Rat protiv islama smo već izgubili
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Rat protiv islama smo već izgubili
A ovaj moj post ti samo pokazuje da ja već sad znam koga točno želim vidjeti na vješalima i želim a to vi kao društvo napravite.RayMabus wrote:Jastrebe nisu meni muslimani i islam neprijatelji. To su mi vojni savezenici koji ce dovest da se ovako šta objesi na trgu bana Jelačića i to s podrškom rulje koja ce biti dovedena do toga da takve sama pali na lomači i protjera iz društva.Intervju s Ankicom Čakardić
Intervju vodili: Vesna Konigsknecht i Karlo Jurak iz Radničke fronte, radne grupe za radnu i socijalnu ravnopravnost žena
Ankica Čakardić od 2010. godine radi kao docentica i predstojnica Katedre za socijalnu filozofiju na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2011. voditeljica obrazovnog programa u Centru za ženske studije. U Centru za mirovne studije predaje od 2006. godine. Članica Baze za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), Ženske fronte za radna i socijalna prava i zagrebačkog FemFronta (feminističko-marksističkog kružoka).
Intervju je napravljen prema predavanju koje je održala 17. 10. 2014. u Tehničkom muzeju: “Ženska radnička prava i problem revolucionarnog subjekta” - o socijalnom, ekonomskom i radnom položaju žena u kapitalističkom društvu i o intersekciji spola i klase.
Da li se historijsko-materijalističkom analizom položaja žena može doći do spoznaje da su one dvostruko opresirane i kakva je feministička praksa otpora?
Ne samo u feminističkoj teoriji, već u političkoj teoriji generalno važno je uz deskriptivne modele analize razvijati i one eksplanatorne koji će nam pomoći ili barem približiti historijat i uzroke određenih društvenih posljedica i tendencija. Taj tip socijalne historije preciznije istražuje društvene odnose nekog konkretnog historijskog odsječka koji afirmiraju određeni političko-ekonomski režim. Historijski materijalizam nije tek neki isprazni pamfletarski slogan, radi se o veoma specifičnoj metodi koja ima svoje precizno značenje. Riječ je o pripremi teorijskih osnova i instrumenata za analizu društva ali ne s nakanom da se samo ponudi neko znanstveno pojašnjenje svijeta. Poanta je u tome da se istraže mogućnosti „terena“ unutar kojega ćemo politički intervenirati i iz kojega će se razvijati politička akcija.
https://radnickafronta.hr/rf-novine/intervjui/66-intervju-s-ankicom-cakardic
Dok god ovakvi tip postoji u društvu u kojem i ja živim ja za to društvo necu napraviti niti milimetra da ga branim ....štaviše ucinit ću sve šta je nezakonito tj ne krši zakon da ga uništim.
OSVETA SINOVA.
Možete ih i protjerat , svejedno al bitno je da shvatite da ja odavno znam svoju METU,.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Vi samo mislite da ja ne znam koje su moje mete i kako ću doć do cilja.
Podcijenili ste me.
ZNAM TKO JE MOJA META.
Podcijenili ste me.
ZNAM TKO JE MOJA META.
2014-04-11
Podcijenili ste me.
To vam je greška.
OSVETA SINOVA.
To vam je greška.
OSVETA SINOVA.
2014-04-11
Pobit ćete ili protjerat ovaj tip žena koji sam vam dao za primjer inace ni ja ni slični nećemo se borit za društvo koje radi protiv nas a staje na stranu kčerkica.
JEL TO JASNO ?
I to cete vi napravit a ne mi ako želite da se mi ukljucimo na vašu stranu.
JEL TO JASNO ?
I to cete vi napravit a ne mi ako želite da se mi ukljucimo na vašu stranu.
2014-04-11
Hvala, drago mi je da si me odredila za pećinu, a ne za sviet u kojem muškarac ne smije uzvratiti ženi: dobro dobrim, zlo zlim.Noor wrote:Ima toga..i te kako, al ti tom svijetu ne pripadas. S ovog foruma samo jedna osoba se u taj svijet uklapa...mozda dvije. Svi ostali ste za pecinu :)Regoč wrote:Nema toga, seko, ili cieli paket, ili ostaj doma s djecom.Noor wrote:to nije emancipacija, to je stvar odgoja i kultureRegoč wrote:Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah, držanja kaputa ili otvaranja vratah.
Islam je buducnost jer kao šta vidimo mi necineci ništa nezakonito postižemo cilj sa tim kretenima zadrtima kojima je ovaj zapad preveliki kulturoški šok .....pa svako malo nekoga izrokaju .....upravo one koji su meni meta ili podržavaju moje mete šta znaci da su i sami mete.
Dakle nema beba a treba radne snage ....pa trpajmo.
RADUJTE SE NARODI.
Dakle nema beba a treba radne snage ....pa trpajmo.
RADUJTE SE NARODI.
2014-04-11
Protjerajte emanicipirane mame , kčerkice ......možete ih pobit hebe me se ....al društvo u kojem iste postoje pa makar i u tragovima nije moje i ja se za njega borit necu.
Protjerajte ih i stat ću na vašu stranu a do tada :
Uživajte.
Fali vam radne snage a ako ne trpate krahirat će ekonomski sve šta je opet ok za mene.
Protjerajte ih i stat ću na vašu stranu a do tada :
Uživajte.
Fali vam radne snage a ako ne trpate krahirat će ekonomski sve šta je opet ok za mene.
2014-04-11
dakle Šlampe,Kurve i ostale oportune zenke..RayMabus wrote:Protjerajte emanicipirane mame , kčerkice .....
Guest- Guest
ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-14
Nisam te ja prika..sam si seRegoč wrote:Hvala, drago mi je da si me odredila za pećinu, a ne za sviet u kojem muškarac ne smije uzvratiti ženi: dobro dobrim, zlo zlim.Noor wrote:Ima toga..i te kako, al ti tom svijetu ne pripadas. S ovog foruma samo jedna osoba se u taj svijet uklapa...mozda dvije. Svi ostali ste za pecinu :)Regoč wrote:Nema toga, seko, ili cieli paket, ili ostaj doma s djecom.Noor wrote:to nije emancipacija, to je stvar odgoja i kultureRegoč wrote:Da, to je dobra strana emancipacije, nema više plaćanja računah, držanja kaputa ili otvaranja vratah.
Guest- Guest
Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-11
Vojnoj tehnici i ratnim taktikama , kvantnoj fizici ......RayMabus wrote:Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-11
Povijesti , vanzemaljcima.RayMabus wrote:Vojnoj tehnici i ratnim taktikama , kvantnoj fizici ......RayMabus wrote:Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-11
Tajnim vladama i tajnim programima.RayMabus wrote:Povijesti , vanzemaljcima.RayMabus wrote:Vojnoj tehnici i ratnim taktikama , kvantnoj fizici ......RayMabus wrote:Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-11
Politickim elitama i nacinom vladanja masama.RayMabus wrote:Tajnim vladama i tajnim programima.RayMabus wrote:Povijesti , vanzemaljcima.RayMabus wrote:Vojnoj tehnici i ratnim taktikama , kvantnoj fizici ......RayMabus wrote:Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-11
mislisRayMabus wrote:Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
2014-04-14
No nema od toga puno smisla i prakticnije je : pobit ću vas sve ako ne napravite to to i to.RayMabus wrote:Politickim elitama i nacinom vladanja masama.RayMabus wrote:Tajnim vladama i tajnim programima.RayMabus wrote:Povijesti , vanzemaljcima.RayMabus wrote:Vojnoj tehnici i ratnim taktikama , kvantnoj fizici ......RayMabus wrote:
Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.
Pa vi sad ....kako god hocete.
2014-04-11
Nema potrebe za psihologijom sada. Kasno je.Winter is coming wrote:mislisRayMabus wrote:Možemo mi i o duhovnosti i psihologiji al to nikoga ne zanima.Winter is coming wrote:ko ce o emancipaciji ako ne longi,kad prestane o empancpaciji onda ce o nostradamusu
Zamisli da sam ja onima u Nici šta ih je pregazilo i njihovim obiteljima objašnjavao emanicpaciju , manjak radne snage , trpacinu jer kapitalizmu treba radne snage i to ?
Pa izgubio bih cijeli život za objašnjavanje i opet bi mi rekli da nisam u pravu.
Ovako sam ih pregazio pa se sad mislite.
2014-04-11
Psihologija nije za svakoga. Za psihologiju osoba mora imat dvi sive stanice u glavi koje znaju zbrojit dva i dva npr procitat ono šta je Tesla reako o ženama i emanicpaciji pa reč jbga u pravu je a ne ono : mi ne želimo biti ovisne o muškima nego želimo radit i to.
OK pa radi a kad ti krhne sistem pa nit penzija nit djece bit ćeš največi gubitnik.
Pa ja da te u nešto uvjeravam ?
Tebe ?
Ne.
Mogu te samo podhebavat.
A kad te dobro izhebem onda cu te zgazit.
A tako cu te dobro izgazit da češ ćak i kad umreš to iskustvo ponijeti gore i u iduci život pa češ imat u podsvijesti da je to to.
OK pa radi a kad ti krhne sistem pa nit penzija nit djece bit ćeš največi gubitnik.
Pa ja da te u nešto uvjeravam ?
Tebe ?
Ne.
Mogu te samo podhebavat.
A kad te dobro izhebem onda cu te zgazit.
A tako cu te dobro izgazit da češ ćak i kad umreš to iskustvo ponijeti gore i u iduci život pa češ imat u podsvijesti da je to to.
2014-04-11
2014-04-14
Ivan Petrovič Pavlov
Ivan Petrovič Pavlov (Rjazanj, 14. rujna 1849. - Lenjingrad, 27. veljače 1936.), ruski fiziolog
Bio je profesor farmakologije u Lenjingradu na Vojnomedicinskoj akademiji, te je upravljao fiziološkim odjelom Instituta za eksperimentalnu medicinu. Značajni su mu radovi o inervaciji srca i o funkciji jetre. Istraživanja fiziologije želučane sekrecije donijela mu je 1904. godine Nobelovu nagradu za fiziologiju ili medicinu.
Ivan Pavlov je bio pionir biheviorizma. Na istraživanjima sa psima ustvrdio je proces formiranja tzv. uvjetnog (konidicioniranog) refleksa.
Svaki refleks uključuje podražaj (stimulus) i odgovor (reakciju). Svaki uvjetni refleks je naučen na bazi prethodno postojećeg refleksa ili tzv. bezuvjetnog refleksa. U Pavlovljevim eksperimentima sa psima, bezuvjetni refleks je bila proizvodnja sline kao reakcija na podražaj hrane. Dakle, pas je gladan i kada vidi lijepi odrezak cure mu sline.
Na bazi toga bezuvjetnog refleksa Pavlov je učio pse novi, uvjetni refleks, koji prethodno nisu znali. U tom novom refleksu ista reakcija, kao na primjer slinjenje, je izazvana nekim drugim podražajem, a ne hranom. Tako su na primjer psi naučili sliniti na zvučni podražaj zvonca. Da bi to postigao, Pavlov je trebao prvo prezentirati neko vrijeme zvonce i hranu zajedno. Nakon toga su psi naučili reagirati samo na zvonce kao da im je prezentirana hrana i to je bio uvjetni refleks. Da bi ta procedura bila uspješna, bilo je potrebno prezentirati prvo zvonce i onda hranu, a nikako obrnuto. Simultana prezentacija isto nije bila efikasna za formiranje uvjetnog refleksa.
Pavlovljev pas, Pavlovljev Muzej, 2005
Njegova istraživanja bila su dalekosežna, posebno s obzirom na primjenu u psihologiji i psihijatriji jer su se smatrali fundamentalnima za process učenja. Unošenjem novih ideja i shvaćanja formirao je u fiziološkoj znanosti pravac nazvan Ruskom fiziološkom školom.
Potrebno je razlikovati Pavlovljevo (ili klasično) uvjetovanje od operantnog uvjetovanja, kojega je otac bio B. F. Skinner.
Ivan Pavlov | |
Ivan Petrovič Pavlov | |
14. rujna 1849. Rjazanj, Rusija | |
27. veljače 1936. Lenjingrad, Rusija | |
Rus | |
psihologija, fiziologija, medicina | |
Vojnomedicinska akademija u Ljeningradu | |
Sveučilište u Sankt Peterburgu | |
biheviorizmu | |
Nobelova nagrada za fiziologiju ili medicinu (1904.) |
Bio je profesor farmakologije u Lenjingradu na Vojnomedicinskoj akademiji, te je upravljao fiziološkim odjelom Instituta za eksperimentalnu medicinu. Značajni su mu radovi o inervaciji srca i o funkciji jetre. Istraživanja fiziologije želučane sekrecije donijela mu je 1904. godine Nobelovu nagradu za fiziologiju ili medicinu.
Ivan Pavlov je bio pionir biheviorizma. Na istraživanjima sa psima ustvrdio je proces formiranja tzv. uvjetnog (konidicioniranog) refleksa.
Svaki refleks uključuje podražaj (stimulus) i odgovor (reakciju). Svaki uvjetni refleks je naučen na bazi prethodno postojećeg refleksa ili tzv. bezuvjetnog refleksa. U Pavlovljevim eksperimentima sa psima, bezuvjetni refleks je bila proizvodnja sline kao reakcija na podražaj hrane. Dakle, pas je gladan i kada vidi lijepi odrezak cure mu sline.
Na bazi toga bezuvjetnog refleksa Pavlov je učio pse novi, uvjetni refleks, koji prethodno nisu znali. U tom novom refleksu ista reakcija, kao na primjer slinjenje, je izazvana nekim drugim podražajem, a ne hranom. Tako su na primjer psi naučili sliniti na zvučni podražaj zvonca. Da bi to postigao, Pavlov je trebao prvo prezentirati neko vrijeme zvonce i hranu zajedno. Nakon toga su psi naučili reagirati samo na zvonce kao da im je prezentirana hrana i to je bio uvjetni refleks. Da bi ta procedura bila uspješna, bilo je potrebno prezentirati prvo zvonce i onda hranu, a nikako obrnuto. Simultana prezentacija isto nije bila efikasna za formiranje uvjetnog refleksa.
Pavlovljev pas, Pavlovljev Muzej, 2005
Njegova istraživanja bila su dalekosežna, posebno s obzirom na primjenu u psihologiji i psihijatriji jer su se smatrali fundamentalnima za process učenja. Unošenjem novih ideja i shvaćanja formirao je u fiziološkoj znanosti pravac nazvan Ruskom fiziološkom školom.
Potrebno je razlikovati Pavlovljevo (ili klasično) uvjetovanje od operantnog uvjetovanja, kojega je otac bio B. F. Skinner.
2014-04-11
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Guardian: Kina vodi rat protiv Islama
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
» Pišući knjigu protiv Islama preša na Islam
» Macron obećao borbu protiv političkog islama u Francuskoj
» Austrija osniva “centar za borbu protiv političkog islama”
» Nacisti iz Francuske se naoružavaju oružjem iz ex Juge za sveti rat protiv islama i crnčuga
Page 14 of 19