Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 12 of 20
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
isto tako antifašistički nauk kaže da su svi srbi antifašisti po defaultu, uključujući četnike, dok su svi hrvati po defaultu ustaški sumnjivci i smutljivci, uključujući partizane, od bobetka i hebranga do tuđmana. Jedini hrvati antifašisti su oni koji su podržali srbe u domovinskom ratu, poput veljka kadijevića i frenkija simatovića. Eventualno su antifašisti perković i mustač
Mogi si ti to pojednostavniti
Jedno tvoje mudo levo
Drugo desno
Pa koja je razlika po tebi ?
Nikoja. OBOJE MUCKOVI . moras ti to baja oprati malo ...
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
v_vlado wrote:aupičkumaterinu zar i ti sine brute????!!!!.....totalno si me sad zbunio....natrag u peti osnovne i učiti povijest.....gdje si ti u domovinskom ratu vidio fašiste i antifašiste osim što je titov general stalno trkeljao o tome jer je bio povijesničar........razdruživanje i osamostaljenje država nema veze s fašizmom a srbi s kokardama su ko i ustaše,..ruglo prošlosti...poražene vojske......jes da imaju sljedbenika li i charles manson ima sljedbenike ......marcellus wrote:svi znamo tko su u domovinskom ratu bili fašisti a tko su bili antifašisti. A mi sigurno nismo bili antifašisti.
titov general nikad nije spominjao antifašizam, ali su onaj drugi titin general iz WW2 koji je vodio onu drugu vojsku (kadijević) i titin general Mladić stalno govorili kako su oni antifašisti, a mi smo fašisti, nemam razloga ne vjerovati im
Sora wrote:marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
isto tako antifašistički nauk kaže da su svi srbi antifašisti po defaultu, uključujući četnike, dok su svi hrvati po defaultu ustaški sumnjivci i smutljivci, uključujući partizane, od bobetka i hebranga do tuđmana. Jedini hrvati antifašisti su oni koji su podržali srbe u domovinskom ratu, poput veljka kadijevića i frenkija simatovića. Eventualno su antifašisti perković i mustač
Mogi si ti to pojednostavniti
Jedno tvoje mudo levo
Drugo desno
Pa koja je razlika po tebi ?
Nikoja. OBOJE MUCKOVI . moras ti to baja oprati malo ...
koja je razlika kad antifašisti pobiju ustaše i balije u srebrenici ili na bleiburgu, nikakva
Ehh-heee;
AntiFašistički beđ - značka ;
još uvijek ima " snagu - vrijednost " -- na POLITIČKOM tržištu u kategoriji " SVE PO JEDNU KUNU " - JEBOTE ; ja sam IZNENADJEN i UVRIDJEN !
AntiFašistički beđ - značka ;
još uvijek ima " snagu - vrijednost " -- na POLITIČKOM tržištu u kategoriji " SVE PO JEDNU KUNU " - JEBOTE ; ja sam IZNENADJEN i UVRIDJEN !
Guest- Guest
Kvalitetne klavijature imaju tipke osjetljive na dodir i podesivu dubinu pritiska.
Ne moraš lupati prstima.
Ne moraš lupati prstima.
crvenkasti-
2014-04-17
uostalom lako je plenkoviću bit antifašista kad se nije borio u ratu na strani klerofašista ko karamarko
Antifašisti kad domovinski branitelj a rat nije Srbi ustvari a prikriveni Blajburg i četnici a ustaše ne mogu fašisti?
Tko je tu lud?
Tko je tu lud?
crvenkasti-
2014-04-17
Zašto oni, a fašisti, prikriveni, Srbi a mi nismo, nego i mi sigurno nismo antifašisti, ali fašisti već odavno, i sad se postavlja pitanje: tko njima i što, a imaju fašizam, a nas optužuju, ustaše nisu, a oni su, ustvari, samo prikriveni?
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam jeste li me razumjeli..
crvenkasti-
2014-04-17
nismo te razumjeli,govoris kao kad si bio srbin
2014-04-14
Znači: ti si još daleko gluplji, nego što se praviš.marcellus wrote:Of.Fender wrote:Gdje to piše? U spomenaru što ti je tata zefterio kad si krenuo u prvi razred osnovne škole?marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
znači tebi je jna fašistička a gotovina ti je antifašist?
ne
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Touch sensitive keybord...postoji već 30 i više godina.crvenkasti wrote:Ne znam jeste li me razumjeli..
2016-07-24
Of.Fender wrote:Touch sensitive keybord...postoji već 30 i više godina.crvenkasti wrote:Ne znam jeste li me razumjeli..
Jel znaš užičko?
crvenkasti-
2014-04-17
oni su rugobe stare zatucane....nisi valjda taj nivo.....pričali su oni svašta ,pa loše prošli......ovaj narod hrvatski ,jedan dio,nikako da preboli fašističku hrvatsku i poraz drugog sv. rata......fašiste i ustaše su poražena vojska,smeće,ništa......hrvati su opstali i obranili zemlju iz jugoslavije......pjevali smo lijepu našu i u jugi.....veselili se ,imali sportaše a obrambeni rat je ujedinio narod i stvorio hrvatsku državu,sviđalo se to nekom ili ne....danas toliko silovati i prepravljati prošlost radi poražene vojske,glupost....i švabe su počeli od temelja ali su nacizam ostavili iza sebe i preboljeli...sad nam je lijepo,imamo svoju pobjedničku vojsku,ustav,predsjednika,sabor i možemo lajat kaj god.....a da se malo posvetimo budućnosti i radu ,bog te veseli...marcellus wrote:v_vlado wrote:aupičkumaterinu zar i ti sine brute????!!!!.....totalno si me sad zbunio....natrag u peti osnovne i učiti povijest.....gdje si ti u domovinskom ratu vidio fašiste i antifašiste osim što je titov general stalno trkeljao o tome jer je bio povijesničar........razdruživanje i osamostaljenje država nema veze s fašizmom a srbi s kokardama su ko i ustaše,..ruglo prošlosti...poražene vojske......jes da imaju sljedbenika li i charles manson ima sljedbenike ......marcellus wrote:svi znamo tko su u domovinskom ratu bili fašisti a tko su bili antifašisti. A mi sigurno nismo bili antifašisti.
titov general nikad nije spominjao antifašizam, ali su onaj drugi titin general iz WW2 koji je vodio onu drugu vojsku (kadijević) i titin general Mladić stalno govorili kako su oni antifašisti, a mi smo fašisti, nemam razloga ne vjerovati im
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
I Žikino ;P Nego, u kojem tonalitetu? Jel' u Be-tonu?crvenkasti wrote:Of.Fender wrote:Touch sensitive keybord...postoji već 30 i više godina.crvenkasti wrote:Ne znam jeste li me razumjeli..
Jel znaš užičko?
2016-07-24
Of.Fender wrote:Znači: ti si još daleko gluplji, nego što se praviš.marcellus wrote:Of.Fender wrote:Gdje to piše? U spomenaru što ti je tata zefterio kad si krenuo u prvi razred osnovne škole?marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
čekaj tko se tu pravi glup, ja sam postavio jednostavno pitanje, znači li to da su šušak, gotovina, bobetko, tuđman bili antifašisti, a kadijević, mladić, milošević fašisti? Oni s petokrakama su bili fašisti, a oni sa šahovnicom i raspelom antifašisti?
Nisi vrijedan truda, a osobito ne u nedjelju poslije podne. Dvojka!marcellus wrote:Of.Fender wrote:Znači: ti si još daleko gluplji, nego što se praviš.marcellus wrote:Of.Fender wrote:Gdje to piše? U spomenaru što ti je tata zefterio kad si krenuo u prvi razred osnovne škole?marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
čekaj tko se tu pravi glup, ja sam postavio jednostavno pitanje, znači li to da su šušak, gotovina, bobetko, tuđman bili antifašisti, a kadijević, mladić, milošević fašisti? Oni s petokrakama su bili fašisti, a oni sa šahovnicom i raspelom antifašisti?
2016-07-24
@crveni, jel tebi Mesić u rodu, koji si ti od ovih čedo-partizanski užički opančara?
2014-04-18
Of.Fender wrote:Nisi vrijedan truda, a osobito ne u nedjelju poslije podne. Dvojka!marcellus wrote:Of.Fender wrote:Znači: ti si još daleko gluplji, nego što se praviš.marcellus wrote:Of.Fender wrote:
Gdje to piše? U spomenaru što ti je tata zefterio kad si krenuo u prvi razred osnovne škole?
je li tako teško odgovoriti na jednostavno pitanje?
jer, ako su milošević i kadijević bili antifašisti (partizani), onda su šušak i tuđman fašisti (ustaše). Ako su Tuđman i Šušak antifašisti zašto onda nisu imali petokrake?
marcellus wrote:jer, ako su milošević i kadijević bili antifašisti (partizani), onda su šušak i tuđman fašisti (ustaše). Ako su Tuđman i Šušak antifašisti zašto onda nisu imali petokrake?
Jel znaš što je to "sofizam"?
Krokodil uhvati dijete i obeća majci koja stoji na obali da će joj ga vratiti ako pogodi što namjerava učiniti s njim.
Mama mudruje: Ti namjeravaš ili pojesti dijete ili mi ga vratiti.
Ako ga namjeravaš vratiti, vratit ćeš mi ga zato što to namjeravaš. Ako ga namjeravaš pojesti, a ja to pogodim, vratit ćeš mi ga zato što sam pogodila.
Prema tome, vratit ćeš mi ga u svakom slučaju.
Krokodil odgovara: Ako namjeravam pojesti dijete, a ti to pogodiš, neću ti ga vratiti zato što ga namjeravam pojesti.
Ako ne namjeravam pojesti dijete, a ti to ne pogodiš, neću ti ga vratiti zato što nisi pogodila.
Dakle, neću ti ga vratiti ni u kom slučaju.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 12 of 20 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 12 of 20