Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Plenković: Politika HDZ je antifašizam koji je i u ustavu
Ovi HDZovci su stvarno tragični. Nikako im se ne da da dožive svoj željeni i žuđeni puni ideološki orgazam.
Taman kad krenu ka ekstatičkom vrhuncu, počnu sijevati odgojno-popravne šamarčine sa svih strana i orgazmički naboj splasne i omlitavi, pa krene ljigavljenje, posipanje pepelom i licemjerno folirantsko prenemaganje sa zaklinjanjem u njihov - HDZov tobožnji antifašizam.
A guzica se odjednom proširi pa opet po ko zna koji put dobijemo dobro poznato HDZovo sjedenje na dvije ideološke stolice.
Već viđeno, dosadno i otužno-bljutavo.
Taman kad krenu ka ekstatičkom vrhuncu, počnu sijevati odgojno-popravne šamarčine sa svih strana i orgazmički naboj splasne i omlitavi, pa krene ljigavljenje, posipanje pepelom i licemjerno folirantsko prenemaganje sa zaklinjanjem u njihov - HDZov tobožnji antifašizam.
A guzica se odjednom proširi pa opet po ko zna koji put dobijemo dobro poznato HDZovo sjedenje na dvije ideološke stolice.
Već viđeno, dosadno i otužno-bljutavo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:dijagram wrote:mislim da sam elaborirao nesto ranije sto cinim s tzv antifama:)Noor wrote:Sora obradi vas forumske ujke sve odjednom....meni i Evi ništa ne ostane
ahaha...a što tek ja radim s ustašama, ajmeeee
Guest- Guest
tre911 wrote:Noor wrote:dijagram wrote:mislim da sam elaborirao nesto ranije sto cinim s tzv antifama:)Noor wrote:Sora obradi vas forumske ujke sve odjednom....meni i Evi ništa ne ostane
šta je, ha? sad bi ipak bio malo i ustaša? veliš, makar i na pol sata
ne smeta te što sam partizanka? i antifa?
joj, da..već si se izjasnio šta bi ti s antifama
Guest- Guest
a javim se poslje, moram hitno gibat.Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:dijagram wrote:mislim da sam elaborirao nesto ranije sto cinim s tzv antifama:)Noor wrote:Sora obradi vas forumske ujke sve odjednom....meni i Evi ništa ne ostane
Guest- Guest
tre911 wrote:a javim se poslje, moram hitno gibat.Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:dijagram wrote:
mislim da sam elaborirao nesto ranije sto cinim s tzv antifama:)
ajde srećo..
Guest- Guest
extra za našu umno poremećenoj ,@sora,SRB 1941- Vukovar 1991Sora wrote:kad to procitam taj ispravan odgovor
Mozemo dalje ok?
I jos recite onome sto ovdje glumi vampira i strasilo , onom lobi ,
Da ..
Vjerivatno pravo strasilo .
Lobu nitko ne voli.
I mama ga je tukla dok je bio msli.
I sigurno je ruzan ko frankestein
2014-04-18
lako velikosrbima kad imaju dobre pomagače:
sitting_bull-
2015-09-28
Pa zar si već zaboravio kako je baja Zlaja u veljači davne 2016-e izjavio: - Pripadam Vladi i stranci koja jasno stoji na zasadama demokratskog antifašizma...epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
antifašista manolić i antifašisti perković i mustač mogu slobodno da glasuju za HDZ
kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
isto tako antifašistički nauk kaže da su svi srbi antifašisti po defaultu, uključujući četnike, dok su svi hrvati po defaultu ustaški sumnjivci i smutljivci, uključujući partizane, od bobetka i hebranga do tuđmana. Jedini hrvati antifašisti su oni koji su podržali srbe u domovinskom ratu, poput veljka kadijevića i frenkija simatovića. Eventualno su antifašisti perković i mustač
isto tako antifašistički nauk kaže da su svi srbi antifašisti po defaultu, uključujući četnike, dok su svi hrvati po defaultu ustaški sumnjivci i smutljivci, uključujući partizane, od bobetka i hebranga do tuđmana. Jedini hrvati antifašisti su oni koji su podržali srbe u domovinskom ratu, poput veljka kadijevića i frenkija simatovića. Eventualno su antifašisti perković i mustač
Fašizam je totalitarno društveno uređenje sistem koje savršeno funkcionira kod mrava, pčela i termita. Turci se evo sad svim silama nastoje priključiti istoj skupini. A Benitu ga je, kao što dobro zna i Zlaja doktor povijesti, izformulirala u tefter njegova voljena i draga Margherita Sarfatti. Tek da kažemo da ista ni u kom slučaju nija bila anti-semitski raspoložena. Nije naime htjela protiv vlastite obitelji i naroda ;Ptre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
2016-07-24
Gdje to piše? U spomenaru što ti je tata zefterio kad si krenuo u prvi razred osnovne škole?marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
2016-07-24
Of.Fender wrote:Gdje to piše? U spomenaru što ti je tata zefterio kad si krenuo u prvi razred osnovne škole?marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
znači tebi je jna fašistička a gotovina ti je antifašist?
ne seri
svi znamo tko su u domovinskom ratu bili fašisti a tko su bili antifašisti. A mi sigurno nismo bili antifašisti.
marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
Evo malo ustaške gange:
crvenkasti-
2014-04-17
Of.Fender wrote:Fašizam je totalitarno društveno uređenje sistem koje savršeno funkcionira kod mrava, pčela i termita. Turci se evo sad svim silama nastoje priključiti istoj skupini. A Benitu ga je, kao što dobro zna i Zlaja doktor povijesti, izformulirala u tefter njegova voljena i draga Margherita Sarfatti. Tek da kažemo da ista ni u kom slučaju nija bila anti-semitski raspoložena. Nije naime htjela protiv vlastite obitelji i naroda ;Ptre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
antifašizam pod staljinom i titom je bio demokratsko uređenje, jel? Fašizam nije društveno uređenje već bolest društva, poput one koja je zahvatila srbiju osamdesetih i još je drži, stvar je u tome da su ljudi koji se deklariraju kao antifašisti u pravilu masovni ubojice i diktatori
marcellus wrote:Of.Fender wrote:Fašizam je totalitarno društveno uređenje sistem koje savršeno funkcionira kod mrava, pčela i termita. Turci se evo sad svim silama nastoje priključiti istoj skupini. A Benitu ga je, kao što dobro zna i Zlaja doktor povijesti, izformulirala u tefter njegova voljena i draga Margherita Sarfatti. Tek da kažemo da ista ni u kom slučaju nija bila anti-semitski raspoložena. Nije naime htjela protiv vlastite obitelji i naroda ;Ptre911 wrote:I ja isto a i svako normalan. Jebo ga antifašizam u glavurdu tulavu da ga jebo 70 godina nakon što je zadnji fašist likvidiran.epikur37 wrote:Hasanče na aparatima :D
antifašizam pod staljinom i titom je bio demokratsko uređenje, jel? Fašizam nije društveno uređenje već bolest društva, poput one koja je zahvatila srbiju osamdesetih i još je drži, stvar je u tome da su ljudi koji se deklariraju kao antifašisti u pravilu masovni ubojice i diktatori
Antifašizam je fašizam, komunizam je feudalizam, krugovi su trokutasti.
Voda je suha, dolje je gore, sranje je ukusno.
Židovi su nacisti i trebalo bi ih tužiti zbog genocida nad Nijemcima.
crvenkasti-
2014-04-17
aupičkumaterinu zar i ti sine brute????!!!!.....totalno si me sad zbunio....natrag u peti osnovne i učiti povijest.....gdje si ti u domovinskom ratu vidio fašiste i antifašiste osim što je titov general stalno trkeljao o tome jer je bio povijesničar........razdruživanje i osamostaljenje država nema veze s fašizmom a srbi s kokardama su ko i ustaše,..ruglo prošlosti...poražene vojske......jes da imaju sljedbenika li i charles manson ima sljedbenike ......marcellus wrote:svi znamo tko su u domovinskom ratu bili fašisti a tko su bili antifašisti. A mi sigurno nismo bili antifašisti.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Lobo rugobo
De ti je jezik?
De ti je jezik?
marcellus wrote:kako rekoh na drugoj temi, antifašistički nauk kaže da je ono što je srpsko samo srpsko, a ono što je hrvatsko je naše zajedničko jugoslavensko
Mogi si ti to pojednostavniti
Jedno tvoje mudo levo
Drugo desno
Pa koja je razlika po tebi ?
Nikoja. OBOJE MUCKOVI . moras ti to baja oprati malo ...
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» Talijanska vanjska politika prema Rusiji i tajni diplomatski dokument koji otkriva zabrinutost Washingtona
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» Plenkovic : Medved i ja smo dvojac koji će voditi HDZ
» Plenković pije šampanjac s globalističkom elitom na titaniku koji tone
» Raspudić: Plenkovic je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
Page 11 of 20