Dva jaja - 110 kuna
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dva jaja - 110 kuna
marcellus wrote:tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
naravno a oni se jebu po uzavrelim obalnim gradovima, ni plaže ni mora....
Otoci su super, pogtovo ako ih obilazis s brodom. Ja skupljam ekipu za Palagruzu vec godinama, jednom cemo se valda skupiti, minimum je osam ljudi.
Ja cu ove godine pošteno odraditi zadarski arhipelag od Murtera pa gore do lošinja a do godine pružam pipke do visa a more bit i palgaruZe :)
Inače primam 8 ljudi, mozemo se dogovoriti ;)
a za hadezeovce dupla cijena jer karamarko šuruje s rusima
liberallogic101
Guest- Guest
Za Hadezeovce duplo jer ionako dvije trecine od onoga sto plate nikad nije ni bilo njihovo :p
Guest- Guest
morebit,ali ja sam cilja na sumadiskog hamdiju..tre911 wrote:Pa bilo je i hamdija oficiramax123 wrote:hamdija?ja se kladio da je dete oficira...tre911 wrote:Zato ti hamdija prašiš cijelu godinu i sviraš i u svatovima juru i bobana samo ako dobro platedawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Paaa moguće je i to, previše se koprca kad ga se piknemax123 wrote:morebit,ali ja sam cilja na sumadiskog hamdiju..tre911 wrote:Pa bilo je i hamdija oficiramax123 wrote:hamdija?ja se kladio da je dete oficira...tre911 wrote:Zato ti hamdija prašiš cijelu godinu i sviraš i u svatovima juru i bobana samo ako dobro platedawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
Guest- Guest
Udri jače, stoka je to Platiće.Sonikkin wrote:Noor wrote:
a treba u tri mjeseca zaradit za cijelu godinu, pa ja
Sad cu ja kao Yoda, a u tome ima i istine, dok ima tko hoce platiti sve je dozvoljeno.
Noor wrote:Sonikkin wrote:To moze proci u Rovinju i Dubrovniku, drugdje tesko.
na Ugljanu je i prošle godine kutija od 10 jaja bila 20 kn
Krumpir i paštete ste ponijeli?
Guest- Guest
I toalet papir i vodu. Što da daješ lopovima.kofein wrote:Noor wrote:Sonikkin wrote:To moze proci u Rovinju i Dubrovniku, drugdje tesko.
A čujte, ja sam odavno rekla da bi dalmatincima na lučkom naplatila ulaz u Zagreb 100,00 kn plus pice, hrana , smještaj po posebnim cijenama odnosno 20% gore ali sam neshvaćena u svojoj ideji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne...na kornatima jedes samo sve frisko ulovljeno iz mora...kofein wrote:Noor wrote:Sonikkin wrote:To moze proci u Rovinju i Dubrovniku, drugdje tesko.
Guest- Guest
:)tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
Otoci su super, pogtovo ako ih obilazis s brodom. Ja skupljam ekipu za Palagruzu vec godinama, jednom cemo se valda skupiti, minimum je osam ljudi.
Ja cu ove godine pošteno odraditi zadarski arhipelag od Murtera pa gore do lošinja a do godine pružam pipke do visa a more bit i palgaruZe :)
A zašto on uopće koristi naše more? To treba spriječiti..
2015-08-15
nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)tre911 wrote:Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskočeNoor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Pored sve sile otoka i prave mediteranske ljepote ono ide u obalne gradove ...ts.
ja bih uvijek i opet radije u divljinu Kornata
i kad sam u Makarskoj, odšećem obalom skoro do Brela.....samo stijene i ja
Guest- Guest
Njegovo je koliko i tvoje.kaja_333 wrote::)tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
Nije, on je iz republike srpske i pobjegao je od tamo . Dosta nam da nam je na proračunu pol života jos i da trpimo da nam ordinira po moru..ko vozi se on... Nek vozi do ajde ciganilje...ili .. Miljacke npr.dzango wrote:Njegovo je koliko i tvoje.kaja_333 wrote::)tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:
2015-08-15
Zagorje i Međimurje,kontinentalni turizam,smještaj bolji,nema toliko gužvi,klopa bolja troduplo,vrhunska jeftina kapljica,kupanje na rijekama,jezerima i po toplicama itd.itd.
Svake godine sve više slovenaca,austrijanaca i nijemaca,a i domaći si to mogu priuštit.Nije im daleko pa odu ujutro do navečer.Kakvo more?
Svake godine sve više slovenaca,austrijanaca i nijemaca,a i domaći si to mogu priuštit.Nije im daleko pa odu ujutro do navečer.Kakvo more?
vili40-
2015-08-02
Sta je Tuzla u RS? A i Miljacka nekako tesko
darla- Admin
2015-10-22
Sada ti se Poglavnik okreće u grobu. Kakav si ti to ustaša a odričeš se NDH?kaja_333 wrote:Nije, on je iz republike srpske i pobjegao je od tamo . Dosta nam da nam je na proračunu pol života jos i da trpimo da nam ordinira po moru..ko vozi se on... Nek vozi do ajde ciganilje...ili .. Miljacke npr.dzango wrote:Njegovo je koliko i tvoje.kaja_333 wrote::)tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:
Ako ga kad uhvatim dolje sjebaću mu cijeli vinski podrum, vučina će mu izbušiti brodicu sa ručnom burgijom a dijagram i veber ( dobro veber će meni pomoći u podrumu isto tako) će mu na vratima napisati da je ovo ustaška kuća (da ga zamrzi gore navedena klijentela) i to na latinici, ćirilici i na ruskoj ćirilicikaja_333 wrote::)tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
Guest- Guest
Sve je to u RS. Ili će biti.Sonikkin wrote:Sta je Tuzla u RS? A i Miljacka nekako tesko
Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DDNoor wrote:nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)tre911 wrote:Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskočeNoor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:
ja bih uvijek i opet radije u divljinu Kornata
i kad sam u Makarskoj, odšećem obalom skoro do Brela.....samo stijene i ja
Guest- Guest
A ja sam ti u zemljopisu bila malo lošija. Znam jedino da je Hrvatska do Drine. Trebala biti.Sonikkin wrote:Sta je Tuzla u RS? A i Miljacka nekako tesko
2015-08-15
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
Page 4 of 9