Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 1 of 1
Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=966717
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
izgleda da smo dobili novog starog ministra gospodarstva...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
ah, vrlo principijelno, znači kad se udara po karamarku onda ćemo se pravit blesavi al kad tuku po našem e onda nije u redu
Nikako da shvatite jednu stvar...Ovo je razbijanje iluzije u kojoj živite...
red wolf-
2016-02-10
nije moguće da je odjednom "ubojica iz mađarske" postao poželjan partner hdz-u?
čačiću, ne umišljaj kako možeš pomoći ljiginom titaniku...
čačiću, ne umišljaj kako možeš pomoći ljiginom titaniku...
sitting_bull-
2015-09-28
Čačić može opet u igru samo iz takvih situacija,on nije glup dapaće pametniji je od svih njih i zna da mu je sad šansa.A ruke ga i džep svrbe jer "mi znamo tko je on".
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» KARAMARKO IZJURIO IZ STRANKE 'U Hrvatskoj su teška vremena, nije sada vrijeme za slavlje'
» Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Radimir Čačić:Karamarko je pokazao naivnost oko INE
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
» Svi smo prevareni, i vi u Hrvatskoj i mi koji živimo izvan nje – jer ovo nije domovina o kojoj smo sanjali
» Raspudić:Plenković je Karamarko a Stier Plenković
» Radimir Čačić:Karamarko je pokazao naivnost oko INE
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
Page 1 of 1