Dva jaja - 110 kuna
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dva jaja - 110 kuna
A ja sam ti u zemljopisu bila malo lošija. Znam jedino da je Hrvatska do Drine. Trebala biti.Sonikkin wrote:Sta je Tuzla u RS? A i Miljacka nekako tesko
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobra ideja.tre911 wrote:Ako ga kad uhvatim dolje sjebaću mu cijeli vinski podrum, vučina će mu izbušiti brodicu sa ručnom burgijom a dijagram i veber ( dobro veber će meni pomoći u podrumu isto tako) će mu na vratima napisati da je ovo ustaška kuća (da ga zamrzi gore navedena klijentela) i to na latinici, ćirilici i na ruskoj ćirilicikaja_333 wrote::)tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:
Otoci su super, pogtovo ako ih obilazis s brodom. Ja skupljam ekipu za Palagruzu vec godinama, jednom cemo se valda skupiti, minimum je osam ljudi.
Ja cu ove godine pošteno odraditi zadarski arhipelag od Murtera pa gore do lošinja a do godine pružam pipke do visa a more bit i palgaruZe :)
Inače primam 8 ljudi, mozemo se dogovoriti ;)
A zašto on uopće koristi naše more? To treba spriječiti..
2015-08-15
Noor wrote:ne...na kornatima jedes samo sve frisko ulovljeno iz mora...kofein wrote:Noor wrote:Sonikkin wrote:To moze proci u Rovinju i Dubrovniku, drugdje tesko.
na Ugljanu je i prošle godine kutija od 10 jaja bila 20 kn
Krumpir i paštete ste ponijeli?
A haaa. Mislio sam zbog skupoće.
Guest- Guest
dzango wrote:
Sve je to u RS. Ili će biti.
Tako je, balije na Sarajevski pasaluk svesti.
darla- Admin
2015-10-22
Vi samo mislite takve stvari, evo iskustva direktnog nekoga tko se nalazio s ljudima s kojima se bas sukobljavao tu. Vjerojatnije je da bi se napili ko zemlja prvih pola sata a ostatak vremena se ispricavali jedni drugome i govorili kako je seronja ali ne tako los seronja.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:A ja sam ti u zemljopisu bila malo lošija. Znam jedino da je Hrvatska do Drine. Trebala biti.Sonikkin wrote:Sta je Tuzla u RS? A i Miljacka nekako tesko
Tek onda je Epi vas
darla- Admin
2015-10-22
To je i bio Karadžićev i Mladićev plan, pa su u Hagu vikali da to nisu htjeli...Sonikkin wrote:dzango wrote:
Sve je to u RS. Ili će biti.
Tako je, balije na Sarajevski pasaluk svesti.
Guest- Guest
Ja bi mu na brod napisala U, da mu familija iz srpske poludi i proglasi ga izdajnikom!MaximusDecimusMiridije wrote:Vi samo mislite takve stvari, evo iskustva direktnog nekoga tko se nalazio s ljudima s kojima se bas sukobljavao tu. Vjerojatnije je da bi se napili ko zemlja prvih pola sata a ostatak vremena se ispricavali jedni drugome i govorili kako je seronja ali ne tako los seronja.
2015-08-15
I izlovljava nam ribe i školjke i sakati kulinarstvo radeći bosanski lonac od njih!
2015-08-15
Arthas wrote:
To je i bio Karadžićev i Mladićev plan, pa su u Hagu vikali da to nisu htjeli...
To se tako na sudu mora, zna se sto je u srcu
darla- Admin
2015-10-22
a ovisi..ako mi se svidi proć će lišotre911 wrote:Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DDNoor wrote:nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)tre911 wrote:Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskočeNoor wrote:epikur37 wrote:
naravno a oni se jebu po uzavrelim obalnim gradovima, ni plaže ni mora....
i kad sam u Makarskoj, odšećem obalom skoro do Brela.....samo stijene i ja
Guest- Guest
Smokve možeš nabrat za 5 minuta na svakom koraku.Noor wrote:Za kilogram grožđa ili smokava u Rovinju treba izdvojiti 60 kuna.
Ne znam tko bi pametan išao to kupovati???
Razumijem da će ih kupiti čovjek u Osijeku,B.Manastiru ili u Sarajevu,ali na moru kupiti smokve...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Radi pitu od trlja i burek sa škarpinom, bolesnik!
2015-08-15
Sonikkin wrote:Arthas wrote:
To je i bio Karadžićev i Mladićev plan, pa su u Hagu vikali da to nisu htjeli...
To se tako na sudu mora, zna se sto je u srcu
Dvije klijetke i dvije pretklijetke :)
Guest- Guest
kaja_333 wrote:I izlovljava nam ribe i školjke i sakati kulinarstvo radeći bosanski lonac od njih!
Guest- Guest
Pljačka i nas država isto. U velikim trgovačkim centrima sve košta duplo nego inače.
Guest- Guest
Ja nikad..naberem ih usput ;)jastreb wrote:Smokve možeš nabrat za 5 minuta na svakom koraku.Noor wrote:Za kilogram grožđa ili smokava u Rovinju treba izdvojiti 60 kuna.
Ne znam tko bi pametan išao to kupovati???
Razumijem da će ih kupiti čovjek u Osijeku,B.Manastiru ili u Sarajevu,ali na moru kupiti smokve...
Guest- Guest
Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:a ovisi..ako mi se svidi proć će lišotre911 wrote:Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DDNoor wrote:nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)tre911 wrote:Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskočeNoor wrote:
i kad sam u Makarskoj, odšećem obalom skoro do Brela.....samo stijene i ja
Guest- Guest
mocni majmun wrote:Pljačka i nas država isto. U velikim trgovačkim centrima sve košta duplo nego inače.
Nije istina. U Bipi akcija: platiš jedan dobiješ dva.
Guest- Guest
carica si :DDDkaja_333 wrote:Radi pitu od trlja i burek sa škarpinom, bolesnik!
Guest- Guest
A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:a ovisi..ako mi se svidi proć će lišotre911 wrote:Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DDNoor wrote:nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)tre911 wrote:
Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskoče
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
Page 5 of 9