Dva jaja - 110 kuna
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Dva jaja - 110 kuna
Je, pogrješka je. Može kako ti reče, ali ja bih stavio "japankih". Drago mi je da učiš, bit ćeš poticaj i ostalima.Noor wrote:Regoč wrote:Komu je stalo do japanki, nek ide u Srb. Tamo nisu zabranjene.
oplaaa...kako si to napisao japanki..šta nije trebalo japankAH, ha?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Dva jaja - 110 kuna
Regoč wrote:Je, pogrješka je. Može kako ti reče, ali ja bih stavio "japankih". Drago mi je da učiš, bit ćeš poticaj i ostalima.Noor wrote:Regoč wrote:Komu je stalo do japanki, nek ide u Srb. Tamo nisu zabranjene.
oplaaa...kako si to napisao japanki..šta nije trebalo japankAH, ha?
ma, ja ti brzo učim, al slabo na vlastitim grieškama
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» BIZARNE KAZNE U PROMETU Za blatne gume 1000 kuna, za otvoren prozor ili uključen motor nakon izlaska iz auta 300 kuna
» DO JAJA!
Page 9 of 9