Dva jaja - 110 kuna
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dva jaja - 110 kuna
A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:a ovisi..ako mi se svidi proć će lišotre911 wrote:Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DDNoor wrote:nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)tre911 wrote:
Nemoj samo reći kad ideš na more da te kakav galeb ili zagor ne zaskoče
Guest- Guest
Ako ništa drugo,barem smukava imamo na bacanje. U mom dvorištu ima ih dva dobra drveta. Ja ih ne volim sirove,već sušene.Noor wrote:Ja nikad..naberem ih usput ;)jastreb wrote:Smokve možeš nabrat za 5 minuta na svakom koraku.Noor wrote:Za kilogram grožđa ili smokava u Rovinju treba izdvojiti 60 kuna.
Ne znam tko bi pametan išao to kupovati???
Razumijem da će ih kupiti čovjek u Osijeku,B.Manastiru ili u Sarajevu,ali na moru kupiti smokve...
Imaš ih bukvalno na svakom koraku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ne samo njijov.Arthas wrote:To je i bio Karadžićev i Mladićev plan,Sonikkin wrote:dzango wrote:
Sve je to u RS. Ili će biti.
Tako je, balije na Sarajevski pasaluk svesti.
2014-04-22
jastreb wrote:Ako ništa drugo,barem smukava imamo na bacanje. U mom dvorištu ima ih dva dobra drveta. Ja ih ne volim sirove,već sušene.Noor wrote:Ja nikad..naberem ih usput ;)jastreb wrote:Smokve možeš nabrat za 5 minuta na svakom koraku.Noor wrote:Za kilogram grožđa ili smokava u Rovinju treba izdvojiti 60 kuna.
Razumijem da će ih kupiti čovjek u Osijeku,B.Manastiru ili u Sarajevu,ali na moru kupiti smokve...
Si ti u Krku ili Baškoj?
Guest- Guest
Starački dom zakonNoor wrote:A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:a ovisi..ako mi se svidi proć će lišotre911 wrote:Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DDNoor wrote:
nema tko i da hoće...divlja priroda i uzivanje u naturalizmu ;)
Guest- Guest
U Krku sam samo noću. U Baškoj nikad.Noor wrote:jastreb wrote:Ako ništa drugo,barem smukava imamo na bacanje. U mom dvorištu ima ih dva dobra drveta. Ja ih ne volim sirove,već sušene.Noor wrote:Ja nikad..naberem ih usput ;)jastreb wrote:Smokve možeš nabrat za 5 minuta na svakom koraku.Noor wrote:Za kilogram grožđa ili smokava u Rovinju treba izdvojiti 60 kuna.
Si ti u Krku ili Baškoj?
2014-04-22
A danju?jastreb wrote:U Krku sam samo noću. U Baškoj nikad.Noor wrote:jastreb wrote:Ako ništa drugo,barem smukava imamo na bacanje. U mom dvorištu ima ih dva dobra drveta. Ja ih ne volim sirove,već sušene.Noor wrote:Ja nikad..naberem ih usput ;)jastreb wrote:
Smokve možeš nabrat za 5 minuta na svakom koraku.
Si ti u Krku ili Baškoj?
Guest- Guest
Fala ti boze pa u Bosni ne znaju gdje se skrivaju grope , ili prstaci , dno bi nam devastirao i obalu pijukom da napravi kakvu Begovu juhu. Manijak. On i sora.tre911 wrote:carica si :DDDkaja_333 wrote:Radi pitu od trlja i burek sa škarpinom, bolesnik!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:Starački dom zakonNoor wrote:A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:a ovisi..ako mi se svidi proć će lišotre911 wrote:
Tamo je i najlakše, samo da ne bude poslje ko vrtirepka-silu mi učini :DD
Guest- Guest
trebat ce uskoro jos jedan personalizirani chat,vidim ja..;DNoor wrote:Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:Starački dom zakonNoor wrote:A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:
a ovisi..ako mi se svidi proć će lišo
bit ce nam k'o kino sa dvije predstave istodobno..8-)
2014-04-12
maggie13 wrote:trebat ce uskoro jos jedan personalizirani chat,vidim ja..;DNoor wrote:Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:Starački dom zakonNoor wrote:A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:
Ženooo, ne znaš što mi činiš
samo priča...inače je plah ko mače ;)
Guest- Guest
Više nešto napredno kao supu a la great serbia , ta bi mu baš bila po ukusukaja_333 wrote:Fala ti boze pa u Bosni ne znaju gdje se skrivaju grope , ili prstaci , dno bi nam devastirao i obalu pijukom da napravi kakvu Begovu juhu. Manijak. On i sora.tre911 wrote:carica si :DDDkaja_333 wrote:Radi pitu od trlja i burek sa škarpinom, bolesnik!
Guest- Guest
dobro..ajmo dalje o jajimaMaximusDecimusMiridije wrote:Joj jebali vas staracki domovi....da vas jebali. Eto sad.
Guest- Guest
mislim da tre jest dobricina,ali za plahost nisam sigurna :0)Noor wrote:maggie13 wrote:trebat ce uskoro jos jedan personalizirani chat,vidim ja..;DNoor wrote:Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:Starački dom zakonNoor wrote:
A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))
2014-04-12
bome me cimaš momački, neka neka znam ja gdje ću te dočekati na tvom terenuNoor wrote:Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:Starački dom zakonNoor wrote:A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:Ženooo, ne znaš što mi činišNoor wrote:
a ovisi..ako mi se svidi proć će lišo
Guest- Guest
Evo ga stigoMaximusDecimusMiridije wrote:Joj jebali vas staracki domovi....da vas jebali. Eto sad.
Guest- Guest
Upo sam u mašinu, odo ja malo na zrak (i pivo)maggie13 wrote:mislim da tre jest dobricina,ali za plahost nisam sigurna :0)Noor wrote:maggie13 wrote:trebat ce uskoro jos jedan personalizirani chat,vidim ja..;DNoor wrote:Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:
Starački dom zakon
Guest- Guest
Noor wrote:dobro..ajmo dalje o jajimaMaximusDecimusMiridije wrote:Joj jebali vas staracki domovi....da vas jebali. Eto sad.
A jebaji ga sad, sad je gotovo.
Guest- Guest
tre911 wrote:bome me cimaš momački, neka neka znam ja gdje ću te dočekati na tvom terenuNoor wrote:Sve se vise zaduzujes..to ti je valjda jasnotre911 wrote:Starački dom zakonNoor wrote:A valjda ces mi i to jednom reči ...ono...jednom. Kad budemo 83 :)))))))tre911 wrote:
Ženooo, ne znaš što mi činiš
daj da i ja znam...da se pripremim ipak malo..nije se s tobom za igrat ;)
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
Page 6 of 9