Rat protiv islama smo već izgubili
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
Pa nemam ništa protiv nje NIsam je ni spominjao. Uostalom pricam više uopceno nego da me sad zanima baš netko individulano.Regoč wrote:Što ti imaš protiv naše Kaće? Nek se fura na karijeru. Ako ti je krivo, odvedi ju na pivo. Veberu već godinama ne pali kava, možda ovo prođe.RayMabus wrote:provocator wrote:RayMabus wrote:
-----------------------
PS : U emanicpaciji smo , treba ona mene vodit na pivo i platit račun.
Kajo vod me na pivo.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah, držanja kaputa ili otvaranja vratah.
Pa i da oćeš ne možeš. Izgurale su muške , zauzele radna mjesta , prepolovile placu. Nek joj placa tko može a ono prije one nama mogu nego mi njima tako da : Vod me na pivo.Regoč wrote:Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah
2014-04-11
to nije emancipacija, to je stvar odgoja i kultureRegoč wrote:Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah, držanja kaputa ili otvaranja vratah.
Guest- Guest
Emancipacija nece stici na balkan za narednih 100 godina
2014-04-14
Nema toga, seko, ili cieli paket, ili ostaj doma s djecom.Noor wrote:to nije emancipacija, to je stvar odgoja i kultureRegoč wrote:Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah, držanja kaputa ili otvaranja vratah.
Gotovo je, prika, danas se i Ciganke obrazuju.Winter is coming wrote:Emancipacija nece stici na balkan za narednih 100 godina
Ima toga..i te kako, al ti tom svijetu ne pripadas. S ovog foruma samo jedna osoba se u taj svijet uklapa...mozda dvije. Svi ostali ste za pecinu :)Regoč wrote:Nema toga, seko, ili cieli paket, ili ostaj doma s djecom.Noor wrote:to nije emancipacija, to je stvar odgoja i kultureRegoč wrote:Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah, držanja kaputa ili otvaranja vratah.
Guest- Guest
Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
Jbga moja lova je moja lova a njena njena a odbio sam se od pichke tako nek traži dalje nekoga tko će je pohebat i donosti joj ruže.
Jbga moja lova je moja lova a njena njena a odbio sam se od pichke tako nek traži dalje nekoga tko će je pohebat i donosti joj ruže.
2014-04-11
A to šta na godišnjoj bazi napravim ovako neke stvari pa ženi s troje djece krknem bez da trepnem dvije tisuce kuna da djeca imaju sobu i to to samo pokazujem neke stvari a to je :
- imam para
- nisam škrt
- socijalno sam osjetljiv
- želim djeci dobro
AL IPAK ĆEŠ TI MENI PLATIT TU PIVU KENJO JEDNA
I koja to napravi može s menom popit i drugu.
Ove ostale : ajmo odheb.
- imam para
- nisam škrt
- socijalno sam osjetljiv
- želim djeci dobro
AL IPAK ĆEŠ TI MENI PLATIT TU PIVU KENJO JEDNA
I koja to napravi može s menom popit i drugu.
Ove ostale : ajmo odheb.
2014-04-11
pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
2014-12-30
veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
pa kad kuže da si švorc
bogomdani wrote:hahahahahaha..ovako sto me doista oraspolozi uz kavicu... 10+veber wrote:ja bi vam barem sudio po zakonu. stoka tvoja sudila je mojima bez zakona, oduzela imovinu koju je ruinirala kroz desetljeća.Iknar je gay wrote:Aha,znači zbog toga mrziš antifašizam.
nemreš iz šume u stan. tvoji partizani su u vili mojeg djeda držali ovce, za bazen mislili da je ljetni štagalj.
nabijem vas sve na kurac i dao bog, naš germanski da će te patiti.
stoko
Ja bio ponio flomaster ...................ali brale ono već sve obilježeno piturom - ZAUZETO HRVAT -
i to drugi -treći dan Oluje------------------------------pa kad prije
svi stanovi i kuće zauzeti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
Guest- Guest
provocator wrote:I kaj te boli curac... nek jedu. Onda ih treba yebat?... mrcvarit, sakatit, pljačkat, silovat, vadit im oči i rezati jaja... Dođe dan kada više ne jedu jedni druge i kada shvate tko njih ne jede ali jebe... E onda drž gaće! I koji si ti curac da određuješ čiji život koliko vrijedi? Svi su ljudi djeca Božja i svaki život je jednaklo vrijedan. Mislio si da ćeš vazda klati, silovati, pljačkati i mrcvariti nekažnjeno. Sad strepi trupino! Što si sijao sad žanji!marcellus wrote:
kako ti je objašnjeno, u kamerunu ljudi jedu ljude otkad je svijeta i vijeka i tamo je nasilje oduvijek bilo normalna stvar, naravno da njihovi životi ne vrijede bog zna kaj jer je to takvo društvo u kom ljudski život nikad nije vrijedio kurca, najmanje njima samima i njihovim poglavicama
treba ih ostavit da se kolju i ko im jebe mater, i ne treba im davati pristup ničeg iz civilizacije
kad sami otkriju kotač nek se kotrljaju
oš vidjet stanje računa?marcellus wrote:veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
pa kad kuže da si švorc
2014-12-30
Tako i treba.veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
2014-04-11
Ima ih na bacanje.Noor wrote:Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
---
Jedan od najporaznijih podataka je taj da čak 45 posto stanovništva čine samci, odnosno oni koji ne žive s partnerom. Uzmemo li u obzir samo zrelo stanovništvo - jer statistika vodi podatke o svima starijima od 15 godina - podaci su također loši: svaki peti muškarac i svaka deseta žena starija od 30 godina nisu vjenčani! Njihov udio u ukupnom stanovništvu porastao je za 50 posto u odnosu na 2001. godinu!
- Imaju još malo vremena, jer je krizna godina za ulazak u brak za žene 35., a za muškarce 40. Međutim, činjenica je da je ulazak u brak sve rjeđi, osobito u županijama koje imaju dugu krizu i u kojima se ona najjače osjetila - kaže dr. Akrap.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-je-zemlja-samaca-polovica-ljudi-nije-u-braku-a-cak-35-posto-muskaraca-nije-se-zenilo/1054538/
2014-04-11
A qurca ti..znate lajati o jednakosti spolova i PRAVA,a kad treba kesu odrijesiti,i biti JEDNAK po obavezama,onda ćorak..Noor wrote:Gdje nades takve ocajnice...veber wrote:pa koliko sam vidio u zadnje vrijeme meni žene plaćaju cuge i klopu...RayMabus wrote:Ja nemam para tako da ono il će ona platit pivo il ništa od toga svega.
Guest- Guest
Ženske iznad 25 ako se neće oznojit da uvate muškoga onda jbga.
One su do 25 : ja mlada ja dirigiram a poslije : nema piwe = ne zanimaš me.
One su do 25 : ja mlada ja dirigiram a poslije : nema piwe = ne zanimaš me.
2014-04-11
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 11 of 19