poštucat.
Guest- Guest
Dok su tvoji upisi beskrajna onaniranja na judeizam a sto se čak ne može proglasiti znanstvenim radom kao kod njega nego drkanjem po forumu.Eva wrote:Je, sva djela su mu beskrajna onaniranja na islam, pa je i Šeki poželjel Šeherzadinu baštu. Misli si, valjda mujo zna ak zna kuran napamet i grm poštucat.
Kuran, tora, vradžbine bika koji lezi ... Isti je to nama kurac ako nisi shvatila do sad..
2015-08-15
Apsolutno, zato ti se moram i pohvalit da sam ja Plenkijeva kandidatkinja za ministricu kulture, naravno ak HDZ bude formirao vladu.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Dok su tvoji upisi beskrajna onaniranja na judeizam a sto se čak ne može proglasiti znanstvenim radom kao kod njega nego drkanjem po forumu.Eva wrote:Je, sva djela su mu beskrajna onaniranja na islam, pa je i Šeki poželjel Šeherzadinu baštu. Misli si, valjda mujo zna ak zna kuran napamet i grm poštucat.
Kuran, tora, vradžbine bika koji lezi ... Isti je to nama kurac ako nisi shvatila do sad..
Tebi je kurac stalno u ustima?
Guest- Guest
Naravno da ne bude HDZ formirao vladu. Bude Zoki, al njega ti isto boli kurac za toru u finalu, malo prospe antifašizma reda radi i folklora i nema bas puno mjesta i vremena za manjine. Tako da, ako vas te mrvice toliko vesele.. Neka.Eva wrote:Apsolutno, zato ti se moram i pohvalit da sam ja Plenkijeva kandidatkinja za ministricu kulture, naravno ak HDZ bude formirao vladu.
2015-08-15
Pa ne govorim nego pišem :).Usne Stjepana Gnječa wrote:kaja_333 wrote:Dok su tvoji upisi beskrajna onaniranja na judeizam a sto se čak ne može proglasiti znanstvenim radom kao kod njega nego drkanjem po forumu.Eva wrote:Je, sva djela su mu beskrajna onaniranja na islam, pa je i Šeki poželjel Šeherzadinu baštu. Misli si, valjda mujo zna ak zna kuran napamet i grm poštucat.
Tebi je kurac stalno u ustima?
2015-08-15
Šteta, mogli ste imati ljepoticu u vladi.
Guest- Guest
:).Eva wrote:Šteta, mogli ste imati ljepoticu u vladi.
2015-08-15
Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
jebem ja mater svim antifašistima od slobe i šešelja do čaušeskua i tite... skupa s vulinom, dražom, vučićem, tomom grobarom, dačićem i tako dalje. Sve sam ubojica i zločinac. Neka mi netko pokaže jednog antifašista koji nije bio bilo diktator, bilo ratni zločinac. I molim ne proglašavati antifašistima ljude koji to nisu bili.
Guest- Guest
Na tog antifašistu su digli kuku i motiku što domaći antifašisti što antifašisti iz bratske i prijateljske srbije sa kokardom na čelu i proglasili ga fašistom i izdajnikom.Eva wrote:Franjo Tuđman, jel taj antifašist po tvojoj mjeri?
Guest- Guest
Bravo za Plenkovića!
Politika HDZ-a je da poštuje antifašizam...
Vidite da mu popularnost raste.
Politika HDZ-a je da poštuje antifašizam...
Vidite da mu popularnost raste.
Plenković će mu dati bager i ministarstvo otkopavanja žrtava antifašizma...Eva wrote:Naravno, jesam, radi se o vrtlarskim poslovima kod Vlade Šeksa.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 2 of 20