Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 3 of 20
Page 3 of 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Plenković će mu dati bager i ministarstvo otkopavanja žrtava antifašizma...Eva wrote:Naravno, jesam, radi se o vrtlarskim poslovima kod Vlade Šeksa.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Aha... Strahovito. Ali prema dnu:)provocator wrote:Bravo za Plenkovića!
Politika HDZ-a je da poštuje antifašizam...
Vidite da mu popularnost raste.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
2015-08-15
Ispunjeni su uvjeti da se HDZ i SDP prisajedine u jednu stranku...kaja_333 wrote:Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
2015-09-14
jastrebe tebi je bolje da ne razmišljaš, samo se bezveze zamarašjastreb wrote:Ma nemoj! Akada vi desnohrvati počnete o komunistima i UDBI? Ili ,zamisli,molim te,o Orjuni!!!tre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Uzgred,znaš li kako su se zvala tri najpoznatija srpska tenkista u Vukovaru?
2014-04-19
kaja_333 wrote:Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
pa moguće da prođe bolje od karamrletovog hdz-a ali će zbog nasljeđa istog ostati bez vlasti jer se vladajuća koalicija već formirala okjo sdp-a kao oporbe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jastrebe tebi je bolje da ne razmišljaš, samo se bezveze zamarašjastreb wrote:Ma nemoj! Akada vi desnohrvati počnete o komunistima i UDBI? Ili ,zamisli,molim te,o Orjuni!!!tre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Uzgred,znaš li kako su se zvala tri najpoznatija srpska tenkista u Vukovaru?
2014-04-19
kaja_333 wrote:Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
pa moguće da prođe bolje od karamrletovog hdz-a ali će zbog nasljeđa istog ostati bez vlasti jer se vladajuća koalicija već formirala okjo sdp-a kao oporbe.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Ispunjeni su uvjeti da se HDZ i SDP prisajedine u jednu stranku...kaja_333 wrote:Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
Plenki onda ide u prijevremenu invalidsku.
Guest- Guest
HSLS je opet potpiso za antiboljševistički front, HSP će "zna se", inače nema praga, MOST će malo vamo tamo, al na kraju za Plenkovića. Mogo bi HDZ opet izronit iz pepela ko Feniks dok mu ne zatvoru šefa zbog šverca pekmeza.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Hoće naravno, evo Eva i provo ce za njih, sora mozda, ti, zar ne?epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Plenkiju popularnost raste, provo i Eva ce glasati za hdzej..
pa moguće da prođe bolje od karamrletovog hdz-a
2015-08-15
Tebe ostavilo za sjemetre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Zla
pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
jebem ja mater svim antifašistima od slobe i šešelja do čaušeskua i tite... skupa s vulinom, dražom, vučićem, tomom grobarom, dačićem i tako dalje. Sve sam ubojica i zločinac. Neka mi netko pokaže jednog antifašista koji nije bio bilo diktator, bilo ratni zločinac. I molim ne proglašavati antifašistima ljude koji to nisu bili.
za raničku frontu su fašisti svi koji su kapitalisti ili za takav sistem...vidiš kako ih je lako nać
2014-04-19
Samo , kad brblja , o nekom antifašizmu , kojega na prostoru bivše Jugo-četničke- partizanske- titoističke,zločinačke tvorevine (zvana Yugoslawija) nije bilo.Eva wrote:Plenković je odličan.
2014-04-18
Đes baba, oš opet u proboj bježeći od ustaša iz bosne prema zagrebu a? Da te nema trebalo bi te izmislitiSora wrote:Tebe ostavilo za sjemetre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Zla
Guest- Guest
svi su fašisti osim antifašista i komuniistaprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
jebem ja mater svim antifašistima od slobe i šešelja do čaušeskua i tite... skupa s vulinom, dražom, vučićem, tomom grobarom, dačićem i tako dalje. Sve sam ubojica i zločinac. Neka mi netko pokaže jednog antifašista koji nije bio bilo diktator, bilo ratni zločinac. I molim ne proglašavati antifašistima ljude koji to nisu bili.
za raničku frontu su fašisti svi koji su kapitalisti ili za takav sistem...vidiš kako ih je lako nać
2014-04-19
Znači opet ja fašist!!! pa dokle jebemuprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Guest- Guest
HDZ/SDP NEMA RAZLIKE
2015-09-14
E ovsk budaletine :
Jel to vama netko mora crtati sto je fasizam i antifasizam
Jel vam treba trahtur zsbiti u glavu i sipati u nju
Zar ste zaista spsli na to da prodajete svoju guzicu za par nacionalistickog smeca
Zar nemate pameti da ne shvacate te POLITICARE i modu koja se mjenja iz dana u dan s varijacijama ?
Opametite se.
Bjedniji ste od klonova ovce Doly ..
Jel to vama netko mora crtati sto je fasizam i antifasizam
Jel vam treba trahtur zsbiti u glavu i sipati u nju
Zar ste zaista spsli na to da prodajete svoju guzicu za par nacionalistickog smeca
Zar nemate pameti da ne shvacate te POLITICARE i modu koja se mjenja iz dana u dan s varijacijama ?
Opametite se.
Bjedniji ste od klonova ovce Doly ..
[quote="tre911"]
Je em ti tvoje ustase .
Đes baba, oš opet u proboj bježeći od ustaša iz bosne prema zagrebu a? Da te nema trebalo bi te izmisliti [/quoteSora wrote:Tebe ostavilo za sjemetre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Zla
Je em ti tvoje ustase .
Bome dobra definicija, samo me hebe to što i HDZ postade antifašistički a ja se do sad uz njih šlepo, ono oni fašisti i ja isto...a sad ostade ja i nas par na čistini ono skroz, goli ko crkveni miševiprckov wrote:svi su fašisti osim antifašista i komuniistaprckov wrote:pa fašiti su ovi što oće stavit žicu na graniccu, svi desničari, orban koji pravi razliku između ljudi, putin koji uskraćuje slobode gejevima itd, ima toga kolko ostre911 wrote:Upravo tako, koji jebeni antifašizam. No sad kad je i HDZ antifašistički protiv koga ćemo se boriti jebemu? mora postojati neki fašizam u RH koji trpa ljude u logore, provodi rasne zakone, zatvara židove, pokrštava srbe, dostavlja u tegli oči srpske nejači poglavniku na stol, peku na ražnju male žilave, kolju srbosjekom..........nešto jednostavno mora biti da se opravda postojanje anti nečega protiv čega se moramo boriti!!!!marcellus wrote:tre911 wrote:
I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.
Guest- Guest
Page 3 of 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 3 of 20