Dva jaja - 110 kuna
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dva jaja - 110 kuna
Noor wrote:epikur37 wrote:Pored sve sile otoka i prave mediteranske ljepote ono ide u obalne gradove ...ts.
ja bih uvijek i opet radije u divljinu Kornata
naravno a oni se jebu po uzavrelim obalnim gradovima, ni plaže ni mora....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sezona počinje od usrksa i traje do 1.11 .. već je to pola godinedawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
Guest- Guest
dawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
Generalizacije su uvijek super, opletes i dalje ne razmisljas.
darla- Admin
2015-10-22
epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Pored sve sile otoka i prave mediteranske ljepote ono ide u obalne gradove ...ts.
i kad sam u Makarskoj, odšećem obalom skoro do Brela.....samo stijene i ja
Guest- Guest
epikur37 wrote:
Otoci su super, pogtovo ako ih obilazis s brodom. Ja skupljam ekipu za Palagruzu vec godinama, jednom cemo se valda skupiti, minimum je osam ljudi.
darla- Admin
2015-10-22
Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
Otoci su super, pogtovo ako ih obilazis s brodom. Ja skupljam ekipu za Palagruzu vec godinama, jednom cemo se valda skupiti, minimum je osam ljudi.
jel Plovak bude skiper?
Guest- Guest
Noor wrote:
jel Plovak bude skiper?
A nebi bilo lose, kurca ga nebi razumijeli, pridonosi miru na brodu, ne mozes se svaditi s nekim koga ne razumijes .
darla- Admin
2015-10-22
Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
Ja cu ove godine pošteno odraditi zadarski arhipelag od Murtera pa gore do lošinja a do godine pružam pipke do visa a more bit i palgaruZe :)
Inače primam 8 ljudi, mozemo se dogovoriti ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
Ja cu ove godine pošteno odraditi zadarski arhipelag od Murtera pa gore do lošinja a do godine pružam pipke do visa a more bit i palgaruZe :)
Super sad znam koga mozemo pitati. Osam je inace minimum za boravak na Palagruzi, ako mislis tamo biti duze od izleta.. Fora su to napravili, je malo skuplje, ali jebiga jedna je Palagruza. Taj dio viskog arhipelaga je meni mrak.
darla- Admin
2015-10-22
Sonikkin wrote:Noor wrote:
jel Plovak bude skiper?
A nebi bilo lose, kurca ga nebi razumijeli, pridonosi miru na brodu, ne mozes se svaditi s nekim koga ne razumijes .
ranojutarnji pozdrav...dorbo jurto, dejvjočice i dejcači, nerdani narode i ini, ja sma vaš spik..ovaj, skiper...zvnai dobra meda
Guest- Guest
Noor wrote:
ranojutarnji pozdrav...dorbo jurto, dejvjočice i dejcači, nerdani narode i ini, ja sma vaš spik..ovaj, skiper...zvnai dobra meda
Fotoaparati zabranjeni i mirna plovidba
darla- Admin
2015-10-22
Sonikkin wrote:Noor wrote:
Fotoaparati zabranjeni i mirna plovidba
...ili može, sa zaštićenim autorskim pravima, ali da se na vrijeme kaže
nema posle nismo znali
Guest- Guest
Sonikkin wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Pa da. Na bistrini nije nigdi iznad te cijene. Je ono iza bistrine prema Dubrovniku na cesti ona zena sta prodaje tu je 10kn kilo. Znas koliko je porcija istih u restoranu? Ajme meni.
Oko deset puta skuplje, kod Luka u Ancori, ako ces kod Krese i vise, on im prodaje foru, iz mora na stol . O gradu niti necemo, iako na peskariji su cijene ok.
Ae....mada ima to smisla ta "fora". Moraju stvarno biti u moru jerbo ako nisu mogu par sati biti van i onda sviraj kurcu. Pa vjerojatno ne sere toliko. Ali o tome ti pricam. za 50 kuna muzes 7-8 kila kupiti ladno. U restoranu za 50 kuna nemozes fetu kruha popuniti musulama.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Ae....mada ima to smisla ta "fora". Moraju stvarno biti u moru jerbo ako nisu mogu par sati biti van i onda sviraj kurcu. Pa vjerojatno ne sere toliko. Ali o tome ti pricam. za 50 kuna muzes 7-8 kila kupiti ladno. U restoranu za 50 kuna nemozes fetu kruha popuniti musulama.
Ma dobro, on i ribu lovi i tu mu se ne moze nista reci, kod njega na meniju je fakat to sto je taj dan ulovio ili izvadio iz mora. Opet mislim da mu je ta prica preskupa, al ok, ide mu pa ga se jebe.
Inace generalno govoreci, postoje nacini da prodjes puno jeftinije i u skupim odredistima i da popijes toceno i za 10 kuna, tak da stvar mrdanja dupetom i prioriteta.
darla- Admin
2015-10-22
Zato ti hamdija prašiš cijelu godinu i sviraš i u svatovima juru i bobana samo ako dobro platedawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
Guest- Guest
Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskočeNoor wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:Pored sve sile otoka i prave mediteranske ljepote ono ide u obalne gradove ...ts.
i kad sam u Makarskoj, odšećem obalom skoro do Brela.....samo stijene i ja
Guest- Guest
hamdija?ja se kladio da je dete oficira...tre911 wrote:Zato ti hamdija prašiš cijelu godinu i sviraš i u svatovima juru i bobana samo ako dobro platedawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
Guest- Guest
Pa bilo je i hamdija oficiramax123 wrote:hamdija?ja se kladio da je dete oficira...tre911 wrote:Zato ti hamdija prašiš cijelu godinu i sviraš i u svatovima juru i bobana samo ako dobro platedawson wrote:Hrvatski turizam 2 miseca pljačkanja i ostatak godine sviranja qrcu...
Guest- Guest
tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
a za hadezeovce dupla cijena jer karamarko šuruje s rusima
liberallogic101
marcellus wrote:tre911 wrote:Rusi i srbi imaju 50% popusta, republika srpska 70%epikur37 wrote:Sonikkin wrote:epikur37 wrote:
a za hadezeovce dupla cijena jer karamarko šuruje s rusima
liberallogic101
Guest- Guest
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
Page 3 of 9